Средноазиатска овчарка
Публикувано: 10 December 2006 - 09:21 PM
Да агресивни са ни кучетата,сега им хвърляме храна през прозорците.
Публикувано: 10 December 2006 - 10:01 PM
bravoS
Колкото до
Цитат
Публикувано: 10 December 2006 - 10:42 PM
Аре да си пишеме за песовете.
Има зададени въпроси от Аркус,аре чакаме повече отговори,не да се караме!Да правиме кефа на Сульо и Пульо,Пижо и Пендел!!!
п.с.давайте въпроси,свързани с САО. 1super
Публикувано: 10 December 2006 - 11:13 PM
Ама изглежда тука по4ти вси4ки се познавате ли4но и знаете кои какъв е и кои какво може а??
Прав ли съм??Не се караите ве хора направете си едно ядро което да определя правилата а не вие да си ска4ате един сре6ту друг.
А ако сте толкова мъже на 4естта 6то не излезете и да се разберете по-мъжки бе.
Леле, леле говорете показваите пи6ете ама не сре6ту вас самите.
Сладур,аз те имам за сериозен мъж които отдавна е надживял тия работи като;
кои кво е имал кво е направил.Фатката е сега да се работи и да имаме.
Извинявам се ако съм обидил някои с не6то.
Сладур аз на съм виждал ку4ето на Даротека,но съм виждал други азиати кво правът на такъв тест.Аз за тва казвам 4е имам представа.А 6том ти казва6 4е ку4ето му е сериозно и никога няма да го изостави в които и да е момент на нужда аз раз4итам на твоита преценка и се съгласявам 4е е така без да споря. b)
Публикувано: 10 December 2006 - 11:52 PM
Ако съм те обидил,Сори.Приеми моите извинения. cheers
Просто съм виждал това куче многократно,поради простата причина,че аз имам негов брат!А Даротека ми е приятел!
Та мисълта ми беше,че това куче ще защити Даротека,във всяка една ситуация!
-Просто бях свидетел,за това го твърдя.Потвърждавам го и сега!
Както казва Даротека,това куче е част от неговото семейство!И връзката им е уникална!Който ги познава ще потвърди думите ми! 1super
А до това,че трябва да се убединим,няма лошо.И аз съм за!
-Но хора много,характери различни,виждания за тази порода също различни.
Просто някой път,колкото и да искаш не се получава.
п.с.Специално аз,покрай тази порода се запознах с доста хора.С много голяма част от тях съм в прекрасни отношения,и ще продължавам да бъда! Просто имаме сходно мислене по въпроса! 1super
Даже мога да го заявя публично,че тези хора ги обичам като родни братя!Надявам се и за вбъдеще да е така. worthy
-Те си знаят кои са!
Поздрави на всички!!!
cheers
Публикувано: 11 December 2006 - 08:07 PM
Аз съм друга бригада [B] -вашата интригантска бригада наброява 2ма члена и внимавайте по Коледа,че на Нова година припадате от изпитите количества и едвам ви спасяват!По-малко алкохол и по-малко интриги няма да навредят на теб и Сомор.
А относно "тренировъчната база",Клуба никога няма да се бърка в традициите на хора,които се занимават с нещо истинско,милеят за породата,веселят се,обменят опит и ти пак не си там.А там по принцип интриганти не са желани,тъй че твойта бригада ще си остане с ходенето на Витоша и бомбастични хвалби
Публикувано: 11 December 2006 - 09:22 PM
Публикувано: 11 December 2006 - 09:28 PM
Цитат
Цитат
Daroteka ли къв си там не ме интересува ма щи кажа две думи само първо тука сме се събрали да разговаряме за породата а не за друго и второто несе меси в работи които неса ти ясни изобщо ,защото много преувиличаваш с думите и замесваш хора и неща който изобщо нете интересуват и нете бъркат. Мисля че бях достатъчно ясен.Ако гледаш някакъв азиатец покажи снимки и разкажи нещо за него в този форум това трябва да правим а ако искаш да се караш по добре недей пиши нищо а се изясни някаде другаде с този човек когото ти пречи.Кучетата трябва да ни сабират а не разделят.
Публикувано: 11 December 2006 - 09:50 PM
Вие маи сте полудели!Вместо вси4ки да сме едно цяло вие се заяждате като малки деца!Ако имате не6то да си казвате сре6тнете се и си го кажете като мъже.Кво се джавкате тука??Показваите корегираите гре6ките които са допуснати като цяло,но престанете с тия думи.Вие трябва да сте ве4е професионалисти и да сте ги надживели тия работи.
Еи Сладур я малко поуспокои страстите на твоите приятел4ета.
Събери ги пиинете и си побъбрете уто4нете гре6ките и стига с тия препирни.
Ако искате елате и на Банско,и тука 6те ги уто4ним само не се караите бе хора.
Вие сте мъже бе,не сте на по 15.
6те ме разобедите да си взема ку4е от тази порода колкото и да ми е на сърцето.Не разваляите вси4ко.
Поздрави от Банскоооо!!!! victoryVVV cheers
Публикувано: 11 December 2006 - 09:51 PM
Прикачени файлове
-
Picture_016.jpg (32.73K)
Брой сваляния: 129
Публикувано: 11 December 2006 - 09:54 PM
Прикачени файлове
-
Picture_113.jpg (31.72K)
Брой сваляния: 130
Публикувано: 11 December 2006 - 09:55 PM
Прикачени файлове
-
Picture_001.jpg (25.76K)
Брой сваляния: 127
Публикувано: 11 December 2006 - 09:57 PM
Цитат
Не.Нямам нови снимки,но тия дни ще я снимам!
Публикувано: 11 December 2006 - 09:58 PM
Цитат
Ми какво да кажа? Бих се прежалил. b) b) b) l) l) nono nono
Публикувано: 11 December 2006 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Daroteka ли къв си там не ме интересува ма щи кажа две думи само първо тука сме се събрали да разговаряме за породата а не за друго и второто несе меси в работи които неса ти ясни изобщо ,защото много преувиличаваш с думите и замесваш хора и неща който изобщо нете интересуват и нете бъркат. Мисля че бях достатъчно ясен.Ако гледаш някакъв азиатец покажи снимки и разкажи нещо за него в този форум това трябва да правим а ако искаш да се караш по добре недей пиши нищо а се изясни някаде другаде с този човек когото ти пречи.Кучетата трябва да ни сабират а не разделят.
Бих помолил,да не се обиждаме!Мисля,че Даротека е писал доста за породата!И е дал точни отговори,зададени от хората посещаващи ДОГА!
Дано бъда разбран правилно!
п.с.Пак ви казвам МОЛЯ!Да спрем с кавгите!!! 1super cheers