Dog.bg Форуми : Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

Към съдържанието

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

#121 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2010 - 03:15 PM

Телефон 0897812182

Въпросният индивид X се обади днес "за обявата за кучето" (имам обява за намерено куче).
X: "Ало, обаждам се за обявата за кучето"
Аз: "Да, кажете"
X: "Еми каква порода е?"
Аз: "Къде гледате обявата и каква обява гледате?"
X: "В зоомагазина срещу Фантастико!"
Аз: "В Младост?
X: "На колко месеца е кученцето?"
Аз: "На 6 години"
След, което ми затвори
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#122 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2010 - 10:10 AM

0888 196 421
0878 55 55 87
Представя се като Миро от Троян
Има доста и разнообразни обяви и в момента се опитва да осинови шар пей,като твърди,че е кинолог eg_033.gif
Линк
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#123 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 March 2010 - 12:32 PM

Обявата, към която си дала линк е за подаряване на шарпей, не за търсене. Има една, в която продава ротче и една, в която търси работа. Нищо кой знае какво.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#124 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 30 March 2010 - 01:21 PM

Обявата,към която съм дала линк е за подаряващо се шар пейче,което той иска да вземе.Освен това излизат обяви,че изкупува цяло кучило ротвайлери,продава ротвайлер и само преди месец - два,че продава чау чау,защото не може да се грижи за него,че разменя мъжки рот за дребно женско куче и какво ли още не.Но ако смятате,че не е нищо особено,изтрийте телефоните от поста ми,нямам опит в тези неща,просто исках да обърна внимание на хората да бъдат внимателни smile.gif
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#125 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 March 2010 - 01:28 PM

Ааа, ок, не съм разбрала. Сега става ясно ba_025.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#126 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 March 2010 - 08:37 AM

с.Памукчии / Нови Пазар
Mervin
0886556527
xxxvipxxx@abv.bg

Писа ми за Роки.Едно набиране на телефона в гугъл е достатъчно...продава какви ли не кучета.

User's Signature

Качена снимка

#127 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2010 - 03:01 PM

Искам да добавя тук юзърът от форума с никнейм zahoo . Представя се като Християн. Никът му в скайп е kris4an5850 . Съмненията ми към този човек се породиха, когато два пъти отказа да отговори на въпросите ми относно условията, в които ще живее кучето, което искаше да осинови от мен (Дого Аржентиното).
След като му обясних, че никой от този форум няма да му даде животно, ако не получи тази информация от него, тонът му прерастна в заяждане и злобни нападки, след което излезе от скайп.
Не мога и не казвам, че този човек е криминално проявен във форума, но открих следното:
Освен никът zahoo, ползва и ник kris4an. Направих връзката поради интереса към бойните породи и съвпадението в датата на раждане, посочена в профила на втория ник и скайпа (който получих от човека, писал ми от първия ник).
В случай, че греша, нека някой ме поправи и модераторите изтрият мнението ми.

П.с.
Току-що видях, че още на първата страница е споменат никът kris4an . Пишейки скайпа му в гугъл ми излезнаха два сайта - единият е zoomania.org , в който е регистриран като snuffed . Предлагам, който има правомощия там да го банне и да уведоми хората за него.
Иииии БИНГО! Вторият сайт, в който е посочен същият скайп е flirt4e.com . От там разбираме, че човекът се казва ************, на 27 г. е и е от град София (в профила му тук прочитам, че е написал Пловдив/София) и тъй като по всяка вероятност ще изтрие всичките си данни, когато види тази тема, поствам снимката му тук, за да го познаете, ако се стигне до осиновяване (в случай, че това е той).
Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 April 2010 - 04:11 PM

Във форума на bezdom.info пише с никнейм varko smile.gif. А в kotkite.com доколкото помня е suspect md_064.gif. Нека всеки сам да си направи изводите дали това е човек, който има сериозни намерения да осиновява или да помага, където и да било и на когото и да било dry.gif.

#129 Потребителят е офлайн   Elizd Икона

• Прекалено лековерна...
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2010 - 01:44 PM

Цитат(MechoPuh @ Apr 6 2010, 04:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Във форума на bezdom.info пише с никнейм varko

Сьжалявам, че и аз ще пиша за същото лице, но да допълня, че има ел. поща "h_82@abv.bg". Свърза се с мен преди 3 седмици, не ми отговори на въпросите и се държа грубо. Вчера пак се активизира. Като му напомних, че въпросите ми все още са отворени, се оттегли, отново груб. Добавям и друга фамилия за същия - Християн Димитров.
User's Signature

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов

#130 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 07 April 2010 - 01:56 PM

Само да добавя,че въпросния kris4an , искаше и Бъкси на Пърси,който знаем,че е пит,същия имаше щения и за други кучета,в един друг форум,пише под ник Bretona1936,там също искаше да осиновява кучета от породите стаф и пит.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#131 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2010 - 08:10 PM

Със същия мейл е регистриран и скайп chris_869 . Пишейки мейла в гугъл виждам коментари в сайта на БСП, podariavam.com, bulgar-bg.com/pitbull, http://ibox.bg/users/snufi/ . Намерих и телефон: 0896508945
- търсил си сиамско коте в kotkite.com
И още една публикувана в негов профил снимка:

От този сайт разбираме, че сладурът има и расистки наклонности и слуша метал smile.gif , а не чалга както е написал в другия си профил.

Махам снимката, която е на ... Емил Кошлуков.
Хубаво е нещата да се проучват добре, преди да се пише тук.
мод

#132 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 April 2010 - 10:56 PM

Не мислех, че толкова скоро ще имам отново да пиша тук, но искам да допълня още малко профила на нашия "приятел" zahoo, varko, suspect, kris4an и т.н. и т.н. да не изреждам всичко. От мейл h_82@abv.bg е тормозил и Емилия от ARBG за осиновяване на едно мъжко 10 месечно коте и се е държал отвратително грубо. На опитите на Емилия да осъществи някакъв контакт и да разбере що за човек има насреща (все пак половин година се грижи за това коте и целта и не е да го разкара някъде някак!!!) е отговорил, че нямало да дава информация! А в последното си писмо отново намеква, че явно имало някаква далавера в изпращането на животни в чужбина smile.gif. И тук сега е моментът да си признаем най-сетне! Да, Християнчо, да пиленце, в изпращането има огроооооооооомна огромна далавера! А именно това, че не се занимаваме с имбицили, които изобщо не са наясно какво и как искат! За мен това да си спестя малко нерви и много време е най-ценната и търсена изгода!

#133 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 01:54 PM

denica mar4ovska (gqvolitata811_f@abv.bg)
сигурно я познавате.

да добавя и

ila mihaylov (owen4om@abv.bg)
Цитат
Doar den jelaq da popitam za ku4eto dali e vse o6te validna obiavata,za6otot jelaq da go vzema mn.mi haresva staa li za paza4 ku4eto.Jelaq mn.da go azkravam da hoi s men navsqkade da se grija mn.dobe za nego!!!!

краснописа и на двамата е напълно идентичен. Чудя се, дали са една и също личност или са от една и също школа?
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 02:16 PM

SNUFFED във форума на зооманиа сега се подвизава с ник mislete ,защото ,доколкото знам,беше баннат заради липсата си на самообладание и просташко поведение.Регистриран е и в тераристик.нет/форум като SNUFFED ,но се съмнявам това да е единствения му акаунт и там.
Наистина търси кучета и то не да ги гледа.
Не му давайте куче!
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#135 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 03:58 PM

Добавям dakata1874@abv.bg Данчо от София. Търсих дом на една болонка - той ми писа че е любител на болонките и я иска, когато го проверих - продава болонки. Всъщност Данчо-Даката продава доста неща.

#136 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 29 April 2010 - 04:36 PM

0879 266 742
Търси ловноподобни кучета.
На мен звъня по една стара обява за дратхароподобно куче.

#137 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2010 - 10:32 PM

Добавям г-жа Веска някоя си от Русе. Телефони : 0886744245 и 0879029151, email: wbt@mail.bg

Писа ми за обява, която бях пуснала за кученца от Горна Оряховица. Помогнах на жената, която се грижи за тях(намерени хвърлени в контейнер) да им се търси дом и дори подсигурихме транспорт до Горна Оряховица, ако се появи кандидат осиновител от Русе.

Г-жа Веска ми писа още на другия ден, след като пуснах обявата. Каза, че мъжът й е ветеринарен лекар,ще се грижат добре за кученцето и т.н... Стори ми се интелигентна жена, проведохме кореспонденция. Казах й, че от нашето сдружение ще отидем с нея до Горна Оряховица с наш транспорт,за да види кученцата и да си хареса, за да може и жената, която се грижи за тях да я види. Попитах я кога й е удобно да се отиди. При което получих имейл, че била свободна в неделя, но нямало смисъл да идва, защото вече си била харесала кученце по снимката(а въпросното кученце дори не се виждаше добре на снимката) и иска направо да й го занесем у тях. Отговорих й, че това ще бъде нейното куче минимум 10 години и просто няма как да не го види преди това и, че ние не сме фирма, която разнася "стока", а това е живо същество и целта не е просто да го дадем на някой си, а да сме сигурни, че хората имат добри намерения и са отговорни.

След 2 дни получих следния отговор:
"Здравейте Кристина!
Много мислих преди да Ви отговоря. Съгласна съм, че кученцето не е вещ, но замислила ли
сте се дали и аз нямам опасения по отношение на Вас. Аз също не зная нищо за Вас и за
Вашата организация - "Грижа и подслон за всеки". Съжалявам! Имах огромно желание да
помогна на едно бездомно кученце, но вече - не. Извинявайте за времето, което Ви отнех."

Всеки може сам да си направи извода какво представлява тази жена и какви намерения има, след като си харесва куче, на което се вижда само гърбът и след като отказва дори да го види, а после напада хората, които й предлагат безплатна помощ.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#138 Потребителят е офлайн   arise Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 01:10 AM

Ето и още един karaka4aneca_nero@mail.bg Писа ми на мейла по повод обявата за двете малки сладурчета и даже прояви възмущение,че са върнали едното кутре и попита дали може да го види!Цъкнах в Гугъла иииииииииии..............той човечеца ги продава!!!!

#139 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 05:21 PM

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ С ПИТОВЕ И ПОДОБНИ КУЧЕТА
В петък в 23.45!!! вечерта ми се обади някаква нахална жена да пита за "кучето".
Вбесена я попитах, какъв е тоя зор да звъни през нощта, тъпо ми обясни с много нагъл тон, че какво толкова, умряло й било кучето и детето й плачело за него.Чу се глас на мъж до нея, който попита"какво, подарила ли го е вече?"
Излишно е да казвам, защо толкова спешно им е притрябвало куче в петък през нощта.
ТЕЛ е 0884-794-706

Хора, внимавайте!

#140 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 May 2010 - 03:30 PM

Цитат

Димитър Димитров, който искаше за вземе Бъкси- мейл suf_effe@abv.bg, skype suf_effe- родава полупитове за 50 лева.

Свърза се с мен за Роки.Продължава с търговията човека.Намерих и обява в която иска да разпложда женската си.

Цитат

кучката ми е с отлична кръв,бойна линия.
тежи 23кг.
търся хубав едър мъжкар за нея.
очаквано разгонване началото на октомври.
скайп- suf_effe
M-0888372024

User's Signature

Качена снимка

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »