Кане корсо италиано
Публикувано: 17 January 2008 - 02:35 PM
Ще се радвам, ако успеем да се съберем тази събота повече "Корсовци", още повече май и времето ще е хубаво за разходки. Ще чакам само предложение за мястото, ако искате може да разнообразим малко и да сменим градинката зад Хилтън ;)
Публикувано: 18 January 2008 - 10:58 AM
Много се радвам, че не натискам аз този път за разходка - ами какво да кажа - там сме! В 14ч.- събота на нашата централна полянка зад Хилтън.
А неделя може да мръднем към Борисовата градина да е по-близо и за Рамон + стопанин. Момчетата растат много бързо, чак и се чудя на Алира как всеки път ги разпознава. ;) Ние позабавихме растежа, нали сме вече 40кг :rolleyes:
Ще се радвам да видим и pyts с неговите вече двама звяра, но доколкото знам няма да успеят и тази седмица...
Публикувано: 18 January 2008 - 03:33 PM
[/quote]
За съжаление ние сме на работа до 15 ч. после докато отида да ги взема ще стане утре. :( ние ще се присъедим към вас след 23.02, като се върнем в БГ. до тогава ще трупаме маса и мускули за да не се излагаме пред батковците. ;D
Публикувано: 18 January 2008 - 04:57 PM
Цитат
За съжаление ние сме на работа до 15 ч.
Така ще кажете B)
Цитат
И утре ще има снимки! Рамон - страхотен аватар, почти всеки ден употребявам подобен текст, добра находка :P
Публикувано: 19 January 2008 - 06:37 PM
Детето с топката предложи забавление на многобройната банда и ми подари спокоен следобед - сега Алира кърти ;D
Още снимки в галерията - ТУК
Публикувано: 23 January 2008 - 09:46 AM
Станислав, има мъжко куче от Della Valle Degli Orsi Ali във Варна, на около 7 месеца би трябвало да е. Мога да ти дам телефон на собственика ако те интересува.
Публикувано: 24 January 2008 - 01:38 PM
Публикувано: 24 January 2008 - 03:15 PM
Аз съм съгласна, където кажете и в колкото кажете...само този северен парк....хмм нещо май не го знам :)
Хайде в събота да отидем в западен парк, а в неделя...където кажете.На мен също много ми хареса в Борисовата градина и съм съгласна и там да се разходим пак или пък в южния не сме ходили още...както кажете...:) Само дано да ни е хубаво времето да може пак да направим една хубава разходка, ама нещо това което гледах май няма да е много топло... :(
Публикувано: 24 January 2008 - 09:06 PM
No 1 puppy- stolen from Zagreb
Father Artur, mother Federicia
Name of the puppy in the pedigree is Eduardo .He is microchiped .
Кученцето е с купирани уши. Две негови братчета с естествени уши и опашка са в България. Моля да ми пишете ако попаднете на подобно кученце.
Публикувано: 25 January 2008 - 12:46 AM
Страхотна красота е!
Ако го докарат в България едвали ще пуснат обява обаче :'( сигурно ще го продадат тайно..ако не е станало вече..
Ох, искам и аз такова! :'(

Вход

Горе
Цитиране +