Кане корсо италиано
Публикувано: 29 May 2008 - 05:52 PM
E хора, не ме разбирайте погрешно, но не се прави така-човекът, независимо от причините си да се раздели с Бруно, търси точно ТУК, а не където и да е помощ-дом за кучето, явно не му е безразлично дали ще попадне във ферма или дом!
Хайде да мислим за кучето, вместо с нападки да откажем човека и да пратим кучето в ръцете на първия пожелал го за добро или зло :huh:
Направете услега на Бруно-намерете му дом, пък после за коентари време ще има който колкото иска!
Хайде да мислим за кучето, вместо с нападки да откажем човека и да пратим кучето в ръцете на първия пожелал го за добро или зло :huh:
Направете услега на Бруно-намерете му дом, пък после за коентари време ще има който колкото иска!
Публикувано: 29 May 2008 - 06:23 PM
аз вече започнах да разпитвам мои приятели,които знам,че биха били добри стопани...
Публикувано: 29 May 2008 - 06:24 PM
между другото имам един познат,който от дълго време си търси кане корсо,но искаше да е по-голямо,с изградени навици.Незнам дали би искал обаче куче на 2 год,защото самия той има дете на 5,дали кучетона тази възраст би свикнало с детето?Той дори мисля,че следи темата редовно,ако не - ще му кажа ...
Публикувано: 29 May 2008 - 06:31 PM
Давам 1000% гаранция че той е страхотно куче.Никога нямаше да се разделя с него ако не бяха се стекли нещата.Просто както казах съм за 1г в чужбина а човека който се грижеше за него почина.говорих тука с Шефа ми той не е съгласен.Съгласи се за малките кучета понеже били малки логика нали(сякаш няма да пораснат)ама грък е няма повече какво да коментирам това ;Dголяма логика изкара човека,но както и да е искам да му намеря страхотни стопани.Гледан е много добре има си всички ваксини обезпаразитен е няма никакви заболявания и т.н.
Публикувано: 29 May 2008 - 06:40 PM
покажи още снимки на кучо,моля!
Публикувано: 29 May 2008 - 08:29 PM
Toва му е последният проблем на Бруно - родословието... Та мисълта ми беше да опишете всичко що се сещате за Бруно, нещо като профил, не така 2-3 думи колкото да не е без хич...По този начин може да се разпрати и разпита обосновано и да се намери съвместим с Бруно стопанин. Аз не мога да кажа на някой - виж сега, едно 60кг куче си търси дом, и някой който не познавам казва че дава 1000 % гаранция че е страхотно куче :rolleyes: Бруно ще си намери дом, въпросът е какъв! На шефа явно не му е ясно, че едно малко куче създава много повече проблеми от едно макар голямо, но с изградени навици и поулегнало куче - само като му стане ясно да не започнем да търсим дом и на фъстъците, дето тогава няма и да са фъстъци... Сега виждаш защо ми се струваха наивни онези приказки с клубове, развъдници. За това най-малкото което трябва е постоянно местожителство. Знаем Бруно от къде е, аз не се съмнявам, че държите на Бруно, обаче искрено се надявам да не се окаже същата ситуация с малките...
И аз ще поразпитам - остава да се надяваме на добра развръзка за Бруно и малките. Ако изготвите нещо като профил, може да пуснете тема в Без дом за търсене на стопани, но според мен истински трудното е да се избере подходящ стопанин, просто нов стопанин лесно се намира.
И аз ще поразпитам - остава да се надяваме на добра развръзка за Бруно и малките. Ако изготвите нещо като профил, може да пуснете тема в Без дом за търсене на стопани, но според мен истински трудното е да се избере подходящ стопанин, просто нов стопанин лесно се намира.
Публикувано: 29 May 2008 - 08:46 PM
Докато стане време аз вече ще си бъда в Бг така че това няма много значение.Ако може даже да намеря някой който ще го подслони до другата пролет още по добре ще бъде за мен така няма да се разделим.60-65кг е на 2г и 2м никога не е бил агресивен към никого мъжкар дружолюбен.Незнам какво повече да ви кажа за него