Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни
Публикувано: 18 March 2010 - 03:15 PM
Въпросният индивид X се обади днес "за обявата за кучето" (имам обява за намерено куче).
X: "Ало, обаждам се за обявата за кучето"
Аз: "Да, кажете"
X: "Еми каква порода е?"
Аз: "Къде гледате обявата и каква обява гледате?"
X: "В зоомагазина срещу Фантастико!"
Аз: "В Младост?
X: "На колко месеца е кученцето?"
Аз: "На 6 години"
След, което ми затвори

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 30 March 2010 - 12:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 March 2010 - 01:21 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 30 March 2010 - 01:28 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 April 2010 - 03:01 PM
След като му обясних, че никой от този форум няма да му даде животно, ако не получи тази информация от него, тонът му прерастна в заяждане и злобни нападки, след което излезе от скайп.
Не мога и не казвам, че този човек е криминално проявен във форума, но открих следното:
Освен никът zahoo, ползва и ник kris4an. Направих връзката поради интереса към бойните породи и съвпадението в датата на раждане, посочена в профила на втория ник и скайпа (който получих от човека, писал ми от първия ник).
В случай, че греша, нека някой ме поправи и модераторите изтрият мнението ми.
П.с.
Току-що видях, че още на първата страница е споменат никът kris4an . Пишейки скайпа му в гугъл ми излезнаха два сайта - единият е zoomania.org , в който е регистриран като snuffed . Предлагам, който има правомощия там да го банне и да уведоми хората за него.
Иииии БИНГО! Вторият сайт, в който е посочен същият скайп е flirt4e.com . От там разбираме, че човекът се казва ************, на 27 г. е и е от град София (в профила му тук прочитам, че е написал Пловдив/София) и тъй като по всяка вероятност ще изтрие всичките си данни, когато види тази тема, поствам снимката му тук, за да го познаете, ако се стигне до осиновяване (в случай, че това е той).

Публикувано: 06 April 2010 - 04:11 PM

Публикувано: 07 April 2010 - 01:44 PM
Сьжалявам, че и аз ще пиша за същото лице, но да допълня, че има ел. поща "h_82@abv.bg". Свърза се с мен преди 3 седмици, не ми отговори на въпросите и се държа грубо. Вчера пак се активизира. Като му напомних, че въпросите ми все още са отворени, се оттегли, отново груб. Добавям и друга фамилия за същия - Християн Димитров.

Публикувано: 07 April 2010 - 01:56 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 April 2010 - 08:10 PM
- търсил си сиамско коте в kotkite.com
И още една публикувана в негов профил снимка:
От този сайт разбираме, че сладурът има и расистки наклонности и слуша метал

Махам снимката, която е на ... Емил Кошлуков.
Хубаво е нещата да се проучват добре, преди да се пише тук.
мод
Публикувано: 10 April 2010 - 10:56 PM

Публикувано: 20 April 2010 - 01:54 PM
сигурно я познавате.
да добавя и
ila mihaylov (owen4om@abv.bg)
краснописа и на двамата е напълно идентичен. Чудя се, дали са една и също личност или са от една и също школа?

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 20 April 2010 - 02:16 PM
Наистина търси кучета и то не да ги гледа.
Не му давайте куче!

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 29 April 2010 - 04:36 PM
Публикувано: 29 April 2010 - 10:32 PM
Писа ми за обява, която бях пуснала за кученца от Горна Оряховица. Помогнах на жената, която се грижи за тях(намерени хвърлени в контейнер) да им се търси дом и дори подсигурихме транспорт до Горна Оряховица, ако се появи кандидат осиновител от Русе.
Г-жа Веска ми писа още на другия ден, след като пуснах обявата. Каза, че мъжът й е ветеринарен лекар,ще се грижат добре за кученцето и т.н... Стори ми се интелигентна жена, проведохме кореспонденция. Казах й, че от нашето сдружение ще отидем с нея до Горна Оряховица с наш транспорт,за да види кученцата и да си хареса, за да може и жената, която се грижи за тях да я види. Попитах я кога й е удобно да се отиди. При което получих имейл, че била свободна в неделя, но нямало смисъл да идва, защото вече си била харесала кученце по снимката(а въпросното кученце дори не се виждаше добре на снимката) и иска направо да й го занесем у тях. Отговорих й, че това ще бъде нейното куче минимум 10 години и просто няма как да не го види преди това и, че ние не сме фирма, която разнася "стока", а това е живо същество и целта не е просто да го дадем на някой си, а да сме сигурни, че хората имат добри намерения и са отговорни.
След 2 дни получих следния отговор:
"Здравейте Кристина!
Много мислих преди да Ви отговоря. Съгласна съм, че кученцето не е вещ, но замислила ли
сте се дали и аз нямам опасения по отношение на Вас. Аз също не зная нищо за Вас и за
Вашата организация - "Грижа и подслон за всеки". Съжалявам! Имах огромно желание да
помогна на едно бездомно кученце, но вече - не. Извинявайте за времето, което Ви отнех."
Всеки може сам да си направи извода какво представлява тази жена и какви намерения има, след като си харесва куче, на което се вижда само гърбът и след като отказва дори да го види, а после напада хората, които й предлагат безплатна помощ.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 03 May 2010 - 01:10 AM
Публикувано: 03 May 2010 - 05:21 PM
В петък в 23.45!!! вечерта ми се обади някаква нахална жена да пита за "кучето".
Вбесена я попитах, какъв е тоя зор да звъни през нощта, тъпо ми обясни с много нагъл тон, че какво толкова, умряло й било кучето и детето й плачело за него.Чу се глас на мъж до нея, който попита"какво, подарила ли го е вече?"
Излишно е да казвам, защо толкова спешно им е притрябвало куче в петък през нощта.
ТЕЛ е 0884-794-706
Хора, внимавайте!
Публикувано: 04 May 2010 - 03:30 PM
Цитат
Свърза се с мен за Роки.Продължава с търговията човека.Намерих и обява в която иска да разпложда женската си.
Цитат
тежи 23кг.
търся хубав едър мъжкар за нея.
очаквано разгонване началото на октомври.
скайп- suf_effe
M-0888372024