Кане корсо италиано
Публикувано: 18 January 2008 - 10:58 AM
Eйййй, здрасти пак на Chilly и Tангра!
Много се радвам, че не натискам аз този път за разходка - ами какво да кажа - там сме! В 14ч.- събота на нашата централна полянка зад Хилтън.
А неделя може да мръднем към Борисовата градина да е по-близо и за Рамон + стопанин. Момчетата растат много бързо, чак и се чудя на Алира как всеки път ги разпознава. ;) Ние позабавихме растежа, нали сме вече 40кг :rolleyes:
Ще се радвам да видим и pyts с неговите вече двама звяра, но доколкото знам няма да успеят и тази седмица...
Много се радвам, че не натискам аз този път за разходка - ами какво да кажа - там сме! В 14ч.- събота на нашата централна полянка зад Хилтън.
А неделя може да мръднем към Борисовата градина да е по-близо и за Рамон + стопанин. Момчетата растат много бързо, чак и се чудя на Алира как всеки път ги разпознава. ;) Ние позабавихме растежа, нали сме вече 40кг :rolleyes:
Ще се радвам да видим и pyts с неговите вече двама звяра, но доколкото знам няма да успеят и тази седмица...
Публикувано: 18 January 2008 - 03:33 PM
[/quote]
За съжаление ние сме на работа до 15 ч. после докато отида да ги взема ще стане утре. :( ние ще се присъедим към вас след 23.02, като се върнем в БГ. до тогава ще трупаме маса и мускули за да не се излагаме пред батковците. ;D
[/quote]
За съжаление ние сме на работа до 15 ч. после докато отида да ги взема ще стане утре. :( ние ще се присъедим към вас след 23.02, като се върнем в БГ. до тогава ще трупаме маса и мускули за да не се излагаме пред батковците. ;D
Публикувано: 18 January 2008 - 04:57 PM
Цитат
За съжаление ние сме на работа до 15 ч.
За съжаление ние сме на работа до 15 ч.
Така ще кажете B)
Цитат
Twoofo направи много готини снимки на последната ни среща, които са на 145-а страница. Рамон е най-малкия ;D
И утре ще има снимки! Рамон - страхотен аватар, почти всеки ден употребявам подобен текст, добра находка :P
Публикувано: 19 January 2008 - 06:37 PM
Ето ги снимките от днешната среща - страхотно време, многобройна компания и много тичане и развети уши :yahoo: Утре пак, но в Борисовата градина!
Детето с топката предложи забавление на многобройната банда и ми подари спокоен следобед - сега Алира кърти ;D

Още снимки в галерията - ТУК
Детето с топката предложи забавление на многобройната банда и ми подари спокоен следобед - сега Алира кърти ;D
Още снимки в галерията - ТУК
Публикувано: 23 January 2008 - 09:46 AM
Ихааа, Бруно е станал гигант! Така е като го виждаме на снимки от дъжд на вятър
Станислав, има мъжко куче от Della Valle Degli Orsi Ali във Варна, на около 7 месеца би трябвало да е. Мога да ти дам телефон на собственика ако те интересува.
Станислав, има мъжко куче от Della Valle Degli Orsi Ali във Варна, на около 7 месеца би трябвало да е. Мога да ти дам телефон на собственика ако те интересува.
Публикувано: 24 January 2008 - 01:38 PM
На нас много ни хареса 3-часовия преход в Борисовата градина. Но сме съгласни и в Западен парк, или Северен ;) Единствената молба - ако го направим 14.30 може и да не закъснеем ;D
Публикувано: 24 January 2008 - 03:15 PM
Здрасти на компанията! :)
Аз съм съгласна, където кажете и в колкото кажете...само този северен парк....хмм нещо май не го знам :)
Хайде в събота да отидем в западен парк, а в неделя...където кажете.На мен също много ми хареса в Борисовата градина и съм съгласна и там да се разходим пак или пък в южния не сме ходили още...както кажете...:) Само дано да ни е хубаво времето да може пак да направим една хубава разходка, ама нещо това което гледах май няма да е много топло... :(
Аз съм съгласна, където кажете и в колкото кажете...само този северен парк....хмм нещо май не го знам :)
Хайде в събота да отидем в западен парк, а в неделя...където кажете.На мен също много ми хареса в Борисовата градина и съм съгласна и там да се разходим пак или пък в южния не сме ходили още...както кажете...:) Само дано да ни е хубаво времето да може пак да направим една хубава разходка, ама нещо това което гледах май няма да е много топло... :(
Публикувано: 24 January 2008 - 09:06 PM
Помолиха ме да пусна съобщение за откраднато кученце - предполага се, че ще бъде препродадено в околни на Сърбия и Черна гора страни.
No 1 puppy- stolen from Zagreb
Father Artur, mother Federicia
Name of the puppy in the pedigree is Eduardo .He is microchiped .
Кученцето е с купирани уши. Две негови братчета с естествени уши и опашка са в България. Моля да ми пишете ако попаднете на подобно кученце.
No 1 puppy- stolen from Zagreb
Father Artur, mother Federicia
Name of the puppy in the pedigree is Eduardo .He is microchiped .
Кученцето е с купирани уши. Две негови братчета с естествени уши и опашка са в България. Моля да ми пишете ако попаднете на подобно кученце.
Публикувано: 25 January 2008 - 12:46 AM
Божеееее,дано се намери душичката!!!
Страхотна красота е!
Ако го докарат в България едвали ще пуснат обява обаче :'( сигурно ще го продадат тайно..ако не е станало вече..
Ох, искам и аз такова! :'(
Страхотна красота е!
Ако го докарат в България едвали ще пуснат обява обаче :'( сигурно ще го продадат тайно..ако не е станало вече..
Ох, искам и аз такова! :'(