Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#981 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 December 2006 - 09:21 PM

Интересно Даротека къде и кога се яви на която и да е изложба-било то на БРФК,или специалка?Непрекъснато плаче за такива,а никой никъде не го е виждал като изложител/та дори и на котка/.Има виртуални изложби,посещавай ги.Или стигна само до Малоконарската тренировъчна база?
Да агресивни са ни кучетата,сега им хвърляме храна през прозорците.

#982 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 10 December 2006 - 10:01 PM

Даротека се яви на една специалка, втората поред организирана от клуба за 10 -я му сезон. Грешката ми е че казвам "специалка", а то си беше "ШУТАЛКА" разбирайте шутовщина, беше и на изложба на БРФК с едно куче участник - неговото та се научи как се взимат САС, БОБ и т.н. при липса на конкуренция/други участници/, взе та и отиде на събранието на БРКСАО да види и там простотия. Е какво повече да кажа, да правя интрижки ли, да ама не мога щото се имам за доста начетено копеле и не мога да падам толкова ниско, но винаги има едно НО /чудя се като ми остане малко свободно време дали да не се разтърся за документите на тоя клуб по държавните институций, защото освен платената такса към БРФК и съдебно решение друго няма/,
bravoS
Колкото до

Цитат

Малоконарската тренировъчна база?
Аз съм друга бригада и не ги разбирам тия работи, но ако намекваш за някакви двубой с кучета /както бе писано по горе/ е много интересен факта как досега клуба не е взел мерки срещу това, защото съм много далече от мисълта , че се прави със знанието на председателското тяло. 1super , та в този аспект би било наложително да се излезе с изявление от страна на клуба в което се осъждат тези действия, а това автоматическите те изключва от редовете на публиката 1super

#983 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 10:42 PM

Хора!Дайте да не се дърляме!

Аре да си пишеме за песовете.
Има зададени въпроси от Аркус,аре чакаме повече отговори,не да се караме!Да правиме кефа на Сульо и Пульо,Пижо и Пендел!!!

п.с.давайте въпроси,свързани с САО. 1super

#984 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 11:13 PM

Хех за тва ви писах един ден не трябва да се караме и да си пре4им един на друг,а напротив да си помагаме!!!
Ама изглежда тука по4ти вси4ки се познавате ли4но и знаете кои какъв е и кои какво може а??
Прав ли съм??Не се караите ве хора направете си едно ядро което да определя правилата а не вие да си ска4ате един сре6ту друг.
А ако сте толкова мъже на 4естта 6то не излезете и да се разберете по-мъжки бе.
Леле, леле говорете показваите пи6ете ама не сре6ту вас самите.
Сладур,аз те имам за сериозен мъж които отдавна е надживял тия работи като;
кои кво е имал кво е направил.Фатката е сега да се работи и да имаме.
Извинявам се ако съм обидил някои с не6то.
Сладур аз на съм виждал ку4ето на Даротека,но съм виждал други азиати кво правът на такъв тест.Аз за тва казвам 4е имам представа.А 6том ти казва6 4е ку4ето му е сериозно и никога няма да го изостави в които и да е момент на нужда аз раз4итам на твоита преценка и се съгласявам 4е е така без да споря. b)

#985 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2006 - 11:52 PM

Ване,радвам се за топлите приказки! 1super Аз не твърдя,че нямаш представа от тези работи!Ставаше въпрос,за песа на Даротека.Затова тека ти отговорих.
Ако съм те обидил,Сори.Приеми моите извинения. cheers

Просто съм виждал това куче многократно,поради простата причина,че аз имам негов брат!А Даротека ми е приятел!

Та мисълта ми беше,че това куче ще защити Даротека,във всяка една ситуация!
-Просто бях свидетел,за това го твърдя.Потвърждавам го и сега!
Както казва Даротека,това куче е част от неговото семейство!И връзката им е уникална!Който ги познава ще потвърди думите ми! 1super

А до това,че трябва да се убединим,няма лошо.И аз съм за!
-Но хора много,характери различни,виждания за тази порода също различни.
Просто някой път,колкото и да искаш не се получава.

п.с.Специално аз,покрай тази порода се запознах с доста хора.С много голяма част от тях съм в прекрасни отношения,и ще продължавам да бъда! Просто имаме сходно мислене по въпроса! 1super

Даже мога да го заявя публично,че тези хора ги обичам като родни братя!Надявам се и за вбъдеще да е така. worthy
-Те си знаят кои са!

Поздрави на всички!!!

cheers

#986 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 08:07 PM

Е,даротека явно трябва да се поосведомиш,че освен съдебна регистрация,булстат и данъчен номер друго не е необходимо или си толкова начетен,че си над Държавните институции и БРФК.Или те е яд,че имаш развъдник а нямаш легитимно производство.Илиев каза,че ти е оправил кучката с костно брашно,толкова ли не я харесваш?А относно конкуренцията в ринга,можеш да прегледаш изложбите проведени от БРФК за2006г. и да видиш,колко е имало в други градове освен в София
Аз съм друга бригада [B] -вашата интригантска бригада наброява 2ма члена и внимавайте по Коледа,че на Нова година припадате от изпитите количества и едвам ви спасяват!По-малко алкохол и по-малко интриги няма да навредят на теб и Сомор.
А относно "тренировъчната база",Клуба никога няма да се бърка в традициите на хора,които се занимават с нещо истинско,милеят за породата,веселят се,обменят опит и ти пак не си там.А там по принцип интриганти не са желани,тъй че твойта бригада ще си остане с ходенето на Витоша и бомбастични хвалби

#987 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:22 PM

Ей хора,за пореден път ви моля,да не се караме.А да пишем за породата!

#988 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:28 PM

Цитат

Цитат

Аз съм друга бригада и не ги разбирам тия работи, но ако намекваш за някакви двубой с кучета /както бе писано по горе/ е много интересен факта как досега клуба не е взел мерки срещу това, защото съм много далече от мисълта , че се прави със знанието на председателското тяло. 1super , та в този аспект би било наложително да се излезе с изявление от страна на клуба в което се осъждат тези действия, а това автоматическите те изключва от редовете на публиката 1super

Daroteka ли къв си там не ме интересува ма щи кажа две думи само първо тука сме се събрали да разговаряме за породата а не за друго и второто несе меси в работи които неса ти ясни изобщо ,защото много преувиличаваш с думите и замесваш хора и неща който изобщо нете интересуват и нете бъркат. Мисля че бях достатъчно ясен.Ако гледаш някакъв азиатец покажи снимки и разкажи нещо за него в този форум това трябва да правим а ако искаш да се караш по добре недей пиши нищо а се изясни някаде другаде с този човек когото ти пречи.Кучетата трябва да ни сабират а не разделят.

#989 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:47 PM

Сладур имаш ли сегашни снимки на твоята женска за да я видиме 1super

#990 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:50 PM

Еи я стига бе!!!
Вие маи сте полудели!Вместо вси4ки да сме едно цяло вие се заяждате като малки деца!Ако имате не6то да си казвате сре6тнете се и си го кажете като мъже.Кво се джавкате тука??Показваите корегираите гре6ките които са допуснати като цяло,но престанете с тия думи.Вие трябва да сте ве4е професионалисти и да сте ги надживели тия работи.
Еи Сладур я малко поуспокои страстите на твоите приятел4ета.
Събери ги пиинете и си побъбрете уто4нете гре6ките и стига с тия препирни.
Ако искате елате и на Банско,и тука 6те ги уто4ним само не се караите бе хора.
Вие сте мъже бе,не сте на по 15.
6те ме разобедите да си взема ку4е от тази порода колкото и да ми е на сърцето.Не разваляите вси4ко.
Поздрави от Банскоооо!!!! victoryVVV cheers

#991 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:51 PM

Малко снимки.

Прикачени файлове

#992 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:54 PM

wink bgflag

Прикачени файлове

#993 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:55 PM

И снимка на Питомника.

Прикачени файлове

#994 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:57 PM

wink

#995 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:57 PM

Цитат

Сладур имаш ли сегашни снимки на твоята женска за да я видиме 1super

Не.Нямам нови снимки,но тия дни ще я снимам!

#996 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:58 PM

Цитат

wink

Ми какво да кажа? Бих се прежалил. b) b) b) l) l) nono nono

#997 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 09:59 PM

Абре,що махна БЛОНДИ? a)

#998 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 10:00 PM

Бравоооо, е тва е показвите и коментираитее!!
Евала ку4ето с великолепно.Поне ли4но аз така мисля, не му знам родословие и други не6та но ми харесва много.
Разкажете за него де.Или го пазите в таина а?? ;)

bravoS bravoS super best

#999 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 10:00 PM

Ок
А бих искал да питам някой има ли снимки на младия Мурат собственост на Иван Джунев за да го видиме.

#1000 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2006 - 10:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Daroteka ли къв си там не ме интересува ма щи кажа две думи само първо тука сме се събрали да разговаряме за породата а не за друго и второто несе меси в работи които неса ти ясни изобщо ,защото много преувиличаваш с думите и замесваш хора и неща който изобщо нете интересуват и нете бъркат. Мисля че бях достатъчно ясен.Ако гледаш някакъв азиатец покажи снимки и разкажи нещо за него в този форум това трябва да правим а ако искаш да се караш по добре недей пиши нищо а се изясни някаде другаде с този човек когото ти пречи.Кучетата трябва да ни сабират а не разделят.

Бих помолил,да не се обиждаме!Мисля,че Даротека е писал доста за породата!И е дал точни отговори,зададени от хората посещаващи ДОГА!

Дано бъда разбран правилно!

п.с.Пак ви казвам МОЛЯ!Да спрем с кавгите!!! 1super cheers

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена