Публикувано: 11 September 2006 - 06:45 PM
Към Даротека и Сладур.Не ме карайте да се връщам в предишните страници на форума,защото колкото повече чета,толкова повече се срамувам.Направи ми впечатление,че много нови и стари приятели на този форум,вече не пишат.Явно вие сте пионерите в много неща,от откриването на САО като порода,до откриването на едноименният форум.Казвате на другите да не правят реклама,а вие се скъсвате да рекламирате(един развъдник).Нямам нищо против Вальо,той е един от пионерите и сериозни развъждачи.Ако той ме критикува,няма проблем,ще пиеме по бира и всеки ще си защити тезата,но вие... Сладур,кои сме ние,че да обсъждаме Ана Бушняк.Даротека,един сантиметър не си отстъпвам от думата за втората снимка-убеди ме,искаш мнение получаваш.И защо след мнението ми,страстите се нагорещиха?От както пиша в този форум,животът в него се събуди,а защо ли е така? Ще се опитам да кача едни снимки,които искам да изкоментирате,ако може.Останете със здраве и БОГ да ви благослови. п.с. И стига с тази Мадлена,жените са за уважение а не за презрение,независимо какво изповядват.