Средноазиатска овчарка
Публикувано: 15 September 2006 - 08:55 AM
Аре чакам да се включат повечко хора.Има достатъчно знаещи.
Давайте съвети.
Например,с каква храна е по добре да се храни тази порода.Необходимо ли е да се дават калций, на малки. Разни такива неща.
Моля включете се полезно,не само да четете,и да говорите,че този или онзи е мелез,или неща от този род.
Давайте съвети.
Например,с каква храна е по добре да се храни тази порода.Необходимо ли е да се дават калций, на малки. Разни такива неща.
Моля включете се полезно,не само да четете,и да говорите,че този или онзи е мелез,или неща от този род.
Публикувано: 15 September 2006 - 08:05 PM
песа от снимката е казахски Тобет, зhttp://www.tobet.kz/а мен си е чисто САО, това го пречупвам през призмата на три годишното отглеждане на породата. Аркус имам и кучка на 3 години която е с баща Акс.
Прикачени файлове
-
t_b001_1_.jpeg (30.41K)
Брой сваляния: 203
Публикувано: 15 September 2006 - 10:44 PM
Цитат
Това са теми за начинаещи. bravoS
Ние сме начинаещи. b)
Поучи ни.Ти нали имаш повече опит.На доста хора ще бъде интересно.
Ти с какво храниш,твоят пес,и как?
И къде допусна грешка,в отглеждането?(социализация),и(изкривявания).
Публикувано: 15 September 2006 - 10:46 PM
Цитат
Здравеите
пращам една снимка на моето куче с родителите -малко си поиграх с photoshop.
пращам една снимка на моето куче с родителите -малко си поиграх с photoshop.
Акело.
Ако не се лъжа,бащата,на твойта кучка,е Горан.
А майката?Коя е?И кой е производител?
Публикувано: 21 September 2006 - 05:32 PM
bash
Прикачени файлове
-
111123.jpg (95.55K)
Брой сваляния: 191
Публикувано: 21 September 2006 - 05:36 PM
c)
Прикачени файлове
-
345667.jpg (66.94K)
Брой сваляния: 189
Публикувано: 22 September 2006 - 04:52 PM
Привет, азиати! super best
Кире, имах ангажименти и все не стигах до компа (само временно се бях "затрила" l) ).
akelo, моля те, дай малко повече инфо за кучето от последните две снимки.
Страхиле, в спортен клуб "Сириус" моето куче е първото САО и е единственото, което се обучава в спортна дресура (по IPO) в България.
Гледала съм руски видеоматериали с азиати и кавказци, обучавани и на мондьоринг.
САО има много сериозно отношение към задачите, които му се поставят. В работата си проявява самостоятелност и, за да бъде добър екип със стопанина си, е нужно да има отличен контакт между двамата. Необходима е и системна работа за изграждане на контрол върху кучето. Независимо дали се отглежда в града или на село, това животно е като "Калашников" в ръцете ти. Въпреки доминантната си природа, то е готово да ти сътрудничи, стига да намериш подход.
Заповядай някой път на трнировките на "Сириус" - всяка събота и неделя сутрин на поляната до музея "Земята и хората". ;)
Съдейки по моето куче, САО се привързва изключително силно към стопанина си и трудно работи с друг човек. Моля, ако някой има повече наблюдения върху това, да сподели опита си.
Кире, имах ангажименти и все не стигах до компа (само временно се бях "затрила" l) ).
akelo, моля те, дай малко повече инфо за кучето от последните две снимки.
Страхиле, в спортен клуб "Сириус" моето куче е първото САО и е единственото, което се обучава в спортна дресура (по IPO) в България.
Гледала съм руски видеоматериали с азиати и кавказци, обучавани и на мондьоринг.
САО има много сериозно отношение към задачите, които му се поставят. В работата си проявява самостоятелност и, за да бъде добър екип със стопанина си, е нужно да има отличен контакт между двамата. Необходима е и системна работа за изграждане на контрол върху кучето. Независимо дали се отглежда в града или на село, това животно е като "Калашников" в ръцете ти. Въпреки доминантната си природа, то е готово да ти сътрудничи, стига да намериш подход.
Заповядай някой път на трнировките на "Сириус" - всяка събота и неделя сутрин на поляната до музея "Земята и хората". ;)
Съдейки по моето куче, САО се привързва изключително силно към стопанина си и трудно работи с друг човек. Моля, ако някой има повече наблюдения върху това, да сподели опита си.
Публикувано: 24 September 2006 - 12:52 PM
Цитат
Sladur мил и сладък
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме.
Интересно ни е за кой Бахор си толкова компетентен,защото те са двама?
АРКУС не е виждал АРАТ на живо,толкова ли е невъзможно да се обърка?
А развъдник АК-АРСЛАН,отдавна е със сменен собственик и си се ползва от друг човек.
И недей да ревеш седнал на поляната,че Аю Даг е станал втори,пораженията нещо не ги приемаш.Защо не остана да видиш,че за толкова години САО влезе да се състезава за BOG/Бай/
Успешни ръкави-с тях ще си останеш b)
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме.
Интересно ни е за кой Бахор си толкова компетентен,защото те са двама?
АРКУС не е виждал АРАТ на живо,толкова ли е невъзможно да се обърка?
А развъдник АК-АРСЛАН,отдавна е със сменен собственик и си се ползва от друг човек.
И недей да ревеш седнал на поляната,че Аю Даг е станал втори,пораженията нещо не ги приемаш.Защо не остана да видиш,че за толкова години САО влезе да се състезава за BOG/Бай/
Успешни ръкави-с тях ще си останеш b)
Митцо,би ли ми казала кой е новия собственик на развъдник,Ак-Арслан?
Разбрах че,ще има страхотни кучила,и искам да се обърна към новия собственик,да си ангажирам още едно кученце.
Благодаря предварително за инфото. l)