Кане корсо италиано
Публикувано: 16 July 2008 - 12:38 PM
Реди вече е голям мъж - направихме 1 годинка на 10.07. , но това май хич не му се отрази на характера...Понеже заминаваме за море довечера и съм разпръснала всякакви дрехи и обувки из нас с мисълта, че кучо вече е голям и няма да прави бели, но уви....едните ми обувки бяха похапнати на сутринта, а част от дрехите ми беше извадил от куфара и си ги беше направил на легълце :)
elrisha:Кхан страшно много е пораснал....и голям хубавец изгежда. Да го нацелуваш много от мен :)
Поздрави на всички от мен и чочи и се надявам като се върнем от морето другата седмица да се съберем, че с това рядко виждане кучовците ще се забравят и ще вземат да не се харесват накрая :) ча0 от нас за сега! :)
Публикувано: 16 July 2008 - 10:55 PM
Публикувано: 17 July 2008 - 09:36 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 12:11 PM
Не знам дали са подходящи. Някой, който ползва да каже.
Публикувано: 18 July 2008 - 02:48 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 03:12 PM
Цитат
Ами доколкото разбирам, evadog е на път да остане без апартамент. Има много "ЗА" приучването на малко куче към клетка /въпреки, че ние не ползваме за Белла и може и да съжаляваме един ден, че не сме я приучили от малка/. Не знам само дали Емо на тази възраст ще може да свикне с новата си къща. Дано да си я хареса.
Публикувано: 18 July 2008 - 03:21 PM
в периода на гризане и моята къща се попромени,но не ми е идвало изобщо на ум да го затварям в клетки,килери,балкони и тем подобни тесни пространства.
Би ми било интересно да разбера какви са плюсовете на тези клетки и защо бих била съжалила един ден,че не съм му създала този навик?
Питането ми не е с цел заяждане,надявам се да не бъда погрешно разбрана.
Публикувано: 18 July 2008 - 03:33 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 03:43 PM
пп.това не е наказание, не бих го правила ,за да си спася къщата от изяждане, това ще е неговата си къщичка.
а като порастне клетката ще влиза в употреба и по изложби ,примерно ;)
Публикувано: 18 July 2008 - 03:48 PM
Освен това, мисля е добре от малко кучето да свиква с неща, които биха били проблем впоследствие. Клетка и малки пространства, намордник, миене на зъби, манипулации. Добре е да са навик, а не да се сблъска с тях в кризисна ситуация.
Публикувано: 18 July 2008 - 03:49 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 03:51 PM
Незнам...всеки сам си решава..просто си представям ако Кхан го напъхам в клетка и тръгна да излизам от къщи...животното ще полудее..буквално! Той и без да е в клетка прави лудница ако го оставиме сам..т.е. плаче,лае,дращи по вратата,но не разкъсва мебели или друга покъщнина...
Иначе за транспортиране или стационар..все си мисля,че ако се наложи ще мисля варианти...
Не съм взимала клетка,мисля и да не го правя...привърженик съм на свободата и липсата на решетки пред погледа на хора и животни ;)
Публикувано: 18 July 2008 - 03:54 PM
Я си представи теб да те затворят в тясно пространство,дали ще ти е супер гот и дали няма да ти се отрази на психиката?
ПП: ти как разбра,че се кефи - каза ти го на уше ли? :rolleyes:
Публикувано: 18 July 2008 - 03:59 PM
Цитат
Отговарям без да съм Владо: предполагам, че сама си ходи в клетката и си я ползва и през останалото време като "къща". Както всяко друго куче, което се оттегля на предпочитаното си за почивка или игри място.

Вход

Горе
Цитиране +