Кане корсо италиано
Публикувано: 14 July 2008 - 03:38 PM
гризането на мебели продължи около месец и половина,както и яденето на боклуци на вън.
В момента слуша и не папа гадости,не гризе къщата,но новата му страст са големите пластмасови бутилки от кока кола...
Публикувано: 14 July 2008 - 04:05 PM
Цитат
;D Ее, то това е най-големия деликатес. Конските също са много апетитни, но кравешките са си върха на черешката. :yahoo: Само който не е опитвал, няма да се съласи. ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 04:14 PM
Цитат
Цитат
;D Ее, то това е най-големия деликатес. Конските също са много апетитни, но кравешките са си върха на черешката. :yahoo: Само който не е опитвал, няма да се съласи. ;D
Е мерси за офертите B) Предпочитам нейните да си яде - поне знам какво има и какво няма в тях. Ай стига с ла*няната тематика, моля ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 04:38 PM
(деня ми започна с тази тема и една друга, в която се обсъждаше как едно куче си изяло превръзката ... интересен ден ;D)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 04:58 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 05:50 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 06:11 PM
направо полудях! бърсах го попътно с мокри кърпички,от което миризмата стана още по-гадна :rolleyes:
е..в крайна сметка го направихме и фотомодел,въпреки,че го мързеше адски и беше недоволен,че му отнех "приятната" миризма ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 07:16 PM
някой ще се появява ли на киноложката седмица в камчия?
ние от 23 сме там с момичето :yahoo:
Публикувано: 14 July 2008 - 08:50 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 08:51 PM
а иначе ние отдавна сме пораснали,ама на снимките все изглеждаме бебешорски ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 10:41 PM
Цитат
Сега Фиона-Прес
От вчера не дрискаме. Почваме кликер за общо обучение. Добре реагира, но разбрах, че това е много силен метод на обучение и трябва да се прилага само за команди, които трябва да се изпълняват безусловно. Това е то - корсо. На два месеца ти "отваря очите". Бързичко разбрах, че ще ползваме доброто старо възпитание: много говорене, много контакт, много осланяне на интелект.
Това за сега. Скоро нови снимки. Много порастнахме за няколко дена.
Публикувано: 15 July 2008 - 09:50 AM
Интересно ми е за кликера, май никой нас от другите не ползва този метод. Макар че аз кажа ли Браво или Яж - на Алира и действа като звук на кликера, знае че има наградка и веднага изостря вниманието и си я чака, но пък кликера е по-прецизен като отбелязване на момента на желано поведение. Разказвай как напредвате! Иначе добре си се насочил към засилването на контакта, аз това малко в проблем го превърнах - не се отлепва от мен малката и не може да търпи да ме вижда или да знае че съм наблизо, а да не е с мен та го превърнахме във фиксация. Сега вече сме по-добре, след няколко кратки раздели май осъзна, че може да оцелява и без да е залепена за мен... :-
За да привърша с гадориите искам да потвърдя, че човешките изпражнения и за Алира са деликатес... Може да им устои ако съм до нея или на 3 крачки, но хване ли ме със запушен нос и съответно свален гард си хапва и хуква през глава. Конските заемат 2ро място в класацията, плътно следвани от кравешките и.....умряла риба :rolleyes:
Публикувано: 15 July 2008 - 10:11 PM
Цитат
Публикувано: 16 July 2008 - 12:38 PM
Реди вече е голям мъж - направихме 1 годинка на 10.07. , но това май хич не му се отрази на характера...Понеже заминаваме за море довечера и съм разпръснала всякакви дрехи и обувки из нас с мисълта, че кучо вече е голям и няма да прави бели, но уви....едните ми обувки бяха похапнати на сутринта, а част от дрехите ми беше извадил от куфара и си ги беше направил на легълце :)
elrisha:Кхан страшно много е пораснал....и голям хубавец изгежда. Да го нацелуваш много от мен :)
Поздрави на всички от мен и чочи и се надявам като се върнем от морето другата седмица да се съберем, че с това рядко виждане кучовците ще се забравят и ще вземат да не се харесват накрая :) ча0 от нас за сега! :)