Средноазиатска овчарка
Публикувано: 05 April 2008 - 06:51 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 06:55 PM
Кви тестове той бе, кви 5-лева.Нали има много свидетели от един такъв тест.Той се сеща къде е размахвал едикакво си, и е заплашвал.А нали докарахте и БЕЛИЯ ТИГЪР на един тест видяхме го какво представлява.Пищялка и напълно сдухана психика.Нали съм ти казал г-н ПРОФЕСОРЕ тия си ги разправяаи там на твоя си клас,не тука. :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 05 April 2008 - 07:04 PM
Цитат
а моля ти се мартен ,от извора се учех ,нали помниш кога писах в кк темата във форума ти понякога от скука гледах филмчета ,четох и глупости? ма викам ся ако взема да се обаждам като те знам как си падаш по ласкателствата само викам ,нема издържи на мнеието ми ....то така и стана помниш ли?закво ме банна ,а ?щото не исках да "чуя "другата версия" ...твоята де . и щото видя че започнах да ставам откровен със теб ,на капак те попитах искаш ли да чуеш моята
кои се е обидили? ма няма се обиждате когато ви захвърлят с вашите камуни по вашите глави бе

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 05 April 2008 - 07:25 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 07:33 PM
Цитат
Тук е дипломата за Шампионство,държи я Чубуров Пламен.Аз никога не лъжа,мойто момче.
МОД:НЕ ПУБЛИКУВАЙ СНИМКАТА НА ЧОВЕК БЕЗ НЕГОВО РАЗРЕШЕНЕ!
Публикувано: 05 April 2008 - 07:47 PM
Цитат
Цитат
Тук е дипломата за Шампионство,държи я Чубуров Пламен.Аз никога не лъжа,мойто момче.
МОД:НЕ ПУБЛИКУВАЙ СНИМКАТА НА ЧОВЕК БЕЗ НЕГОВО РАЗРЕШЕНЕ!
Публикувано: 05 April 2008 - 07:49 PM
Покажи ми такъв пес и ще ти призная измеренията.. ;D

Публикувано: 05 April 2008 - 07:59 PM
Цитат
Има достатъчно снимки доказващи заъгляването в норма,тоест съгласно Стандарта.А другото - са отново думички от жълтите хроники,преписани ...
Както казах,лесно се става знаещ кучкар,требе ти само ПС ;D
ПП- пусни Робинчо твоя снимчица,на твое кученце...да я обсъдим дружно ;D
Публикувано: 05 April 2008 - 08:01 PM
Цитат
Покажи ми такъв пес и ще ти призная измеренията.. ;D

Публикувано: 05 April 2008 - 08:03 PM
Забележи,че снимките в галерията са на алабаи,които не са вързани на повод и разкрачени,държани от Хендлери.. ;D ;D
Публикувано: 05 April 2008 - 08:52 PM
http://www.martenbg....ils.php?album=3
Но нека да е взаимно.Публикувай на твое кученце тук снимчица.Да му се порадваме. ;D
В темата.
Публикувано: 05 April 2008 - 09:10 PM
Я отбележи тук типичност като се сравни Пард с друго производено от мен куче....
Факти,мило дете.
Я сега пусни некоя снимчица на твое кученце,да сравним....

Публикувано: 05 April 2008 - 09:19 PM
Хем не ги признаваме, защото били търговска организация, хем показваме: техният сертификат за да доказваме нашата породност и феноминална годност. Интересно, това сигурно е от реката, на където духне вятъра на там и флага.