Кане корсо италиано
Публикувано: 29 May 2008 - 02:25 PM
Мъчно ми е за Тангра и Неро..не съм ги виждала от мнооооооооооооооооооого време! :(Дано слушат и хубавеят! :kuchence:
Публикувано: 29 May 2008 - 03:43 PM
Аз животни не осакатявам(за мен кастрирането е престапление).Понеже сме в Гърция и няма да ни има 1г. и нямаме възможност да го вземем с нас а в БГ няма кой да се грижи за него и така се случиха нещата.А новите попълнения идват скоро в понеделник сме в БГ да вземем от границата 1-вото кученце и ще го водим с нас в Гърция.
Ако има някой желание да даде дом на Бруно пишете ми
Ако има някой желание да даде дом на Бруно пишете ми
Публикувано: 29 May 2008 - 03:56 PM
Цитат
Престъпление или не, с удачни или не мотиви, не е ли по-добре да се замислим по въпроса с намиране на нови стопани,вместо да водим спорове, които не помагат на Бруно? :huh:
Ами зададох въпрос, който касае бъдещето на Бруно. Щото "неосакатен" - разбирай некастриран знам къде и кой може да му се "радва" и "да го гледа" и с какви цели. Мотиви не ми се коментират.
Публикувано: 29 May 2008 - 04:05 PM
Ми, какво да кажа - всички си мислим едно и също...аз вече не виждам смисъл да дъвча едно и също, много е обезкуражаващо...
Само ще кажа, че така както сте тръгнали със задомяването - ще свърши в някоя ферма, там много се кефят на неосакатени, едри, половозрели мъжкари. Като гледам никакво инфо за характер, особености, изисквания на кучето, ваши към бъдещи стопани?! Айде честито ви за развъдника - точно такъв подход е необходим за това начинание!
Отиваме в Гърция - искате ли Бруно, това ли е? Баш към фермите се е запътил... Ух...
Хайде сега малко по-конструктивно - възраст на кучето, особености, информация....Малко време ако може да отделите да го опишете поне. Бих искала да помогна на кучето, съжалявам, но не на вас не - напоръчвахте си кученца на килограм, и за Бруно отесня. Ама нали знаете, че и малките скоро отрасват?! Или има конкретен проблем с Бруно, с който бъдещите стопани трябва да са наясно?
Само ще кажа, че така както сте тръгнали със задомяването - ще свърши в някоя ферма, там много се кефят на неосакатени, едри, половозрели мъжкари. Като гледам никакво инфо за характер, особености, изисквания на кучето, ваши към бъдещи стопани?! Айде честито ви за развъдника - точно такъв подход е необходим за това начинание!
Отиваме в Гърция - искате ли Бруно, това ли е? Баш към фермите се е запътил... Ух...
Хайде сега малко по-конструктивно - възраст на кучето, особености, информация....Малко време ако може да отделите да го опишете поне. Бих искала да помогна на кучето, съжалявам, но не на вас не - напоръчвахте си кученца на килограм, и за Бруно отесня. Ама нали знаете, че и малките скоро отрасват?! Или има конкретен проблем с Бруно, с който бъдещите стопани трябва да са наясно?
Публикувано: 29 May 2008 - 04:22 PM
Цитат
Вижте какво искам да ми помогнете да му намеря дом ако ще ми правите психоанализа моля мерси нямам нужда от това.Всичко си му е наред просто обстоятелствата са такива че нямам тази вазможност да го взема с мен.Това е положението
Положението ни е ясно, госпожа. ;) За да помогнем на кучето, трябва да опишете характера му. Елементарно е- поведение спрямо вас, спрямо външни хора, отношение към други животни и т.н. Без това няма как да се помогне на кучето, това разбирате ли го? :huh:
Публикувано: 29 May 2008 - 04:26 PM
а самоеда ще го взимате ли в Гърция?
:o
и аз като другите искам повече информация за Бруно - години,характер,заболявания..очаквате ли заплащане и т.н.
силно се надявам Бруно да намери наистина добро семейство и ще се опитам да помогна!
:o
и аз като другите искам повече информация за Бруно - години,характер,заболявания..очаквате ли заплащане и т.н.
силно се надявам Бруно да намери наистина добро семейство и ще се опитам да помогна!
Публикувано: 29 May 2008 - 04:29 PM
Бруно е с много благ характер.Държанието спрямо останалите хора е страхотно нямала съм никакви проблеми.Много е дружолюбен и любвеобвилен голям глезан е.Гледан е много добре с много любов чак от Америка съм си го довела знаете това.Ако имате още въпроси питайте
Публикувано: 29 May 2008 - 04:33 PM
Цитат
Бруно е с много благ характер.Държанието спрямо останалите хора е страхотно нямала съм никакви проблеми.Много е дружолюбен и любвеобвилен голям глезан е.Гледан е много добре с много любов чак от Америка съм си го довела знаете това.Ако имате още въпроси питайте
според мен е добре да пуснеш една снимка на кучето, за да го видим как изглежда, колко годишен, навици - къде живее на двора ли или в апартамент? всекви такива неща. ние знаем, че си го довела от щатите, ама хорат които ще го гледат, не го знаят