Кане корсо италиано
Публикувано: 04 September 2006 - 10:05 AM
Budhha на 3 месеца
Прикачени файлове
-
IMG_02031.jpg (328.92K)
Брой сваляния: 267
Публикувано: 04 September 2006 - 11:23 AM
super best
Прикачени файлове
-
__________.jpg (21.87K)
Брой сваляния: 252
Публикувано: 07 September 2006 - 09:33 AM
ето оште малко снимки от нас
штом вие не давате
штом вие не давате
Прикачени файлове
-
DSC00029.JPG (69.11K)
Брой сваляния: 226
Публикувано: 07 September 2006 - 09:33 AM
...
Прикачени файлове
-
DSC00037.JPG (58.31K)
Брой сваляния: 219
Публикувано: 07 September 2006 - 09:34 AM
ето оште 1-на
Прикачени файлове
-
DSC00038.JPG (62.69K)
Брой сваляния: 214
Публикувано: 07 September 2006 - 09:37 AM
искам да ви попитам нешто
по колко пати на ден да му давам да яде?
струвамисе малко слабо,а като му давам да яде никога не
яде си4ко
а d) и да ви кажа заштото межеби ште имам 2ро кане
от Италия,но не е сигорно cheers
по колко пати на ден да му давам да яде?
струвамисе малко слабо,а като му давам да яде никога не
яде си4ко
а d) и да ви кажа заштото межеби ште имам 2ро кане
от Италия,но не е сигорно cheers
Публикувано: 07 September 2006 - 12:56 PM
Браво! Много е хубав Хан!
Аз в неделя, ще ходя да Плевен да взимам още едно куче което бях запазила. Братовчед ми е полудял по породата откакто е видял Неро и отиваме да взимаме и за него. bravoS
Този път, ще си взема фотоапарата, ще направя една фотосесия на майката и ще кача снимки да я видите каква е красавица.
dogo_man, за да е в добра форма кучето, не е толкова важно по колко пъти на ден яде, а какво и по колко. Важно е храната да е добре балансирана и да му доставя всички нужни за възрастта вещества.
Аз храня Неро с Роял канин за гигантски породи. За неговата възраст порциона е към 450-480 грама на ден, което аз разделям на 3 хранения за да не му натоварвам стомаха. Важно е, също така да се съобразяваш и кога го храниш - т.е не трябва кучето да играе и да бъде подложено на физически натоварвания 2 часа след като е яло, както и не е полезно да му даваш да яде веднага след разходка. Това се налага поради предразположеността на тази порода (както и всички други едри породи) към превъртане на стомаха, което много често е фатално.
Не се притеснявай, че кучето изглежда малко слабо. На мен ми се вижда екстра на снимките. Не забравяй, че в момента дърпа много на височина и това е дна от причините. Освен това за младо куче е по-добре да е малко по-слабо, от колкото да наедрява и да се покриви цялото от тежестта или да се създаде предпоставка за ставни проблеми по-натам.
А ти направи ли това което те посъветвах за глистите? Ако не, си взимай мерки веднага, че ще съсипеш кучо.
Аз в неделя, ще ходя да Плевен да взимам още едно куче което бях запазила. Братовчед ми е полудял по породата откакто е видял Неро и отиваме да взимаме и за него. bravoS
Този път, ще си взема фотоапарата, ще направя една фотосесия на майката и ще кача снимки да я видите каква е красавица.
dogo_man, за да е в добра форма кучето, не е толкова важно по колко пъти на ден яде, а какво и по колко. Важно е храната да е добре балансирана и да му доставя всички нужни за възрастта вещества.
Аз храня Неро с Роял канин за гигантски породи. За неговата възраст порциона е към 450-480 грама на ден, което аз разделям на 3 хранения за да не му натоварвам стомаха. Важно е, също така да се съобразяваш и кога го храниш - т.е не трябва кучето да играе и да бъде подложено на физически натоварвания 2 часа след като е яло, както и не е полезно да му даваш да яде веднага след разходка. Това се налага поради предразположеността на тази порода (както и всички други едри породи) към превъртане на стомаха, което много често е фатално.
Не се притеснявай, че кучето изглежда малко слабо. На мен ми се вижда екстра на снимките. Не забравяй, че в момента дърпа много на височина и това е дна от причините. Освен това за младо куче е по-добре да е малко по-слабо, от колкото да наедрява и да се покриви цялото от тежестта или да се създаде предпоставка за ставни проблеми по-натам.
А ти направи ли това което те посъветвах за глистите? Ако не, си взимай мерки веднага, че ще съсипеш кучо.
Публикувано: 07 September 2006 - 04:10 PM
Хей, много се радвам, че има и от тези страхотни кучета в България.До скоро знаех само за едно-две кучета и се радвам че виждам толкова фенове. Много обичам породата, но неможех и все още немога да си позволя кане, затова мога само да им се радвам.dogo_man, zyzy много добре го е казал/а относно храненето и това, че кучето ти изглежда слабо. Не прочетох всичко от-до и незнам точно колко е голямо кучето ти, но мога да ти кажа, че и те както догото са само 4 дълги крака и едно кльощаво телце между 3 и 6-7 месеца. И аз също мога да кажа, че роял канин е много подходяща храна за тези породи в растящата им възраст.
Поздрави!
Поздрави!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 10 September 2006 - 04:06 PM
здравеите!
зна4и днес излезна нещо като бу4ка под подмишницата на Хан-лявата
нямам и на представа от какво е това
моляви ако някои знае за какво става на вапрос да казва
или някакви савети
Благодаря ви предварително! ouu ouu ouu
зна4и днес излезна нещо като бу4ка под подмишницата на Хан-лявата
нямам и на представа от какво е това
моляви ако някои знае за какво става на вапрос да казва
или някакви савети
Благодаря ви предварително! ouu ouu ouu