Средноазиатска овчарка
Публикувано: 17 February 2008 - 08:02 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 06:47 PM
Цитат
мад каква порода е кучето ти много ми харесва
И на мен ми харесва.
И все не се осмелявам да я питам...
Браво!
;D
Публикувано: 19 February 2008 - 07:25 PM
Привет на всички!
Един лаишки въпрос.
Видях на предната страница снимки на САО включително и малко такова. Така ли трябва да им виси кожата по гушата на тези кучета?
Това ми направи впечатление.
Поздрави!
Един лаишки въпрос.
Видях на предната страница снимки на САО включително и малко такова. Така ли трябва да им виси кожата по гушата на тези кучета?
Поздрави!
Публикувано: 19 February 2008 - 07:56 PM
Цитат
мад разкажи малко повече. :rolleyes:от кои развъдник е как я научи да чете.защо публикуваш снимки само на чужди кучета тоест не твои.И ЗАЩО не отговаряш на зададените ти въпроси или така е по лесно B)
Публикувано: 19 February 2008 - 08:04 PM
Цитат
Привет на всички!
Един лаишки въпрос.
Поздрави!
Един лаишки въпрос.
Поздрави!
Konak,
как по-точно? Дай линк към снимката, или прикрепи файл. Назад в темата има доста снимки.. :blink:
Цитат
мад разкажи малко повече. :rolleyes:от кои развъдник е как я научи да чете.защо публикуваш снимки само на чужди кучета тоест не твои.И ЗАЩО не отговаряш на зададените ти въпроси или така е по лесно B)
На кои зададени въпроси не съм отговорила, йорк?

Вълк вълка не хапе.