Кане корсо италиано
Публикувано: 10 July 2008 - 09:19 PM
съжалявам за качеството
Публикувано: 10 July 2008 - 11:50 PM
само из нета намирам ,а не ми се чака B)
Цитат
;D давай още снимки на малката чернилка :blink:другите също да не се стискат ;)
Публикувано: 11 July 2008 - 10:40 AM
Публикувано: 11 July 2008 - 10:55 AM
many of You know me from my earlier nickname rista77, and now I work with my budy Peky and have kennel CC which name is CORSO IMPERIUM from Serbia which is ours new nick on here ;)
I regards all of you and please i wonna ask you when we can introduce our kennel on this forum?
For now I wonna hear your oppinion about one female who is our breed!
Aurora Corso Imoperium 3.5 months (Int.CH Viktor Strajano and CH Reggina Custodi Nos-Djina)

best regards :blink:
CORSO IMPERIUM KENNEL
F.C.I 4707
Публикувано: 11 July 2008 - 05:44 PM
You can introduce your kennel whenever you like. I don't think we have a topic for kennel introductions, so you can tell us about yourself in this topic.
Regards from Bulgaria :blink:
Публикувано: 11 July 2008 - 07:04 PM
Цитат
You can introduce your kennel whenever you like. I don't think we have a topic for kennel introductions, so you can tell us about yourself in this topic.
Regards from Bulgaria :blink:
Thanks very very much twoofo
A- litter (Int.CH Viktor Strajano and CH Djina) is realy very good for now :blink: ;)
Aurora - Rea and Anakonda are stay at our kennel
Some of pupies of A litter
Aurora Corso Imperium - Rea

Anakonda Corso Imperium - Ani

Ania Corso Imperium

Amba Corso Imperium

Now we have a B- litter from Int.CH Viktor Strajano and CH Drupa Dei Marttinoti
puppies have one month now and also very perspective ;)
best regards from Serbia
Публикувано: 11 July 2008 - 09:21 PM
Публикувано: 12 July 2008 - 03:44 PM
Публикувано: 13 July 2008 - 09:16 PM
Владо, това с акото - ужасно е, моли се да спре като започнеш да я извеждаш - има вариант в който си самопочиства белите в къщи, тогава целувките са особено цветущи :rolleyes:
Публикувано: 13 July 2008 - 10:00 PM
Цитат
Не бързай да се радваш ;)
Пък разтройството - и аз като беше бебе всяко разстройство взимах за потенциална парвовироза :rolleyes: Ама така е с бебе - приключения без край, моето е яло камъни, ножове, цигари, шоколади, опаковани бонбони, парчета дунапрен, килограми ядки и гранули - на тюленче заприлича, за собствените си изпражнения не си струва да споменавам. Вече по-трудно ме изненадва и мога да и предвидя повечето магарии обаче, определено не е скучно :rolleyes: Виж дядо Макс - той е ангелче :wub:
Айде честито ти кротко бебе ;D
Публикувано: 13 July 2008 - 10:09 PM
Цитат
twoofo , "Кротката" за нула време нагриза етажерката и май от това се продриска. Или пък от тъпия шмакус, с който реших да я почерпя. Затова край с доверието. Поне още месец ще си седи в клетката като е сама.
Публикувано: 14 July 2008 - 12:02 AM
Little Rea, me, and little Mateja who was took a video clip ;D
http://s133.photobuc...157_Archos_.flv
regards from Serbia ;)

Вход

Горе
Цитиране +