Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#3481 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 January 2008 - 10:43 PM

Цитат

Мад Мах -интересен човек си! Предните ти постове не ми харесаха,но отговора който получих като вьпроси ме заинтригува.Това ,че искаш да научиш нещо ново,нещо което ще отключи интереса ти още повече кьм тази порода наистина е много хубаво,само малко остави обидите настрани,а когато те захапят и те заболи вьрни им го два пьти по-силно!!!Не знам какво очакваш да ти отговори този самохвалко ,който нищо не разбира,не може да различи кавказ от азиат,защото попитай го колко азиати е виждал на живо,колко типа сьществуват и защо е нужно да му даваш някакви обяснения на животни които са легенди и каквито той никога няма да има.Хареса ми цитатьт на сем. Горохови.Още нещо забелязвам в теб,че не си толкова боса колкото се представяш,това за маската на муцуната си е АБСОЛЮТНО вярно,така че не се отмятай от това което си написала-на прав пьт си.Твоето куче каква крьв носи и от кои родители е произведено?Ще ми бьде интересно да разбера-питам за фаворита ти ,ако имаш няколко.ЧАО .

Незнам кой е самохвалко аиде ся  ;D ;Dи кой неразбира :P :Pаз несе крия зад никове и не крия какво гледам за разлика от тебе доколкото това легенди ли са няма ги никаде легенди са във главите на някой хора само, нищо повече аз тези кучета небих ги нахранил какво остава да желая да ги имам ако съм желал да ги имам щях да имам но нямат стойност за мене тея кучета доколкото това за типовете аз зная много добре какви са и колко са но хората който потдържат тея кучета и плюят Акбилек казвът че несъществуват типове за тях тип=порода ;) ;) ;)със тяхните камани по тяхните глави.Кара келле си има и свойте добри екземпляри като говоря за -Кара Келе Ровшан,Беттер,Кара Келе Акбар,Айпери,Алтън Кумлъ Карабаш това са тяхният екстериор и породност нея оспорвам но на тея който по горе съм сложил безпородноста им вика със много висок глас ;) ;)

#3482 Потребителят е офлайн   dalia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 10:47 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Именно от това е ;) ;) ;) ;) ;) ;)
барзев ми  твоя  баи  кажи  как  бяга  по  стадиона

Заповядай да по бяга и от твоя ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)да видиме кой е по бърз по бягане само гледай твоя да несе и прояви като певец че това вече няма оправия ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
БЬРЗЕВ  НАЛИ  ЗНАЕш  СЛУчКАТА  В ДИНКАТА  :kuchence: :kuchence: :kuchence:

#3483 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 10:51 PM

Цитат

Радвам се ,че отново сме тук вьв форума и дискутираме любимата за нас всички тема -средно азиатска овчарка.Не знам защо се обрьщаш кьм мен с ПРИЯТЕЛЮ,ние нито се познаваме лично нито пьк сме приятели.Защо се дразниш за прасенцата след като както сам казваш имаш такива-по 72- 80кг.Плюваш по кучета които са доказани по крьв ,отлични по екстериор и сьм сигурен,че като си ги видял си си гльтнал езика от яд,че няма как да имаш такова куче,а да не говорим да го произведеш!!!!!!!!!Говориш за някакви си движения,та какво разбираш ти от движения,заобляния,стави,грьб,поясница,разположение на уши и др.такива,говориш за мелези,а сам казваш ,че в двора си имаш такьв на име КАЛИН и колко негови производни имаш?Как ще докажеш че не си го използвал в развьждане?А може би си плодиш редовно на него.Говориш за някакви си едри булонки-може би твоите са такива,та за това постоянно хвалиш чуждите!Виждал ли си на живо родителите на твоите кучета,какви бойци са и изобщо знаеш ли кои са те?Сега вече те разбирам за БУЛОНКИТЕ-иска ти се да има и други като теб,само че ако виждаш нашите всички са в два цвята а булонките единствено са чисто бяли!!!!!Братя Гергови може и да са вкарали добри кучета,но те кьде са се доказали?Нито в ринг ,нито на изложби-или може би такива като теб им се плаща за да им правят реклама,покажи поне едно пале такова като на руснаците!Когато видите по добро от това което притежавате ставате като лисицата и гроздето.На черното бяло няма да казвам-ами що не кажеш та да ти се смеят цяла Б-я!Напьни си малкото мозьче и виж това което ти е написал СТ.ПОПОВ проследи родителите,дедите,прадедите,имената на хората притежавали тези кучета и ще разбереш за какви животни става вьпрос.Името ИГОР БЕРЧАНСКИЙ говори достатьчно само по себе си-човек организатор на тест.испитания,изложби и ред др.мероприятия така че не пиши глупости.Относно мелезите които споменаваш мисля че не си прав,защото пьрво се огледай вьв твоя двор и ако там не откриеш ,нещо в което не сьм сигурен,тогава плювай навьн.

Пикасо опс вярно че ся си gazar доколкото това плодя ли на Калин много смешно звучи да ти кажа чесно понеже няма логика при положение че имам кучета светлинни години нат него калин си е един мелез когото е на съвсем друго място и стой пазач по твоята смешна логика ми то аз имам и пинчери може да пускам азиатките и на тях ;D ;D ;Dнемислиш ли а мале ма какви ша излизат. ;D ;D

#3484 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 10:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Именно от това е ;) ;) ;) ;) ;) ;)
барзев ми  твоя  баи  кажи  как  бяга  по  стадиона

Заповядай да по бяга и от твоя ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)да видиме кой е по бърз по бягане само гледай твоя да несе и прояви като певец че това вече няма оправия ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
БЬРЗЕВ  НАЛИ  ЗНАЕш  СЛУчКАТА  В ДИНКАТА   :kuchence: :kuchence: :kuchence:

Заповядайте да се случи същата отново ;) ;D ;D ;D ;D

#3485 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 11:28 PM

Нещо бьркаш щатовете,не знам на какво плодиш а и не ме интересува това си е твой проблем,но до колкото слушам от хората и пинчерите са ви мелези-чисти ДОБЕРМАНИ!!!Така ,че давай смело можеш и да получиш нещо необикновено,та да не ти припомнят хората как бяга по стадиона и за някакви си случки в Динката.Така хем ще избягаш от чисто белите,а и нямаш какво да губиш-при теб чистопородността е тема табу!!!!!!!!

#3486 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 12:30 PM

Незнам Газар (Пикасо)при мене липсва ли породноста но при тебе със сигурност ;Dщом се криеш и нещеш да си покаеш мастийките ;)Говориш че пинчерите са били добермани по голяма простотия несъм чувал никога  ;D ;D ;D ;Dнезнаех  чистите добермани са по 2 килограма ;DТози вид добермани са много интересни  ;D ;D ;Dи друго да ти кажа не хората го говорят това щото немога да смогна да вадя пинчери за да огрея сички това го казвъте само ти и един приятел от графа  ;) ;) ;)Когото ми го каза това зада може да му ги дам по евтино не както вървят уш че са били добермани ;D ;Dза да може той да ги прехвърли като пинчери ;)май скоро сте били заедно и ще се чудели какво да ме заядете но аз се радвъм защото човек когато плюе другия тои му завижда на постоженията затова и го плюе  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Плюи си колко искаш изобщо неме засягат твойте простотии неме засягат и дразнят защото са измислици от тебе не от друг и зная че няма капка истина във думите ти затова и неме дразнят дори се забавлявам със тебе ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DБай ти е най болната тема защо ли?;) ;) ;) ;) ;) ;)Защото знаеш че е класи над твоите и затова го и плюеш но плюй го се ми е едно ;D ;D ;D ;DМене неме е срам да си ги покажа публично както тебе ;) ;) ;)

#3487 Потребителят е офлайн   dadli2005 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски Булдоци !

Публикувано: 25 January 2008 - 03:27 PM

Ана всйо равно,ана всйо равно! :yahoo: :yahoo: :yahoo: ;D :->)

#3488 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:37 PM

Цитат

Ана всйо равно,ана всйо равно! :yahoo: :yahoo: :yahoo: ;D :->)

Да, така е, щото няма никакъв ред и контрол по евентуалното му спазване..

Цитат

VII. Контрол на развъждане и приемане на кучилото
1. Контрол на развъждане
Клубовете са задължени да отчитат проявилите се наследствени дефекти при представяната от тях порода, за да водят борба срещу тях и постоянно да отразяват развитието им.
Доклад за такова развитие се представя на БРФК при поискване с приложено копие за РК.
За оценка и консултация при борбата срещу генетични дефекти на разположение на БРФК стои комисията за развъждане и изследване, чието решение е задължително за клубовете при спорни случаи.
2. Контрол и приемане на кучилото
Контрол и приемане на кучилото са основни елементи на контролираното развъждане на породисти кучета в БРФК. При приемане на кучилото трябва да се татуират всички кученца. Отговорникът за развъждане трябва да документира контрола и приемането на кучилото. Клубовете са задължени да назначават квалифицирани личности за приемане и контрол на кучилата.
Развъдчиците трябва незабавно да съобщават на клуба за нови кучила: те трябва да предоставят на назначените от клуба лица възможност
за контрол на кучилото, кучката и условията за отглеждане. Клубът приема кучилото с всички кученца в него не по-рано от навършването на седмата седмица на кученцата в присъствието на кучката-майка в развъдника на развъдчика.
Кученцата задължително трябва да са ваксинирани, за което трябва да се представи удостоверение.
При сдружжения на развъдчици извън границата на страната, членка на FCI, условията за записване и контрол на кучилото се определят от киноложката федерация на страната, на чиято територия е кучилото. Всеки развъдчик е длъжен да води дневник на развъдника за всички подробности около кучилата и селекционното развъждане в неговия развъдник. Препоръчва се употребата на развъдна книга (цвингер-книга) на БРФК. За всяко приемане на кучило трябва да се състави писмен доклад, като развъдчика получава копие от него.

Някой някога получавал ли е такъв писмен доклад? Може ли да покаже как изглежда?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#3489 Потребителят е офлайн   dadli2005 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2008 - 03:37 PM

dadli2005@abv.bg :P

#3490 Потребителят е офлайн   dadli2005 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2008 - 03:42 PM

dadli2005@abv.bg :P

#3491 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:44 PM

На някой някога издавано ли му е направление за връзка? Може ли да прикачи тук снимка, да го видим как изглежда?

Цитат

XI. Нарушения
Нарушения срещу настоящия ПР, напр. отказ от оговорност за направление на селекционно развъждане, недостатъчно консултиране за развъждането, недостатъчен или погрешен контрол на развъждането, се считат за основание за изключване по смисъла на Устава на БРФК. При наличие на подобни нарушения УС на БРФК има право да поиска от дисциплинарната комисия при БРФК откриване на следствие.

Някога да е откривано следствие от дисциплинарната комисия при БРФК?
/между другото тук не открих подобна комисия: http://brfk.org/struktura.php?page=3 /

пс. Май въпроса ще си остане реторичен, предвид УС на БРФК..

Цитат

Председател: Камен Литов
Заместник председател: Иван Димитров
Членове:
Георги Христозов
Андон Тодоров
Стефан Попов
Антоан Хлебаров
Радослав Стойнов

пс.2.  ;D

Цитат

На вниманието на всички членове на БРФК
пусната на 0000-00-00

Уважаеми колеги,

Съвсем наскоро публично бе обявено създаването на алтернативна на Българска Републиканска Федерация по Кинология организация в България с наименование Български Републикански Киноложки Съюз. Намеренията на организацията са да поиска и придобие членство в алтернативната на FCI UCI. Необходимо е всички, които получат тази информация да знаят, че всякакъв контакт с представители, служби и мероприятия на цитираната българска организация ще се считат за враждебни на БРФК и FCI прояви на неуважение към нашата институция. Всеки, който пристъпи към такива контакти ще бъде отстранен завинаги от БРФК. Членове на цитираната алтернативна организация нямат право на никакви контакти в нашата организация или участие на наши мероприятия.

Камен Литов, Председател на БРФК 

User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#3492 Потребителят е офлайн   dadli2005 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2008 - 03:52 PM

:P

#3493 Потребителят е офлайн   dadli2005 Икона