Кане корсо италиано
Публикувано: 16 June 2008 - 05:47 PM
Bella C.N. тази събота ако сте на разположение ще се радвам да се видим...миналата седмица умрях от яд като twoofo ми каза, че имате среща, но просто нямах възможност да дойда тогава...
twoofo Алрика доста бързо е усовила командата значи...готови са ти за цирка и тя и Максо вече :) Аз Ред на едно "Дай лапа" не мога да го науча... :)
Stella_Popova аз имах същата дилема като теб в началото...за ушите и опашката (защото моя хубостник и двете си има), но като си представих, че трябва да го упояват и да му "подрязват" тялото се отказах бързичко...иначе преди да го взема бях категорично решена, че ще му режа и ушичките и опашката, но сърце не ми даде за мое естетическо удоволствие да го подлагам на това. Решението разбира се си е твое, аз просто споделям... :) Но все пак имай предвид, че на тази възраст ще е много болезнено за него... :)
Публикувано: 16 June 2008 - 06:04 PM
Благодаря много за мненията и за хубавото посрещане :blink:
Мисля все пак да оставя ушите на Айк, че както е трагнало ще си ги дарпаме често ;D
Шегувам се разбира се - слуша много.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 16 June 2008 - 06:45 PM
Невероятни са, направо като гледам искам да си взема още 2-3 кученца ;D
Но тогава определено ще сам :rolleyes:
Много жалко, че тук няма други бебенца :(

Публикувано: 16 June 2008 - 09:52 PM
А пък Реди си има нов приятел...едно бебе мопсче, с което се побъркват да си играят... :) Голям смях пада, защото малкия бандит е "много опасен" и все гледа да захапе Ред някъде, а моят дебеланко току се обърка къде е фъстъчко и легне върху него, при което се чуват едни кокошоподобни звуци... :) И даже си има една бойна рана зад ушенцето...но не е сигурно от кой е точно... :)
Публикувано: 16 June 2008 - 09:57 PM
поканили са ни на гости за няколко дена, тъй че и той е в багажа ;D
супер, че си е играл с мопсче-мойта лошотийка се скара на един мопс и той вече не го обича особено :(
но за сметка на това се разбира много с едно двумесечно лабрадорче - даже се оптва да я хване за врата и да си я носи ;D

Публикувано: 16 June 2008 - 09:59 PM
Цитат
А пък Реди си има нов приятел...едно бебе мопсче, с което се побъркват да си играят... :) Голям смях пада, защото малкия бандит е "много опасен" и все гледа да захапе Ред някъде, а моят дебеланко току се обърка къде е фъстъчко и легне върху него, при което се чуват едни кокошоподобни звуци... :) И даже си има една бойна рана зад ушенцето...но не е сигурно от кой е точно... :)
Публикувано: 16 June 2008 - 10:02 PM

Публикувано: 16 June 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 10:06 PM
Цитат
Публикувано: 16 June 2008 - 10:07 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 10:28 PM
Цитат
redika, това е притеснително наистина.Мисля, че нещата ще са по-безопасни, ако Ред играе с Мопса в легнало положение...но това няма как да стане. :blink:Но съм сигурна, че той внимава.
Публикувано: 16 June 2008 - 10:36 PM
Съжалявам, ако нещо.... ;)
Публикувано: 17 June 2008 - 09:05 AM
Цитат
Съжалявам, ако нещо.... ;)
Споко, мерси че си отговорила :blink:
redika, ние в събота в последния момент се уговорихме - ние мислехме, че ще сме с по-натоварена програма, а се оказа, че сме свободни и така. За тая събота - нямам нищо против да се видим и с твоя хулиган :blink:, че малката расте бързо и скоро няма да можеш да мачкаш бебе ;) Пък и много взеха да я отракват големите - всеки ден на нови хватки и магарии я учат. Снощи една нейна приятелка я научи, че може и със зъби да си играят и си дърпаха ушите и бузите. За мопса не се притеснявай - те са смелчаци и веселяци - Белла също има пристрастия към тях и към френските булдочета :blink:
Публикувано: 17 June 2008 - 10:57 AM
Цитат
А сега е ред на командата "овца" ;D ;)цункай я умницата от мене :wub:
Белия килим от снимките на Белла и на мен ми направи впечатление ,даже си мислех ,брех тия хора сигурно го постилат специално за снимките ;Dкато знам от разкази останалите бебета какви вагабонти са били :rolleyes:а и някои все още са ;D
А името и си е баш за нея, каквато е хубавица друго по-подходящо не виждам :->)
Bella C.N. , мислите ли да я водите по изложби?
И на финала ,но не на последно място ;)Честито бебе Айк и от мен!много да ви радва и слуша :blink:

Вход

Горе
Цитиране +