Средноазиатска овчарка
Публикувано: 06 October 2006 - 04:21 PM
Прегледай убаво родословията,и можеш да догатнеш нещо. l)
Нямам преденций,че Анчар прилича на Макснур.Просто Арат,има прилика,и то голяма.
За Анчар,ще ти кажа едно.Само можеш да мечтаеш,за такова куче. 1super
Виж,снимки на Рахмет,прегледай ги хубаво,и после прегледай на Анчар,и ако имаш някакъв усет,ще разбереш някой неща.
п.с.що не качиш някоя снимка на твойте песове?Примерно да видиме зъбенцата,или на какво приличат.Обърках се,извинявай на кой приличат. super best
Или и ти като някой други хора,само приказвате,четете списания,и давате некомпетентни мнения?
Тъй че мила по горе съм написал.Ако ще и 100 години човек да се занимава с нещо,като не му идва отвътре,нищо не се получава.
Аре остани си със здраве.
Публикувано: 06 October 2006 - 07:09 PM
Цитат
Нямам преденций,че Анчар прилича на Макснур.Просто Арат,има прилика,и то голяма.
За Анчар,ще ти кажа едно.Само можеш да мечтаеш,за такова куче. 1super
Виж,снимки на Рахмет,прегледай ги хубаво,и после прегледай на Анчар,и ако имаш някакъв усет,ще разбереш някой неща.
п.с.що не качиш някоя снимка на твойте песове?Примерно да видиме зъбенцата,или на какво приличат.Обърках се,извинявай на кой приличат. super best
Или и ти като някой други хора,само приказвате,четете списания,и давате некомпетентни мнения?
Тъй че мила по горе съм написал.Ако ще и 100 години човек да се занимава с нещо,като не му идва отвътре,нищо не се получава.
Аре остани си със здраве.
Нямам преденций,че Анчар прилича на Макснур.Просто Арат,има прилика,и то голяма Сладурче,умолявам те пиши грамотно,че този диалект трудно се разбира,благодаря ти за което.Куче мечта; oo след тестово изпитание.Куче мечта ; d) след изложба. Твойта мечта коя от двете е?Четат хората-могат,пишат хората-могат,отглеждат кучета-могат,разбират от кучета-могат,плюят другите хора-не могат.
Публикувано: 06 October 2006 - 08:10 PM
Аз съм си селянин!И се гордея с това!
Публикувано: 06 October 2006 - 09:00 PM
Прикачени файлове
-
HPIM2925.jpg (85.08K)
Брой сваляния: 202
Публикувано: 06 October 2006 - 09:15 PM
Прикачени файлове
-
HPIM2782.jpg (27.64K)
Брой сваляния: 188
Публикувано: 06 October 2006 - 09:36 PM
Прикачени файлове
-
HPIM2779.jpg (46.38K)
Брой сваляния: 185
Публикувано: 06 October 2006 - 09:46 PM
Прикачени файлове
-
MAKSNUR6.jpg (32.85K)
Брой сваляния: 182
Публикувано: 06 October 2006 - 10:56 PM
А дали съм бил роден,сигурно сме набори,ама това е друга тема.
Това което си го качила на снимките душко е,кавказко вълкодавче. 1super
Прочети стандарта.После коментирай.
Доколкото планини,и преходи.Повярвай не липсват.А до тестови изпитания,давай да пробваме,ако ти стиска. l)
Публикувано: 10 October 2006 - 12:38 AM
Според вас сегашния стандарт на породата добър ли е ? Няколко пъти вече се сблъсквам с хора, които според мен са компетентни и разбират от породата - Зоран Бранкович, Елена Мичко, Евгений Ерусалимски и те всички критикуват стандарта на породата.
Вие какво мислите по въпроса ?
Публикувано: 10 October 2006 - 10:33 PM
Цитат
Според вас сегашния стандарт на породата добър ли е ? Няколко пъти вече се сблъсквам с хора, които според мен са компетентни и разбират от породата - Зоран Бранкович, Елена Мичко, Евгений Ерусалимски и те всички критикуват стандарта на породата.
Здравей Дог!Понятието порода,съществува от 100-на години-стандарт-също.Азиатите са много по древни!!!!!!!!Първите стандарти са описателни,правени на базата на кучетана които са работели със стадата.Сегашният стандарт е ПОЖЕЛАТЕЛЕН,направен за кучетата от няколко питомника!Средната Азия -е огромна територия -има много типове Азиатци .Четейки само стандарта,не познавайки породата,много съдии допускат грешки -и някои ШАМПИОНИ са просто смешни,някой го прави умишлено,друг от незнание или комерция.Между изложбени шампиони,и исинските кучета- има пропаст.Темата е огромна,прекрасна-по добре да я обсъдим на чашка в АЗИАТСКАТА кръчма при нас.С уважение Вальо-Точката.
Прикачени файлове
-
22.jpg (451.55K)
Брой сваляния: 191
Публикувано: 10 October 2006 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
Здравей Дог!Понятието порода,съществува от 100-на години-стандарт-също.Азиатите са много по древни!!!!!!!!Първите стандарти са описателни,правени на базата на кучетана които са работели със стадата.Сегашният стандарт е ПОЖЕЛАТЕЛЕН,направен за кучетата от няколко питомника!Средната Азия -е огромна територия -има много типове Азиатци .Четейки само стандарта,не познавайки породата,много съдии допускат грешки -и някои ШАМПИОНИ са просто смешни,някой го прави умишлено,друг от незнание или комерция.Между изложбени шампиони,и исинските кучета- има пропаст.Темата е огромна,прекрасна-по добре да я обсъдим на чашка в АЗИАТСКАТА кръчма при нас.С уважение Вальо-Точката.
още малко от вашето вниманието
Публикувано: 10 October 2006 - 10:53 PM
Цитат
Цитат
Цитат
още малко от вашето вниманието
това е моето виждане за АЗИАТА!!!!!!Не го налагам на никой,всеки да гледа,това което му харесва!!!!!!!!Има място под слънцето за всички!?Да са живи и здрави ИСТИНСКИТЕ кучкари. cheers drink BEER b)
Прикачени файлове
-
post_29_1160513595.jpg (152.8K)
Брой сваляния: 190
Публикувано: 10 October 2006 - 10:54 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1160513689.jpg (162.34K)
Брой сваляния: 189
Публикувано: 10 October 2006 - 10:56 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1160513805.jpg (191.93K)
Брой сваляния: 181
Публикувано: 10 October 2006 - 11:01 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1160514111.jpg (274.8K)
Брой сваляния: 190
Публикувано: 11 October 2006 - 08:54 PM
Прикачени файлове
-
b_2006_10_07_166552701a605218534.jpg (37.61K)
Брой сваляния: 191