Средноазиатска овчарка
Публикувано: 06 December 2006 - 06:19 PM
Обидното за мен лично е[QUOTE]До вечерта ще "изчезнат" и тези "диалози".
Мисля да приключим с ТОВА. [QUOTE][
С какво да приключваме започвам да се плаша, какво да направя да си купя дворно място на луната ли , за да не приключите с мене например.
Хуманно ли е отношението на човек към човека, когато си води кучето на училище и то бива учено да хапе на "ръкав - разбирай човек". Това е мотивирана агресия с която се цели изтребването на човешкия род от страна на кучешките стопани в даден произволен момент от време -МОд, ако погледнеме от този аспект става страшно за всички ни ...
Хуманно ли е отношението към куче вързано на 1,5 м синджир, ами към ловните кучета който срещат насилие и го подпомагат, по лоши ли са от всичко това Ване и Бързев- заради една снимка и въпрос.
Никъде не се разбра че се толерират битки между кучета от техните постове,
Не дай си боже дете да види как в парка две общински кучета за млатят за кора хляб и да се постне снимка горко му на Кмета - Софийския
Публикувано: 06 December 2006 - 06:29 PM
Публикувано: 06 December 2006 - 07:07 PM
Приключваме тази тема и говорим за азиат ! 1super
Публикувано: 06 December 2006 - 07:17 PM
И по полека с къркането,да не испуснете кучетата rungrey да стане някоя беля l) l) l) super best
НАЗДРАВЕ!!! bgflag bgflag bgflag
Публикувано: 06 December 2006 - 07:19 PM
Ку4ето е мн истинско с родослоvие.Но на сърцето ми е САО.
И 6те си зема. Само 4е искам да е истинско.
Относно модератора на този форум трябvа да се праят и компромисии нали така.
За сега искам да проу4а просто кои има хубаvи ку4ета и какvи малки произжеда.И да ми каjетe мнението си от кои и куде да си закупя такоvа ку4е.
И пак каня елате да покараме малко ски, има и хубаvо vino.
cheers bravoS victoryVVV
Публикувано: 06 December 2006 - 07:27 PM
И преди да по4нете да пиете си нахранете ку4етата за да не забравите след това.
НаздраВе на вси4ки и не се иадосваите изли6но,за6тото 6те остареете по-бурзоооо.
Малко ми е трудна КИРИЛИЦАТА АМА 6ТЕ СВИКНА.
За тжа не ми се сурдете.
Приатна ве4ер ви пожелавам и умната еи.
cheers drink
Публикувано: 06 December 2006 - 07:37 PM
Поразходи се по Софийско,може и да те излъжеме с някое куче. l)
Публикувано: 06 December 2006 - 08:27 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1163617002.jpg (61.33K)
Брой сваляния: 125
Публикувано: 07 December 2006 - 04:43 PM
И 6те вида за какво става на вупрос.Нека са здрави и jиви и все така да дават добро поколение.
Да задалjително 6те си взема ку4е но маи 6те буде напролет понеjе сега в нас те4е един ремонт и няма куде да го настаня.Искам да имам един породист муjкар на тази порода сус доказани характер и ка4ества на родителите му за да знам какво да о4аквам от него.Понеjе нали ти казвам 4е тука има Казахстанска и Руска крув,и ме карат да из4акам ама и те незнаят ни6то за родословието на ку4етата и малко се сумнявам.Като доидете 6те ве заведа да ги видите.
bravoS super best
Публикувано: 07 December 2006 - 04:51 PM
Радев си има саит там са показани неговите ку4ета и ли4но на мен мъжкия много ми харесва.Женските съ6то са добри.Искам вие да го коментирате за да добия някаква представа дали си струват.На мен ми се гледа сериозен мъж които не е тръгнал да лъже.
Ако някои знае не6то за Аркан моля даите информациа за родословие и от къде е внесен.
Благодаря ви предварително. 1super
victoryVVV

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +