Кане корсо италиано
Публикувано: 08 August 2008 - 01:28 PM
Публикувано: 08 August 2008 - 10:36 PM
В цялата й прелест!!!
Не смеех да й се нарадвам подобаващо, за да не изревнува баба й Нора, но Фионита е едно малко бижу.
Много спокойна и само й се играе. Ласки НЕ ОТКАЗВА. Върти опашле и дупе само както тя умее.
Голяма красотийка. Приличат си с Алирката - спокойна и игрива, но в същото време и ако може да лапне някоя пръчица - супер :yahoo:, ......за нея. ;D
Поплювах я хубаво, като старите баби против уруки, че е голяяяяма хубавица :namigam: :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 August 2008 - 08:42 AM
Фиона се справя много добре с разходките. Спокойна е, ходи дълго. Жалко, че няма бебета в нашия парк, с които да си играе. Аз иначе събирам "ценни" съвети от всички "стари кучкари" за хранене, възпитание и т.н. :rolleyes:
Публикувано: 09 August 2008 - 03:47 PM
Цитат
Публикувано: 09 August 2008 - 07:04 PM
да го нацелуваш :wub:
Ние днес ходихме на вет да ни махнат кончетата от ушетата, хич не му се понрави :(и после цял следобед ни беше сърдит ;Dмалко по-късно ще пусна една снимчица на смешко :blink:
Цитат
Айде взимай и на Тисата компания ;)много целувки от чичо и Роро :wub:
Публикувано: 09 August 2008 - 07:14 PM
Публикувано: 09 August 2008 - 07:42 PM
Цитат
да има голяма надежда за развъждане в БГ. щом всички неща от рода на регистриране на кане корсо клуб и регистрация на развъдник и всички свързани с това процедури станат факт, надеждата ще стане реалност ;)
Публикувано: 09 August 2008 - 07:48 PM
отвързвам му каишката да бяга, а той сяда до мен
и най-се кефи като тръгнем да се прибираме :blink:
явно на балкона му е най-хубаво
сега пък ново пет - има нещо издуто точно между предните плешки. подкожно е, с големина на маслина, че и май повече....
меко е, като мехурче, и около голямото май има 1-2 по-малки...
вчера със сигурност го нямаше, или поне не е било забележимо...
ще ходим утре май пак на визитация.....
междувременно някой има ли идея кво може да е?
Публикувано: 09 August 2008 - 07:50 PM
Да питам нещо старите кучета: Фиона си "чупи" едното ухо. сега съм и млепнал лейкопласт. Някой препатил има ли да сподели мнение. И освен това леко отваря китките. Може ли да е от много ходене?
Публикувано: 09 August 2008 - 07:52 PM
Цитат
отвързвам му каишката да бяга, а той сяда до мен
и най-се кефи като тръгнем да се прибираме :blink:
явно на балкона му е най-хубаво
сега пък ново пет - има нещо издуто точно между предните плешки. подкожно е, с големина на маслина, че и май повече....
меко е, като мехурче, и около голямото май има 1-2 по-малки...
вчера със сигурност го нямаше, или поне не е било забележимо...
ще ходим утре май пак на визитация.....
междувременно някой има ли идея кво може да е? Виж да не са кърлежи!