Кане корсо италиано
Публикувано: 06 July 2008 - 05:27 PM
Цитат
С две сестрички (Фиона е най-вляво)

Е гледам, гледам, ама наш'то "гардже" си е най-хубаво!
И е едричка момата. В началото си мислех, че е зрителна измама, ама не би.
Пу-пу, сладуранка! :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 July 2008 - 05:31 PM
Публикувано: 06 July 2008 - 09:35 PM
Цитат
Ми тя на всеки ще легне на сърцето. ;) Хубавелка си е и туй то! :wub:
Цитат
Събира сили за по-късно ...... бели, разходки. ;D

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 July 2008 - 10:13 PM
Цитат
ако приемеш, че си имаш едно голямо бебе, значи е нормално да спи повече. освен че е малко стресирана от промяна ана обстановката. повечето предсавители на породата са доста спокойни. явноа твоето бебе е поспаланка ;D.
Публикувано: 07 July 2008 - 08:20 AM
Цитат
Ми не знам дали е нормално, но вкъщи е факт ;D Спи си животното и по цял ден и по цяла нощ, на стопнаката си се е метнала явно - поспаланка :wub: Преди като не излизаше на разходки подивяваше към 23.00 ч. Откакто излиза се изморява навън и не дивее вечер. Сутрин с мъка я събуждам за разходка и излизането си е цяла шоу програма - присяда на стълбите пред блока, пък се прозява и се чуди не може ли да си полегне и там, пък аз да вървя където искам,гледа обвинително що съм я помъкнала толкова рано. Иначе като я добутам до парка вече се е разсънила и дивее. През деня си спи - само се помества от време на време да й е по-удобничко.
Публикувано: 07 July 2008 - 09:30 AM
На почивка бяхме, та чак сега смогвам да погледна.
Добре дошла на Фиона и честитки на Владо! Още веднъж - да ти е жива и здрава малката хубавица - да порасне ГОЛЯМА хубавица ;-)
Ако за нея е нормално да си поспива повечко - късметлия си ти за сега! Ако има апетит и когато е будна е ведра, значи просто е поспаливо бебе, още повече че сега в жегите повечето са на такъв мързелив режим. Моите двама така са се кротнали, че са като различни кучета.
:kuchence:
Браво за клетката - Алира се обезобразява ако е по-дълго в клетка, но вината е моя, че не бях достатъчно настоятелна като беше малка, а и не проявяваше признаци на опустошение до 5ти - 6ти месец. :rolleyes:
Гледам и Бела е много пораснала - целувки на щураната!
Поздрави на всички - липсваха ми новини от вас :wub:
Публикувано: 07 July 2008 - 12:47 PM
Тоз Белият ще ни понесе ли в игрите, че ни е мерак? Алира няма и да понечи да се отваря на такъв батко :o а Макс ще пропусне срещата :-
Публикувано: 07 July 2008 - 01:09 PM
Белият понася всички маймунки от женски пол, а от бебетата напоследък бяга. ;D Явно порасна най-после, че доскоро се мислеше за 10-килограмов като види бебе. :rolleyes:
Публикувано: 07 July 2008 - 09:51 PM

Best of Оpposite Sex (BOS) - Dеsmo del Antico Cerberus :blink: Нора, ето защо беше събрал такава тълпа в Ниш, която го подпипваше тук и там и се дзвереше ;D
BOB CACIB MOANA DELL'APPIO
BOS CACIB DESMO DELL'ANTICO CERBERUS
CHAMPION CLASS MALE 1)DANTE DELL'ANTICO CERBERUS
CHAMPION CLASS FEMALE 1) SOFIA DELL'APPIO
OPEN CLASS MALE 1) BUBA DEI MARTINOTTI
OPEN CLASS FEMALE 1) DORIS CORSO OF BAYER
INTERMEDEA CLASS MALE 1)DESMO DELL'ANTICO CERBERUS
INTERMEDEA CLASS FEMALE 1) MOANA DELL'APPIO
YOUNG MALE 1) QUENTILIANO DEL ROSSO MALPELO
YOUNG FEMALE 1) YULA IZ SOZVEZDIYA ADOMASA
Публикувано: 08 July 2008 - 11:11 AM
Цитат