Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2541 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2007 - 12:06 PM

Много си прав приятелю.Но ме дразнят такива ,,разбирачи ''като художника,дето хем не могат да покажат нищо,хем си мислят че знаят всичко fow А що се отнася за доказването на произхода на кутрето,аз не му правя реклама с цел продажба,понеже не бих го продал за нищо на света.Просто видях че във форума има и такива хора дето разбират от породата и исках да си дадете мнението.А и като новобранец в бранша някои и друг съвет ще са ми от полза.Но някои хора освен за пари за друго не мислят и започнаха да си хвалят региона и да ми дават съвети какво куче да си купя въпреки че не можаха да ми покажат нищо cheers victoryVVV bgflag

#2542 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 03:08 PM

Цитат

Много си прав приятелю.Но ме дразнят такива ,,разбирачи ''като художника,дето хем не могат да покажат нищо,хем си мислят че знаят всичко fow А що се отнася за доказването на произхода на кутрето,аз не му правя реклама с цел продажба,понеже не бих го продал за нищо на света.Просто видях че във форума има и такива хора дето разбират от породата и исках да си дадете мнението.А и като новобранец в бранша някои и друг съвет ще са ми от полза.Но някои хора освен за пари за друго не мислят и започнаха да си хвалят региона и да ми дават съвети какво куче да си купя въпреки че не можаха да ми покажат нищо cheers victoryVVV bgflag

Дали ще показваш родословие,или снимки,решението си е твое!!!

#2543 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:01 PM

Г-н Данаилов не си изпускай нервите!Дали аз сьм разбирач или не това Ти не можеш да го прецениш,защото както сам казваш си пьлен новобранец.Много шум вдигна с твоето куче-явно това си желал,НЯКОЙ ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ!!!В БГ има доста добри кучета ,а аз казах ,че най-силно концентрирани вПЗ и регион, при това само препорька.Не сьм ти казал ела при мен и си купи куче,така че не се дразни .Ако някой друг ти напише още нещо което не ти хареса тогава какво? Защо си мислиш че не наричам твоето куче САО???Ами защото не е!!!Вьв всяка една АСКА в която присьства ВАРНАЙ може да прочетеш какьв е той-К.В. или казано на бьлгарски(кавказки вьлкодав)При тази врьзка драги ми умнико какво куче имаш попитай ВЬЛКО или председателя на БРКСАО.Относно родословията на родителите на твоето куче не сьм сигурен дали имат и те.Ако ти си ги виждал или случайно си ги снимал покажи ги не на мен ,а там кьдето трябва за да можеш да участваш в клуб БРКСАО и развьдната му дейност,макар че се сьмнявам някой да пожелае да работи сьс ТЕБ.Изключение единствено може би .....Сукера иАК-ЕЗГЕР ти подсказаха много тьнко ,но ти явно си много.....и не се сещаш!!!Колкото до покупката на твоето куче такива при нас в ТКЗС-то има колко си поискаш,можешда си вземеш без да се налага да плащаш.Пожелавам ти добро развьждане с твота любимка.чао.

#2544 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:13 PM

Ак-Езгер ,кажи ми честно с рька на сьрцето ,след като знаеш това пале от каква врьзка е би ли го заплодил с АЮ-ДАГ???Ако все пак ти платят достатьчно скьпо би ли си оставил куче от тази врьзка и го използваш в развьждане с вашите кучета???Ще хвьрлиш ли целият труд на Сукера на вятьра???Очаквам твоят отговор най- бьрзо.чао.

#2545 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:49 PM

Цитат

Ак-Езгер ,кажи ми честно с рька на сьрцето ,след като знаеш това пале от каква врьзка е би ли го заплодил с АЮ-ДАГ???Ако все пак ти платят достатьчно скьпо би ли си оставил куче от тази врьзка и го използваш в развьждане с вашите кучета???Ще хвьрлиш ли целият труд на Сукера на вятьра???Очаквам твоят отговор най- бьрзо.чао.

Хей,Пикасо. bravoS Хитряга си 1super Радваш ме. super best
-Ще ти отговоря без притеснения.

Някой пак може да се разсърди,но аз винаги съм искрен!

1.От Аю-Даг има оставени няколко кучета за в бъдеще.Както мъжки,така и женски.
2.За Даг,има няколко подходящи връзки,които ме интересуват.Мисля,че най подходящата се намира в моят двор.

Та в този ред на мисли и на твоят въпрос,връзка между:Даг и други(Чужди кучки)кученца не ме интересуват и не бих гледал.

Относно заплождания на Аю-Даг,изискванията са малко по други,но немисля,че тук е мястото да ги обсъждам.А също така Даг си има собственик.

Чао.Дано съм ти отговорил достатъчно изчерпателно.

#2546 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:59 PM

Сукера Аз не сьм производител,-Аз сьм любител и явен разбирач вече 10 и повече год.Тьй като и двамата заварихме и единият и другият строй знаеш, че винаги е имало дльжност ОТК!Това са хората които следят качеството на производството.С вкарването на описаните от теб кучета естествено ще се подобри гено фонда на цялата страна.Кучетата произведени в БГ.са си БГ производство независимо откьде са закупени техните родители.Тьй като изброените от теб кучета имат истински родословия влезохо по-най бьрзия начин в развьдна дейност.Исключение прави 1 от тях но всичко е вьпрос на време.Обясни на г-н данаилов дали в родословието и на един от тях пише К.В.След като му отговориш ще приема вьпроса за приключен-уважавам твоето мнение.Обичам и уважавам хората които казват истината такава каквато е.А за софийските кучета не казвам нищо лошо-вьпрос на гледна точка.Всички работят за да вьрвят напред,но ако може и да продоват -няма лошо .Вьпрос на реклама.чао.

#2547 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 07:23 PM

Пикасо аз и в онова време се стараех да бъда свободен художник wink ,в претприятията тогава ОТК обикновенно ставаше човек които наи добре познаваше производството и бе преминал през всички етапи на израстване,тоест казано по просто,беше отличен професионалист 1super Аз няма какво да обяснявам на г-н Данаилов тук,ако ме счита за авторитет може да се видим някога и да си лафиме на BEER ,ако ли не да е жив и здрав,аз не държа да съм авторитет за които и да било.Ако обаче трябва да изясним нещо конкретно моля те зазаи ми конкретен въпрос тъи като от поста ти не разбирам каква истина търсиме.Истината винаги е една и рано или късно всичко излиза наяве 1super

#2548 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 07:29 PM

Ак-Езгер изобщо не си изчерпателен!Не отговори на последните 2вьпроса. Отговори ми така,че да те разбере г-н Данаилов.Много добре знам за коя кучка става вьпрос ,дьщеря на Х-р и С-а но в родословието и на 2-та не пише К.В.Не се претеснявай да кажеш истината,човекьт трябва да получи просветление!!!Радвам се че в скоро време на ринга ще има наследници на Дагата.Много поздрави на Христо.чао.

#2549 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 07:50 PM

Пикасо сега вдянах,просто нито Джабаи,нито Варнаи представляват интерес за мен та да се заинтересувам от родословията им,стига че съм ги виждал на живо wink Щом г-н Данаилов ги харесва защо да не развива тази линия,да му е живо и здраво кутрето.

#2550 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 08:39 PM

Цитат

Абе Пити,я ми обясни кой съм обидил!?Да си видял някъде да псувам като твоя милост!?Повярвай,че тези работи ги умея доста по добре от теб!

Просто не ме познаваш приятелче.

-Когато съм написал нещо,съм го видял на 100%Поинтересувай се твойте мили приятели какви простотий дрънкат за хората.Ок.

Спирам да комуникирам с твоя милост!!!Тълкувай го както пожелаеш. wink Защо не ти отговарям на постовете.

драги глътна въздух и ти ? или греша ?спря да комуникираш защото не ти се отговаря ?.........защото не можеш .ми псувам що да си кълча езика ,да търся начин да те обиждам (както се мъчиш ти) ,казвам си го направо .всеки кои съм напсувал го е заслужил ,които не го е съм му се извинил(даже и на теб)

хрумна ми една идея ,ти нали сищял да ми подаряваш кученце та едно дете си търси ,да му казвам ли че имам ,или само на приказки го даваш?ако свършим тая работа ще ми се издигнеш в очите малко
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2551 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:13 PM

Цитат

Цитат

Цитат

dribble  dribble  dribble

Хора кажете на каква цена може да се намери една средно азиатска овчарка?

Цената на малко куче от породата е,от 500 до 1000лв.

cl)
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2552 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:17 PM

Цитат

Цитат

Абе Пити,я ми обясни кой съм обидил!?Да си видял някъде да псувам като твоя милост!?Повярвай,че тези работи ги умея доста по добре от теб!

Просто не ме познаваш приятелче.

-Когато съм написал нещо,съм го видял на 100%Поинтересувай се твойте мили приятели какви простотий дрънкат за хората.Ок.

Спирам да комуникирам с твоя милост!!!Тълкувай го както пожелаеш. wink Защо не ти отговарям на постовете.

драги глътна въздух и ти ? или греша ?спря да комуникираш защото не ти се отговаря ?.........защото не можеш .ми псувам що да си кълча езика ,да търся начин да те обиждам (както се мъчиш ти) ,казвам си го направо .всеки кои съм напсувал го е заслужил ,които не го е съм му се извинил(даже и на теб)

хрумна ми една идея ,ти нали сищял да ми подаряваш кученце та едно дете си търси ,да му казвам ли че имам ,или само на приказки го даваш?ако свършим тая работа ще ми се издигнеш в очите малко

Колко е голямо това детенце и от къде е?Да не стане така,че е за някое детенце над 30-те.
-тел.ми го има,нека ми звънне детенцето.

#2553 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:26 PM

Цитат

Ак-Езгер изобщо не си изчерпателен!Не отговори на последните 2вьпроса. Отговори ми така,че да те разбере г-н Данаилов.Много добре знам за коя кучка става вьпрос ,дьщеря на Х-р и С-а но в родословието и на 2-та не пише К.В.Не се претеснявай да кажеш истината,човекьт трябва да получи просветление!!!Радвам се че в скоро време на ринга ще има наследници на Дагата.Много поздрави на Христо.чао.

Пикасо,грешиш.Става въпрос за тази кучка.Оскара Ак-Нукер

Прикачени файлове

#2554 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:29 PM

Цитат

Пикасо,това е Даг,предполагам,ще разбереш какво търся от тази връзка?Виж снимките,виж и родословията на кучетата. bgflag

Прикачени файлове

• Прикачен файл  dag.jpg (66.71K)
    Брой сваляния: 99

#2555 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:31 PM

И пак Дагата.

МОЛЯ МОДА,АКО МОЖЕ ДА НАМАЛИ СНИМКИТЕ КОИТО КОЛЕГАТА Е КАЧИЛ,ЧЕ СТАНА ВСИЧКО НА ХАРМОНИКА.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  dag1.jpg (63.62K)
    Брой сваляния: 102

#2556 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:44 PM

Сукера ,много добре знам ,че тези кучета -особено 2-то не представляват за теб и вашто развьждане никакьв интерес .Ще бьде много грубо ,ако само аз му казвам истини ,но какво да се прави,все някой трябва да бьде особено ако той се е нарекьл ОТК.Какво е кавказки вьлкодав?Това азиат ли е?Майката на неговото куче е такава.Колкото до линии не ми казвай че тези 2 кучета са някаква собствена линия ,не искам да си развалям мнението за теб.Рядко са хората които могат да се похвалят сьс снимки и видяното на живо от теб в ТУРКМЕНИЯ.Ако искаш отговори ,кажи му истината на човека дали ще бьде на биричка или някьде другаде това няма значение.Кученцето да му е живо и здраво,той да си го харесва ,а нашето мнение си остава за професионалисти.чао.

#2557 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 10:04 PM

гн.Любителю ,,разбирач''понеже ти си много...и се сещаш,не разбра ли,че не си правя реклама на кучето а исках мнението на специалист,какъвто ти не си s) Защо вместо да хвалиш чуждите кучета не ми покажеш какво САО имаш в твоя двор.Тогава могже и да си променя мнението за теб wink А и още нещо не се сещам от кога Пловдив е в ПЗ oleeee И понеже не можеш да покажеш нищо качествено защо не качиш текезесарките тъкмо и аз ще имам някакъв....... ,,конкурент''във форума 1super

#2558 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 10:41 PM

Няма ли кой да намали снимките?Ако има някой МОД.на линия,нека ги намали,че трудничко така.Предварително благодаря.

#2559 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 12:55 AM

Специално за любителите на черното n)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  666.jpg (27.81K)
    Брой сваляния: 101

#2560 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip