Кане корсо италиано
Публикувано: 12 August 2008 - 09:17 PM
Публикувано: 12 August 2008 - 09:27 PM
Публикувано: 12 August 2008 - 09:39 PM
Публикувано: 12 August 2008 - 09:45 PM
Редика, от кой отбор е момъка и защо е без тениска с номер? ;D
Публикувано: 12 August 2008 - 10:20 PM
съжалявам само, че няма как да ги видя на живо :(
аз вече започвам да се замислям за море с кучо,
като гледам и тук нещата не са по-различни-децата пред блока пищят като видят Айк, а една майка като ни видя, каза на детето си,че ако не слуша, ще го даде на "черното лошо куче" да го изяде :o

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 12 August 2008 - 10:32 PM
pyts малката голяма мераклийка ще дойде ;D На снимките ми изглежда, че е почти колкото Буда...а съм сигурна, че е далеч от тези размери, ама... :)
Публикувано: 12 August 2008 - 10:50 PM
Публикувано: 13 August 2008 - 08:16 AM
Цитат
Публикувано: 13 August 2008 - 09:23 AM
Тъжна... скучно му е май...
Що така не се кефи на разходките нашето момче?
До пред блока - добре, излизаме някак...
Оттам - ни на ляво, ни на дясно!
Магаре на мост ако сте виждали как се пъне.... същата работа.
Днес даже се ядосах и го занесох на ръце до близкия училищен двор. Там горе-долу върви нещо като забавление, макар че като го отвържа и седна някъде той най-обича да седне до мен :blink:
Публикувано: 13 August 2008 - 09:29 AM
Цитат
Тъжна... скучно му е май...
Що така не се кефи на разходките нашето момче?
До пред блока - добре, излизаме някак...
Оттам - ни на ляво, ни на дясно!
Магаре на мост ако сте виждали как се пъне.... същата работа.
Днес даже се ядосах и го занесох на ръце до близкия училищен двор. Там горе-долу върви нещо като забавление, макар че като го отвържа и седна някъде той най-обича да седне до мен :blink:
Защо не вземеш от вас една негова любима играчка и при всяка разходка да играете с нея.Щом му е скучно, както твърдиш, значи трябва да му покажеш че разходките могат да бъдат много забавни! ;) Пробвай с играчка на следващата разходка и после ни кажи има ли напредък. Задължително го поощрявай!
Публикувано: 13 August 2008 - 09:40 AM
[quote author=twoofo link=topic=9038.msg460004#msg460004 date=1218559543]
Къмпингуваме по горите всеки уикенд - дори и там се намират разни заблудени туристи пищейки като видят Звяра!
[quote]
Къде, къде? :blink:
[/quote]
Преди седмица на Гела - до Широка Лъка, миналият уикенд на яз. Голям Беглик. Страхотно красиво е там и скоро ще повторим. С радост приемаме човешко/кучешка компания - няма нужда да казвам ;) Алира се разбива от кеф - не мога да я спра на едно място ;D
Хали е станала голяма мома, от малка го дава шефче, баткото е под чехъъъл ;D
Нещо се сбърка и всичко излиза като цитат - бла!
Публикувано: 13 August 2008 - 09:44 AM
постепенно взе да свиква-първо го изкарвах с играчките навън и си играехме пред блока, след това започнахме да правим разходките.И така за около седмица свикна да излиза.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 13 August 2008 - 10:55 AM
Хе-хе-хе ;D
Нямаме любима играчка
Т.е имаме - кофата и стирката, но с тях ще бъде леко странно да го водя на разходка B)
Иначе да го похваля - изхожданията и по двете нужди в къщи са редуцирани до минимум - да речем максимум 1 път голяма и 2-3 пъти малка... Т.е хигиената рязко вдигна ниво!
За сметка на това пък упорито се опитва да хапе, зверчето черно...
Публикувано: 13 August 2008 - 11:10 AM
А пък щом няма любима играчка - ами намери му :) Ред много обичаше пищящите играчки и въженцата като малък, а сега вече сме на по-сериозни - фризби (не че от време на време не се заиграва тайничко с прасето-пискун ;D). Даже за малко се и обучавахме с играчка (един морков!)...
Цитат
съжалявам само, че няма как да ги видя на живо :(
аз вече започвам да се замислям за море с кучо,
като гледам и тук нещата не са по-различни-децата пред блока пищят като видят Айк, а една майка като ни видя, каза на детето си,че ако не слуша, ще го даде на "черното лошо куче" да го изяде :o
Вече започнах да се примирявам с изкуфелите лелички/мамички по улиците, които си нямат друга работа, та да плашат децата...
А за море...ние заминаваме на 18. Ще ходим на Синеморец. Наели сме си къщичка и кучо ще си е с нас. Имало някакъв неохраняем плаж, на който нямало и много хора и мераците са ми за там. Дано няма пак някой да прави забележки. Единственото кофти на този плаж било, че става рязко дълбоко и не знам на Ред до колко ще му хареса това...
twoofo като се върнем от морето ще чакаме покана за един уикенд с вас на някое язовирче :P