Цитат
Цитат
Прочел съм ги всичките!Интересуваме специално поста на Банскалията,защо беше изтрит?
---------------------------------------------------------------
Цитат
A i kato si vzema6 ku4e dobrite ku4kari te pitat 1-vo za kakvo ti trqbva tva ku4e.
Ako ti trqbva za borbi neka da e vuv forma
Това недостатъчно ли ти се струва???
Мод
Абсолютно нищо лошо не виждам в този пост!
--------------------------------------------------
Ти не виждаш, явно защото така ти отърва. Това впрочем има малко значение.
!ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ПИШЕЩИТЕ В ТАЗИ ТЕМА!
Прочетете правилата на форума.
ЗАБРАНЕНО Е Пропагандирането на форми на насилие или бой с животни. Снимки, правени по време на бой или каквито и да разговори свързани с темата ще се санкционират строго.
До вечерта ще "изчезнат" и тези "диалози".
Мисля да приключим с ТОВА. n)
ЗАБРАНЕНО Е Пропагандирането на форми на насилие или бой с животни. [/u][/b] Снимки, правени по време на бой или каквито и да разговори свързани с темата ще се санкционират строго.
Прав си Мод,но от това което пишеш,някой непросветен ще се шокира.Нима сега не е 21в.,а времето на Римската империя,в която гладиаторите са излизали срещу животни?Или аз бъркам,може пък тези борби,човек-животно да са разрешени,откъде да знам,така разбирам написаното от теб.В стремежа си да апострофираш някой,ти пишеш дори по-фрапантни неща,от хора които без да искат,са изпуснали някоя непремерена дума.Те тия в европарламента бъркат,какво остава за един обикновен човек от Банско.Моля за извинение за по-резкият тон,но ти сам виждаш че бъркаш-нищо човешко е,и да не ми изстриеш поста или не носиш на критика?