Кане корсо италиано
Публикувано: 20 August 2008 - 10:25 PM
Публикувано: 20 August 2008 - 11:08 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 11:21 AM
Цитат
определено е добра идея, само че не знам кой ще приеме в хотела/вилите/бунгалата си толова много "козички" ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 21 August 2008 - 12:56 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 08:13 PM
Цитат
ще стане едно кротко корсо меле ;D
Публикувано: 21 August 2008 - 08:17 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 08:40 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 08:41 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 08:59 PM
Публикувано: 22 August 2008 - 09:00 AM
Цитат
Но Владо, нали си подготвен, че ще има конфликти и за напред, не ти го пожелавам, но с тези характеристики на кучетата ни не е необичайно. Случи ли се Фиона да бъде наранена (не включвам одраскване, ожулване, търкаляне), най-добре за нея е ти да реагираш спокойно - поглеждаш щетите и наложи ли се при чичо доктор, никакви викове и крясъци, ох-кания и ах-кания пред "детето". ;)
Публикувано: 22 August 2008 - 10:11 PM
Цитат
С Владо ползваме едно и също място за разходка - градинката "Св. Тройца". Напълно му влизам в положението.
Появяват се новодошли стопани, дето си нямат хал хабер от възпитание, пък контрол над кучето си още повече. Идват в градинката, за да си побъбрят кой е по-по-най, докато кучетата им летят насам-натам. Любимците им лаят и се дракат с всички останали себеподобни, необезпокоявани от собственика им.
Скоро имах случай да чакам отнякъде да се появи стопанина на лаещото ни куче. Минаха близо 5 минути, докато от някъде се паявява със спокойна крачка собственика и ни се пули отсреща, чудейки се какво става :rolleyes:. Моето куче е на повод, винаги когато видя "новодошлите", а "големите разбирачи" ни лепнали титлата " Зло куче" - нали милата ми кучица е все на повод, заради тях. :huh:
Та, за това безхаберие иде реч. Не си контролират кучетата . :-

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 23 August 2008 - 09:52 AM
Цитат
Цитат
С Владо ползваме едно и също място за разходка - градинката "Св. Тройца". Напълно му влизам в положението.
Появяват се новодошли стопани, дето си нямат хал хабер от възпитание, пък контрол над кучето си още повече. Идват в градинката, за да си побъбрят кой е по-по-най, докато кучетата им летят насам-натам. Любимците им лаят и се дракат с всички останали себеподобни, необезпокоявани от собственика им.
Скоро имах случай да чакам отнякъде да се появи стопанина на лаещото ни куче. Минаха близо 5 минути, докато от някъде се паявява със спокойна крачка собственика и ни се пули отсреща, чудейки се какво става :rolleyes:. Моето куче е на повод, винаги когато видя "новодошлите", а "големите разбирачи" ни лепнали титлата " Зло куче" - нали милата ми кучица е все на повод, заради тях. :huh:
Та, за това безхаберие иде реч. Не си контролират кучетата . :-
Напълно ви разбирам! Разхождахме се всеки ден в съседния ви парк - Боримечката. Аз сега разбирам, че и Фиона ни била съседка :yahoo: Ще дойдем да я зърнем някой ден ;) Та, в Боримечката ми е много изнервено вече - голямо, черно куче, което връзват при непознати или предизвикващи скандали кучета - та и ние си имаме табелка "пази се" ;) Избягвам вече подобни клюкарски сбирщини, да ме убеждават колко е здравословна попарата и как кучето ми някой ден ще ме излапа на закуска, с тая голяма глава ;D Не, мерси! Кофтито е че трябва да се лишаваме и от парка заради тях - ама предпочитам го през изнервена разходка в повечето случаи.
Публикувано: 23 August 2008 - 10:53 AM
Цитат
и при мен ги има тия приказки-"не му позволявай да те целува и ти недей ,че утре като му стане огромна устата ще ти лапне цялата глава и ще я изяде!" ^_^ а още не сме започнали с разходките, представям си какво ще измъдрят "баш" кучкарите ;D
Публикувано: 23 August 2008 - 06:57 PM
Ние преди няколко часа се върнахме от море. Ред си изкара страхотно - плуваше като делфинче... ;D Тези дни ще кача снимки, че не са на моето апаратче. Изкарахме СУПЕР! Е малко скандализирахме плажуващите и съседите, но това беше част от забавлението ;D Представям си догодина с двама как ще е... :yahoo:
С ритка се разбрахме утре в 16.00ч в Западения парк на централния вход. Може би и елриша ще се включи?
Който има време и желание да заповяда, ще се радваме на всякаква компания :)
Владо - на теб ти е близо, така че нямаш оправдание :P
Ще чакаме и се надявам да се съберем утре повечко хора и кучовци :) Само, моля ви, който идва да пише тук или да се обади, за да знаем да го изчакаме и да не се разминем.
А за груповата корсо разходка съм много много много ЗА! Ние ще сме в двоен състав :yahoo:
Във вторник (живот и здраве) заминаваме за Сърбия за малкия бандитко :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +