Средноазиатска овчарка
Публикувано: 03 January 2008 - 11:14 AM
Здравейте скъпи приятели на САО!!! Честита Нова Година!!! От сърце желая на всички вас да сте здрави и да ви преследва успех в работата в личния живот и породата! А колкото до нея,то годината стартира по най-невероятния възможен начин! Вчера бях при кучетата от питомник "ГЮЛИВИРАН" на Ирина и Анатоли Веселови, които са повече от чудесни, но какво кучило са произвели просто не мога да опиша с думи! Цял живот гледам кучила на такова чудо виждам за първи път! ГРамадни, костисти, правилни, красиви и с отлично съчетание на кръвта. Пак повтарям : в моя живот аз такова кучило не съм виждал. На 56 дни мъжките по 14-13,5кг. а женските по 12,5 до 13кг. Е такова чудо просто нема и нема!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 January 2008 - 06:53 PM
Цитат
Здравейте скъпи приятели на САО!!! Честита Нова Година!!! От сърце желая на всички вас да сте здрави и да ви преследва успех в работата в личния живот и породата! А колкото до нея,то годината стартира по най-невероятния възможен начин! Вчера бях при кучетата от питомник "ГЮЛИВИРАН" на Ирина и Анатоли Веселови, които са повече от чудесни, но какво кучило са произвели просто не мога да опиша с думи! Цял живот гледам кучила на такова чудо виждам за първи път! ГРамадни, костисти, правилни, красиви и с отлично съчетание на кръвта. Пак повтарям : в моя живот аз такова кучило не съм виждал. На 56 дни мъжките по 14-13,5кг. а женските по 12,5 до 13кг. Е такова чудо просто нема и нема!!!
Пуснете малко снимки на тези кутрета да видиме и ние за какво става дума ;)
Публикувано: 03 January 2008 - 07:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Приятелю аз ментета не произвеждам тепърва ще го разбереш във вашият край ги имаш две живи доказателства живи и здрави нека станат на 3 години и ще се обедиш сега нейскам да говоря нека те сами да говорят за себеси със делата им по ринговете ;) ;) ;) ;)Аз единствено зная че кръвта вода не става те си носят кръвта само им трябва време за да развият заложбата си,но това ще стане при завършване на тяхното развитие.
Дай да не си говориме за рингове,че пропътувахме половин България да ви уважиме а вие ни отказахте ;)
Благодарим ви за това че сте ни оважили оценяваме го.Никого несме върнали когато е искал във подходящ момент смисал когато е искал някого на първа ролка да пуснеме а не от както вече сме пускали говоря общо не специално,а специално за тебе неразбирам за какво несме те оважили несе сещам ще се радвам да ми кажеш.Понеже ти лично на мене неси ми казал нищо друго освен че ме поздрави от кадето и аз ,това е!Пък и когато човек иска специално със на някого да си тества кучето той се оговаря предварително за да е сигурен че няма да му откажат чрез оговорка другия човек няма да си пуска със друго кучето за да бъде свободен за тебе.Мисля че принципно това е начина.
Ако наистина не си спомняш попитай Соки дано той има по добра памет,понеже първо него го пратихме и той каза,че сте отказали а след това лично брат ми говори с Бързев(баща)и той му каза,че сме се обадили много късно,което за мен е много несериозен отговор!!!Незнам само на кой доказахте,че Барбоса е добър понеже аз лично не видях никаква съпротива от страна на Зарп в което не виждам нищо смешно.И тъй,като и Акело не се измори първия път не виждам причина за отказ за втори тест.Ама нали я знаеш тая "по добре пръви у село отколкото последни у градо"Живи и здрави бъдете и ако искате заповядайте,мен не ме канете вече понеже това дърво втори път няма да го ям-Единия въобще не се появи,а иначе цяла седмица устата не си затвори,а пък другия за когото мислех,че е сериозен се престори на изморен :rolleyes:
Публикувано: 03 January 2008 - 08:10 PM

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 04 January 2008 - 01:38 AM
Цитат
Цитат
:oНе бех загледал,че и Басар не е от породата,като Багира ама от де да знам,че и Точката е като Вълко.Благодаря ти все пак,че ми отвори очите.То за това е и поговорката "Очи гледали очи плакали" ;D
Басар ти е хубаво кучето класи е нат Багира на черното неможе да се каже бяло кучето ти е хубаво неси се прекарал спокойно.Доколкото Точката кучетата му ми харесват много ,дори и аз имах сестра на твоята Хануш от същото кучило която почина много жестоко.
Благодаря ти,че ме успокой ;DАма я ме светни,колко класи е над нея да не взема да направя грешка да си продам класното куче,пък да оставя маската :rolleyes:И да те помоля нещо може ли да публикуваш снимки на вашите кучки та за напред да имам етелон за сравнение. :->)
Публикувано: 04 January 2008 - 01:51 AM
Цитат
Направил си хубав хот като си взел Акело евала, кучето е със много истинска кръв между другото сме и роднина там да знаеш ако вече незнаеш на моят Барбос бащаму е син на Охламон.А Акело също е син на Охламон една кръв са ;)Смисал по ясно на Барбоса бащаму е полу брат на Акело. ;)
Абе кучето за хубаво е хубаво,това го виждам и без да ми го казваш,ама не случи с родата ;DМного негостоприемна ;)
Публикувано: 04 January 2008 - 02:02 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Майка им е Кара Кул Усул Бег от родители шампиони по екстериор на Словакия ;)
Бях чул,че е КВ ама явно са ме излъгали,нали знаеш от зависчий отърване няма ;D
Тук си много прав приятелю всеки говори без да знае.Не мисля че ако беше КВ щяха да са шампиони родителите и на Словакия по красота нали именно на изложба това се гледа ;)
Прав съм я,ама кой ли ме слуша.Но нали знаеш ПЗ и Словакия са две различни държави.И Джабай ви изкара акъла ама щерка му е маска ;D ;D ;DТа изках да кажа не гледай родителите а гледай,какво са ти набутали ;) ;) ;)Жив и здрав до скоро :->)
Публикувано: 04 January 2008 - 05:06 PM
Днес се радвахме освен на многото сняг и замръзналото езеро, и на слънчево време - подходящо за снимки; време, което ни позволи да се навъргаляме с кефТ в снега.. ;D В галерията ми има снимки, на който му е интересно да цъка там.. B)

Вълк вълка не хапе.