Публикувано: 24 March 2008 - 03:36 PM
Не си прав МММ,изкривен си от злоба... ;D
Тъй като споменаваш имена,се предполага че си запознат с материята.По същество няма зададен въпрос.Ако се опиташ да си обясниш какво точно искаш,сам ще стигнеш до извода.Това се нарича УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ.
Надълго и нашироко в www.martenbg.com съм обяснил на какви изпити и по каква методика са подложени азиатците,как ги преминават,с какъв успех и прочие.Това по повод разни тестове.
Подобни,но много по леки имат в клуб Ротвайлер,по повод изпит за "управляемо градско куче".Неведнъж съм ги поздравявал за това,че не само имат желание,но и на практика проверяват и отсяват кучета с лабилна психика.
Още по времето когато по настояване на Пламен Чубуров моите кучета посещаваха изложби,натрупахме огромен актив от награди в участия на международни,европейски и световни първенства.Може спокойно да се твърди че към момента няма друг развъдник за азиатци в България с толкова много ФСИ титли на своите кучета.Мжеше и още да ходят по изложби,за ад ги виждат хората,но Мадлена Янакиева с консултациите на Стефан Попов се постараха това да не е възможно.Тук същ има много и неоспорими факти.Единия от тях е че не допуснаха два от най титулованите ми азиатеца на монопородката в Казичене през 2005 година,ей така без обяснения....
Приели са че развъждането е бизнес и мартенските азиатци им пречели,което си е абсолютно невярно.
Разяснителната работа,проведените семинари и издадени пособия за САО нямат аналог в БГ,както и получените резултати.
Не желаех да изписвам горното,ама настояваш,драги ми............,добре е тогава публиката да научи истината за това.
Лесно е анонимно да злобееш .............................Хората преценяват къде е истината.
Хайде,гледкай си компютъра и се прави на кучкар по Форумите.
Със здраве,
Мартен БГ
МОД:ИМАШ ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННИ ОБИДИ!