Средноазиатска овчарка
Публикувано: 21 August 2009 - 05:33 PM

Публикувано: 21 August 2009 - 10:06 PM
Не съм много компетентен за това се посаветвай с ветеринар. А как сте с калция ? В смисъл колко дни му даваш и колко почива.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:32 PM
Публикувано: 22 August 2009 - 08:47 PM
Знаем, знаем разликата е очевидна, срамота е да лъжете хората

Ако, не можеш все пак да разбереш разликата, тя е в това, че тази порода се селектира по определени качества, а не ПО ТОВА ЗАКОЛКО ДА СЕ ПРОДАДЕ ДАДЕНО ПАЛЕ

Разберете бе хора не всяко куче с купирани уши и опашка е от тази порода, ДОРИ И ДАЕ "ЧИСТОКРЪВНО". Няма ли съответните характеристики си остава само един пумияр купен за бая кинти.

Публикувано: 24 August 2009 - 02:16 PM
На мен лично до сега най-силно впечетление са ми правили егземпляри с кафява и черна украска. Не съм чак толкова запознат с порода за първи път гледам САО и ще се радвам някои да ми обясни

Въпрос на вкус!
А и търся точно нещо определено като тип.
Например нещо подобно:

Бебето е страхотно и се убедих в това лично вчера.Вече е на 7 месеца и изглежда перфектно,голям лигльо.
Искам здраво куче с документи,спокоен и уравновесен характер,защото ще се гледа с детенце на 1 годинка,освен това нещото на което ще обръщам внимание е средата в която се е отглеждало това животно,какви грижи са полагани за него и за какво се ползват родителите.
Категорично няма да купя куче от родители ползвани за бой и гледано в свинярник.

Публикувано: 24 August 2009 - 02:58 PM
На мен лично до сега най-силно впечетление са ми правили егземпляри с кафява и черна украска. Не съм чак толкова запознат с порода за първи път гледам САО и ще се радвам някои да ми обясни

Въпрос на вкус!
А и търся точно нещо определено като тип.
Например нещо подобно:

Бебето е страхотно и се убедих в това лично вчера.Вече е на 7 месеца и изглежда перфектно,голям лигльо.
Искам здраво куче с документи,спокоен и уравновесен характер,защото ще се гледа с детенце на 1 годинка,освен това нещото на което ще обръщам внимание е средата в която се е отглеждало това животно,какви грижи са полагани за него и за какво се ползват родителите.
Категорично няма да купя куче от родители ползвани за бой и гледано в свинярник.
Здравейте Бижу

Запозната ли сте с Стандарта на породата и коментарите към него.

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Публикувано: 24 August 2009 - 06:17 PM
Бих казала,че със сигурност съм се насочила към руския

Публикувано: 24 August 2009 - 06:24 PM

вярна ти е посоката

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 24 August 2009 - 09:06 PM

Дейвид момичето си иска бяло куче какъв е проблема неми е ясно

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 24 August 2009 - 09:25 PM

Ето ти Руски стандарт

Публикувано: 24 August 2009 - 09:39 PM
Ами аз не разбирам много от ку4ета ,но ми хареса и решик да му направя накоя снимка преди да си го вземе собственика от Руснаците