Кане корсо италиано
Публикувано: 07 March 2007 - 09:23 AM
Не съм на ясно много с имената, и се обръщам към вас поне някой ако знае нещо 1super
Пускам родословието на едното от кучетата, които ме интересуват.
РОДОСЛОВИЕ

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 07 March 2007 - 10:38 AM
От пръв поглед - родословието е много добро. Таткото е не знам дали ще е пресилено да кажа легенда за породата. Майката също съм засичала като търся информация, не е безизвестна, ще ти пиша по-подробно по-късно че в момента нямам много време. Откъм бащина линия обаче няма какво повече да се желае. Майчината ще погледна подробно и ще ти пиша.
Ще се радвам да напишеш повече за кучето!
Публикувано: 07 March 2007 - 04:50 PM
Цитат
Не съм на ясно много с имената, и се обръщам към вас поне някой ако знае нещо 1super
Пускам родословието на едното от кучетата, които ме интересуват.
РОДОСЛОВИЕ
ако имаш възможност да си вземеш кучето, родителите и останалите от родословието с страхотни корсовци
Публикувано: 07 March 2007 - 04:56 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 05:06 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 05:14 PM
Bayos del Silvanbull
Прикачени файлове
-
bayos_dei_silvanbull.jpg (205.69K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 07 March 2007 - 05:19 PM
Незнам откъде ще го взимаш, но не забравяй да ти го дадат с експортно педигрии, защото иначе няма да можеш да го регистрираш тук в БРФК и ще е жалко за такова родословие да остане нелегитимно!
Публикувано: 07 March 2007 - 05:31 PM
Jadore
В тази препратка е родословието на майката със снимки на родителите
Прикачени файлове
-
Jadore_02.jpg (28.43K)
Брой сваляния: 74
Публикувано: 07 March 2007 - 07:38 PM
Цитат
Незнам откъде ще го взимаш, но не забравяй да ти го дадат с експортно педигрии, защото иначе няма да можеш да го регистрираш тук в БРФК и ще е жалко за такова родословие да остане нелегитимно!
явно имаме нов фен на породата cheers
Публикувано: 08 March 2007 - 09:14 AM
Кучето, чието родословие пуснах ако не се лъжа беше на майката на кученцата. Ето това куче. Ето и родословието на бащата. Негова снимка нямам. Аз лично за себе си няма да взема кучето. Имах възможност да го внеса на някого евентуално. От този развъдник ще бъде внесено куче от мен, но за сега съм решила то да бъде дого. Просто реших, че може като кръв и екстериор корсото да е много по-добре за породата си от колкото догото и реших да се консултирам с вас. Общо взето както ми обяснявате май са горе долу "на едно ниво". Кученцата се родиха преди няколко дни. Ето тук има снимки и родословията на родителите.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 08 March 2007 - 11:18 AM
Ще се радвам да пишеш пак и да ни държиш в течение за развитието. 1super
Публикувано: 08 March 2007 - 01:05 PM
Кученцата са от Австрия. За цената: 1500Евро.
Но всички женски са продадени. А на границата мисля, че не искат пари за кученцето.Евентуално може да остане една черна свободна, но все още не се знае. Поне не съм чувала да искат.

Публикувано: 08 March 2007 - 03:50 PM
За да ви е всичко О.К. - международен паспорт и експортно педигрии!
Публикувано: 08 March 2007 - 04:11 PM
Цитат
Мдам, не знам Mимчето доколко е наясно, надявам се татко и да е.
Откъде е като държава кученцето няма такова значение. Документите трябва да се изрядни, а не да се оставят нещата на късмет ще стане ли или не. Не знам как се надявате да ви го 'внесат'...не съм на ясно как обмисляте процеса на 'внасяне' и защо всичко опира до 'надявам се'...
Публикувано: 08 March 2007 - 04:33 PM
Цитат
Цитат
Мдам, не знам Mимчето доколко е наясно, надявам се татко и да е.
Откъде е като държава кученцето няма такова значение. Документите трябва да се изрядни, а не да се оставят нещата на късмет ще стане ли или не. Не знам как се надявате да ви го 'внесат'...не съм на ясно как обмисляте процеса на 'внасяне' и защо всичко опира до 'надявам се'...
еми защото на 2 пъти пробвахме и нищо не става
цена на кутрето е 900евро с родословие но това второто несъм го и чувала