Кане корсо италиано
Публикувано: 27 August 2008 - 11:32 PM
детската градина се увеличава :yahoo:
някой още не са почерпили :o
обаче, ние ви чакаме за разходки.
"чочко" ако има име, вече си свикна да си играе с хали и буда. останалите кво чакат?
Публикувано: 27 August 2008 - 11:37 PM
да ви е жив и здрав, много радости с него ви пожелавам ;)
между другото и аз скоро се местя в къща и смятам да си взема още едно бебе :blink:
така че, дай боже, скоро като ви писнат жегите в София, ще ви чакам на гости-поне ще има мноооого място за игри и пакости ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 28 August 2008 - 05:09 AM
Цитат
Хаха, ти го каза!
След като 2 часа кокорих очи и набедих Редика колко е "пухкав" - стана ясно, че малкия Сър е докопал пакет храна на батко си Ред и си е похапнал здравата :rolleyes: Звучи познато нали! ;D
Стела - с къща и ние ще сме с поне 3 живот и здраве ;) За гости - приемаме го буквално B)
Няма ме до понеделник, приятен уикенд на всички!
Публикувано: 28 August 2008 - 06:45 AM
Научи се да пуска пацула в памперса, но ми се наложи да изхвърля всички мокети вчера, че с пикането имаме проблем. Продължава да иска да опикае леглото и за момента само късото следене го спасява. Иначе е адски кротък и когато остане сам поскимтява 1-2 минути и си ляга. Проблемът е сутринта, защото госпожата става в 6:30 и той като се събуди вече е подлудял да си играе, та започва да привлича внимание и със спорадични излайвания. И понеже тя работи, трябва някой друг да му обърне внимание. И ето ме пак кисел след ставането в 7 и голямото борене и хапане до преди малко. :kisel:
С котката драмата се задълбочава. Никакви признаци на скорошно оправяне... Някой все пак успявал ли е да осъвмести куче и своенравна възрастна котка, че да сподели какъв е подхода?
Публикувано: 28 August 2008 - 12:25 PM
Публикувано: 28 August 2008 - 03:53 PM
Цитат
Научи се да пуска пацула в памперса, но ми се наложи да изхвърля всички мокети вчера, че с пикането имаме проблем. Продължава да иска да опикае леглото и за момента само късото следене го спасява. Иначе е адски кротък и когато остане сам поскимтява 1-2 минути и си ляга. Проблемът е сутринта, защото госпожата става в 6:30 и той като се събуди вече е подлудял да си играе, та започва да привлича внимание и със спорадични излайвания. И понеже тя работи, трябва някой друг да му обърне внимание. И ето ме пак кисел след ставането в 7 и голямото борене и хапане до преди малко. :kisel:
С котката драмата се задълбочава. Никакви признаци на скорошно оправяне... Някой все пак успявал ли е да осъвмести куче и своенравна възрастна котка, че да сподели какъв е подхода?
здрасти хило ;D
не се впрягай много много. с котката нещата ще се изяснят в процеса на съжителстване. повечето неща се случват бавнооо. за опикаването си е проблем, щото породата е доминантна и това е явен признк на маркиране на територия. всички с повече от едно животно го имат този проблем. кво да кажем ни с три! всеки си маркира територия.
Публикувано: 29 August 2008 - 12:57 PM
Прокопи,вече си мислех,че си завещал чочко на Питс ;D ;D ;D Изобщо не ти завиждам за ранното ставане!!! Моя мушмул поне в това отношение прилича ужасно много на мен и си спинкаме на воля ;) ;D
Редика,честит бебешор и на теб! Очаквам повече снимки..знаеш,че си падам ;) ;) ;)
Ние пак бяхме на вилата..да се правиме на пазачи и да тичаме на воля,че напоследък само на каишка се разхождахме заради недоброжелателните ни кучешки приятели. Още имаме дупки по вратлето,ама минават :(
А за срещите - надявам се другият път да се обяват по-рано и в удобно на всички време :-
Публикувано: 29 August 2008 - 04:04 PM
Продължаваме страстно да желаем такава среща на която да се срещнат повечето корсовци в София. Ще е хубаво да дойдат и всички останали от другите градове. Разбира се, не си представям някакво неконтролирано кучешко меле а съвсем контролирана среща на кучетата с поводи и нашийници. Хайде заедно да помислим и да осъществим една такава среща. Пък може, като сес съберем, да поговорим и за клуб...
Публикувано: 29 August 2008 - 08:16 PM
Ето няколко негови снимки от мен :
Публикувано: 29 August 2008 - 08:51 PM
Публикувано: 29 August 2008 - 09:44 PM
истинско кане корсо!!! много съжалявам, че ще трябва да му търсим нов дом. със сигурност който го вземе ще има супер куче.
erlisha - страхотни снимки ;D