Кане корсо италиано
Публикувано: 31 January 2007 - 01:23 AM
Публикувано: 31 January 2007 - 09:47 AM
Я какво раздвижване има тука!
tanta, кучето ти е страхотно. super best И аз като останалите, в началото помислих, че е брат на нашите разбойници. Само не разбрах, как се казва кучо?
Темата за кокалите няма да я захващам и аз, но ми звучи направо нереалано на 9 месечно куче да му изстискват жлезата. Абсолютно безумие. oleeee
И накрая да да ви съобщя, че в Пазарджик има ново кучило корсовци, а ако е било успешно заплождането и на другата им кучка, съвсем скоро ще има и още едно.
Да поясня, че пазарчиклиите имат две женски кане корсо. Едната роди юни месец 2006г и тези дни разбрах, че отново има малки, а другата я видяхме с Chilly преди около 2 месеца. Бяха я довели в София да я заплождат и нея.
Преди няколко дни се свързаха две момчета с мен, които ще взимат малки от новото кучило, тъй че съвсем скоро очаквайте нови попълнения във форума.
Публикувано: 31 January 2007 - 10:10 AM
И аз реших в началото, че става въпрос за другата кучка, но уви - пак са заплодили и тази. bl)
Ето нейна снимка заедно с мъжкия, която имам пратена при предното и раждане. Доколкото разбрах е заплодена пак със същото мъжко куче.
Кали(Тук на 1г и 7 месеца. Сега трябва да е на 2г) и Нерон на 8г.
Прикачени файлове
-
IMGP0097.JPG (66.86K)
Брой сваляния: 94
Публикувано: 31 January 2007 - 10:25 AM
Средата на февруари хората с които се срещнах, ще ходят да си взимат кученца и съм се разбрала да отида с тях до там.
Ще взема фотоапарата, да направя малко снимки на двете кучки и бебетата, както и ще гледам да се сдобия с по пълна информация за тях. Засега знам само, че и двете женски са им от италиански развъдници, но нямам пълните им имена по родосливие и точно от кой развъдник са. Знам само, че черната им кучка е от същия развъдник от който е и мъжкия при който я водиха в Софияда я заплождат. Той се казва Грей и цвета му отговаря напълно на името. b)
Прикачени файлове
-
IMGP0235.JPG (87.35K)
Брой сваляния: 96
Публикувано: 31 January 2007 - 01:57 PM
Втората кучка и нея ли със същия татко са я заплодили? А ако кажеш и че са сестри?! Направо ме шашна с тия новини, то заприлича на puppy-farm тая работа....дано пишат тук хората, които си вземат бебета, все пак.
Публикувано: 31 January 2007 - 07:01 PM
Цитат
Втората кучка и нея ли със същия татко са я заплодили? А ако кажеш и че са сестри?! Направо ме шашна с тия новини, то заприлича на puppy-farm тая работа....дано пишат тук хората, които си вземат бебета, все пак.
И на мен като ферма ми звучи търси се кане корсо и дай да заплождаме на всяко разгонване. Много ми е интересно кой дава родословията ако въобще има и на какво ще приличат кучката и кученцата след някоя друга година.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 02 February 2007 - 06:13 PM
Прикачени файлове
-
DSC00864.JPG (36.02K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 02 February 2007 - 06:20 PM
Прикачени файлове
-
DSC00870.JPG (36.9K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 03 February 2007 - 03:34 PM
Цитат
Ако имаше клуб например, съответно правилник, развъждането на тези кучета, по този начин нямаше да бъде допуснато. Само, че те май и само за това са взети, да се размножават. Дано не съм права, много е жалко.
Публикувано: 03 February 2007 - 05:19 PM
Цитат
Цитат
Ако имаше клуб например, съответно правилник, развъждането на тези кучета, по този начин нямаше да бъде допуснато. Само, че те май и само за това са взети, да се размножават. Дано не съм права, много е жалко.
Мани,мани .... и аз това казвам ... как може да има тъкива хора да я процеждат така горката кучка която е на 2години .... като видях снимката на нея имаше поне 10-12кученца че ако не и повече ако на всяко кучило вади по толко палета ... собственика е дръпнал в живота ..... 12х800лв. = 9600лв. bl) а не , а небе ... човека е решил набързо да забогатеее, ако кучката пуска по толко всек път то тоя за 2-3години ще убие кучето и ще си изкара 30000-40000лв. a) !!!

I Love DOGO ARGENTINO !
Публикувано: 03 February 2007 - 05:52 PM
Хората определено въртят бизнес, като се има предвид, че имат и още една кучка която докараха за заплождане в София, а освен тях развъждат и перо де преса канарио - лятото имаха кучило и от тази порода.
...............................................................
Качих нови снимки на Неро и Тангра. Съвсем пресни - от днес. b)
Може да ги разгледате ТУК
Публикувано: 03 February 2007 - 06:12 PM
Неро май не е от най-лакомите? Развява уши след Тангра, който е доста наедрял. Късметлии са, че могат да си играят заедно r)
Цитат
Хората определено въртят бизнес, като се има предвид, че имат и още една кучка която докараха за заплождане в София, а освен тях развъждат и перо де преса канарио - лятото имаха кучило и от тази порода.
Не би трябвало който да е привърженик на тези породи да подкрепя такива хора, взимайки си кученце от тях...
Публикувано: 03 February 2007 - 07:02 PM
Що не пробваш жена си да ражда всяка година по едно, знаеш ли как вървят бебета (човешките) в ГЪрция - Голяма ДАЛАВЕРА!!! bash

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 03 February 2007 - 07:45 PM