Кане корсо италиано
Публикувано: 19 February 2008 - 02:07 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 02:13 PM
Голям сладкиш е мъника. :wub: Останаха ми очичките в нея. Да ви е жива и здрава!
Публикувано: 19 February 2008 - 03:30 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 04:10 PM
А на elrisha и lolera им подсказвам, че края на март има изложба в Пловдив - може лека полека да се подготвяте със стойките. Май месец има в София, но колкото по-рано започнете с привикването към стойка и да остават спокойни докато ги подпипват - толкова по-добре. За мъжките - трябва да позволяват докосване по интимните части.
Публикувано: 19 February 2008 - 04:49 PM
като клекне чужд човек до него и почва да скача и да му се радва, а за интимните части - обожава да си дава дупето ;)
Ако отидем на изложба ще е голям смях определено ;D
Публикувано: 19 February 2008 - 05:04 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 06:07 PM
Благодарим ви всичките, че ни харесахте :wub: Казя расте наистина и вече изпълнява някои команди. Преди да дадем яденето й казваме "седни" и тя сяда, обаче след това се нахвърля като вълк и омита всичко за 5 секунди. Освен това знае "място" и "не". Дотук стигнахме с командите, при това само с интонация разбира, без наказание. :blink:
редика: направихме й само една ваксина, втората ни е на 26 февруари, а за трета още не съм питала кога ще е. Абе, малки сме си още :( Но ще пораснем, обещаваме!
twoofo: Имам едно питане, но може би е късно вече. Като я взехме, не й купирахме опашката и ушите, че ни беше жал да я кълцаме. А сега като я гледам, би й отивало така. Дали не е много травмиращо за кученце да се прави това, и на коя възраст е възможно? И дали в България има добри специалисти за това? Какъв е стандарта за корсо? Имам много съмнения по въпроса, дали някой ще ми подскаже как е по-добре?
Публикувано: 19 February 2008 - 07:59 PM
morti хахаха тази снимка е уникална.. :)
Публикувано: 20 February 2008 - 08:34 AM
И аз не те съметвам да "подстригваш" сладураната. Ние на малкия му купирахме ушите и на никого повече няма да препоръчам подобно изживяване! Първите дни са кошмар! Кутрето е унесено първия ден! И ти самата ще се чустваш ужасно като го гледаш и знаеш, че ти си му го причинила!
Хем го сърби, хем го боли първите няколко дни- тръгва да се почеше и изплаква жално! :'(
Като си харесваш бебката така, не я коригирай!
Поздрави на всички най- прекрасни корсовци :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 February 2008 - 10:03 AM
Цвиля с глас ;D ;D Благодаря!
Ритка, относно стандарта - там е заложена форма на ушите АКО са купирани, което не значи че ТРЯБВА да се купират. Описана е и естествената форма на ушите и доколкото виждам за сега при вас те са коректни. При липса на родословие пък съвсем не трябва да се притеснявате дали да по стандарта - важното е да си я харесвате вие, а то как да не я хареса човек тая сладка бебка. Аз получих Алира с купирана опашка, но ушите не сме купирали. По изложби сме леко пренебрегвани, поради множеството купирани кучета, чийто израз на главата е по-различен, но аз не съжалявам. Почти на всички изложби ме критикуват, наистина така е половинчато, но аз знам как съм и треперила при 2те пълни упойки на който е подлагана до сега, ако нещо се случи с нея поради упояването и поради естетични, а не здравословни причини не бих си го простила. Плюс както казаха другите процедурата е забранена в България, което не значи че купираните кучета са забранени, а че извършването на тези операции е забранено - има лека разлика ;)
Публикувано: 20 February 2008 - 02:28 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 02:33 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 03:58 PM
Цитат
;D На кой ли ми напомня, Twoofo! ;D
А малката е страхотна! Явно още не си е показала рогцата. :wub:
Публикувано: 20 February 2008 - 04:25 PM
На едно от клипчетата в по-предните страници видях, че май и други някои бебета правят такива "белички".
Щурчовци :wub:
Намачкайте си бебоците от мен! :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро