Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни
Публикувано: 02 February 2010 - 12:55 AM
Става дума за млад мъж, представя се като Петър, от Дружба (София), работи в СОТ. Телефонът, който е оставил е 0878/394748
Юлия, жената с многото котки от темата, която Сауа е пуснала (тази тема) му е дала кастриран котарак. От повече от седмица този човек не отговаря на телефона, а Юлия няма никакъв друг контакт с него. Аз също звънях от 4 различни номера, само 1 път ми отговориха, питаха кой го търси, казах "позната" и ми затвориха. Дано съм параноична и няма нищо лошо, но за всеки случай пиша тук.
Вторият "осиновител" е момиче, може би дете, представя се като Svetlozara Haralampieva <fortes@abv.bg>.
Докато прoверявах в търсачките, намерих нейни обяви, че си подарява кучето, 'защото много пишка' (ето линк). Пише също и че заминава да живее в чужбина. Но пък това не я спира да си търси коте.

Публикувано: 03 February 2010 - 06:07 PM
Цитат
Zdraveite iskam da popitam dali imate nqkoe malko sladko puhkavo s mn kozina kotence malko za men?Az sam ot sofiq
Помислих си, че някой си прави гаргара с нас или пък, че е някое невръстно дете и тъкмо се канех да драсна 2 реда в шеговит дух, но нещо ме накара да проверя мейла - koteto_9611@abv.bg.
Ето да видите и сами за какво иде реч
За мен поне най-логичният извод е, че някой си е намерил удобен начин да си изкарва парички! Взима s mn kozina kotence malko ииии .... после котенцето се продава за 40-50 или повече левчета като смеска между сиамка и персийка, ангорче, полуангорче и т.н.
Знам, че колкото и да пиша все ще има хора, които да "подхранват" този бизнес с наивното си отношение към задомяването на животни, но се надявам все на някой да е от полза това, което споделям.
ПС: Е, не! Не мога да не допиша и това! Имам много набито око за котки и сега се сетих къде точно видях едно от котетата, което koteto_9611 продава в обява за цели 100 лева.
Ето нейната обява!
А ето и обявата, където днес мернах същото котенце!
Възмутена и потресена съм! За съдбата на горкото коте, което се предава от ръка на ръка като стар вестник! Кой знае откъде е тръгнало, виждаме 2 места, където пребивава за кратко, а после? И това са далаверки измислени от тийнейджърка, която не може още да пише грамотно. Едно от котетата, които подарява е много liubovinno според обявите и! А какво ли правят по-големите мошеници в този "бизнес"?!
Съжалявам, че толкова бързо се налага да се включа в тази тема...
Съществото от въпросния цитат вече търси и кученца, получих следното съобщение от телефон: 0876462770
" Zdrawejte mn. mi xaresa ki4enceto i go iskam mnogo e xubavko no sam ot Sofiq dali 6te moje6 da go vzema nqkak si?ili da mi go dokarate"
При проверка на номера, се оказа, че това е koteto_9611
Публикувано: 15 February 2010 - 02:38 PM
Публикувано: 15 February 2010 - 04:20 PM

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 17 February 2010 - 01:58 PM
[13:23:54] Захо ОБИЧА Анни каза: tyka li si ?
[13:24:40] OneNonBlond каза: а ти кой си?
[13:24:50] Захо ОБИЧА Анни каза: vidqh obqvata
[13:24:52] Захо ОБИЧА Анни каза: za ku4eto
[13:24:56] Захо ОБИЧА Анни каза: kakva poroda e ?
[13:25:15] OneNonBlond каза: в обявата пише - няма порода от изолатора в бургас е
[13:25:39] Захо ОБИЧА Анни каза: ebi si maika ta
[13:25:39] Захо ОБИЧА Анни каза: ;)
Публикувано: 25 February 2010 - 01:50 PM
Живее в центъра на София.
Развъжда ротвайлера си и продава малките кученца, също така персийски котки и кой знае още колко животни.
Сайтът й е : http://rottweiler.di...=701716&dflid=3
На сайта е написано "развъдник", но това въобще не е развъдник. В гугъл излизат стотици нейни обяви, в които търси ротвайлерки за кучето си и пише, че или иска пари за оплождането на женската, или кученце, което после да продаде.
Освен това... Намира хора, които уж да осиновят безпородни малки кученца и после ги продава, представяйки ги за породисти.
Ето темата: http://forum.dog.bg/...t...st&p=773272 , има и снимка на момичето.
Намерих три нейни имейла. Най-често използвания е : rotvailer14@abv.bg
Другите : kiss4eto14@abv.bg
tigur4etooo@abv.bg
Всичко това става с "благословията" на майка й.
Телефонът на съучастничката е : 0897697160, казва се Диди, при справка в гугъл пише, че продава женско пинчерче.
Внимавайте на кого давате кученца!!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 26 February 2010 - 05:04 PM
На снимката е кутрето, продадено като лабрадор.
Прикачени снимки

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 01 March 2010 - 02:38 PM
-------- Оригинално писмо --------
От: Stefka Bairova
Относно: Re: Obqva v bgpazar.com
До: sex_tedi@abv.bg
Изпратено на: Сряда, 2008, Август 6 19:16:39 EEST
>-------- Оригинално писмо --------
>От: sex_tedi@abv.bg
>Относно: Obqva v bgpazar.com
>До: sbairova@abv.bg
>Изпратено на: Сряда, 2008, Август 6 19:02:29 EEST
>zdraveite iskam da popitam dali tova ku4ence ne e prodadeno za6toto ako ne e iskam da go kupq..blagodarq predvariteln
> Става въпрос за американското пясъчно кокерче ли?
Виж, тук си права. Обявата е за английски кокер шпаньоли и тяхната цена найстина беше 150 лв. , такива пак ще имаме, т.е. ще се родят след 45 дни. И цената им ще е 150 лв. Американските кокери са по-дребни, по...по... най и за това вървят на 200 лв. при нас. Опитайте на телефона, които Ви пратихме и търсете Лидия. Дано се споразумеете! Поздрави.
Публикувано: 05 March 2010 - 03:55 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 05 March 2010 - 04:15 PM

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 05 March 2010 - 04:31 PM
Сайтът й е : http://rottweiler.di...=701716&dflid=3
нямам думи колко пъти за 1 година са го пускали на женска в темата "Новини относно заплождания"

Тази тема е информативна, не за коментари, за да се сведе излишната информация до минимум и да се чете лесно.
мод
#114 Guest_navar_*
Публикувано: 05 March 2010 - 05:46 PM
но освен нея има доста такива...преди няколко дни ми се обади момиче/жена с номера дадоха ми вашия телефон,имали сте кучета за подаряване :) което ме изуми тотално имайки предвид че нямам кучета за подаряване,продаване или друга далавера..
опитах се да я разпитам,но не получих конкретен отговор за товак оя е къде е ,само каза че е от софия и си търси ПОРОДИСТО кученце за без пари...за съжаление не пазя телефонния номер,но на края на месеца ще излезе в разпечатката ми ..странното е че момичето се представи като Лора..сега като прочетох тук това онова май ми просветна нещо...какво ли
Публикувано: 05 March 2010 - 06:07 PM
Ще изровя телефоните и ще ги постна тук.Да видим.....

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 06 March 2010 - 08:32 PM
http://www.topobiavi...adno312833.html

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 11 March 2010 - 10:32 AM
Сайтът на Евгени Аспидов е отново активен : http://www.freewebs.com/snakes666/
За хората, които не знаят за него, припомням:
Инфо от 2008-2009
п.п. Не е изключено Евгени да "работи" в любимата си област и чрез посредници
Публикувано: 16 March 2010 - 11:36 PM
Ще изровя телефоните и ще ги постна тук.Да видим.....
Изрови ги, защото жената явно си "работи" на пълни обороти.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com