Публикувано: 30 August 2008 - 10:47 AM
Здравейте и от нас! :yahoo: Докопах се до компютър и бързам да пиша..Съжалявам за забваянето, но както twoofo е писала сме се заточили на вилата по няколко причини...
1. Ред се изнервяше от малкия досадник в апартамента и от това, че няма къде да избяга от него ;D
2. Искам бебо да се движи на воля
3. Имам да уча за изпити, а я София кисна по цял ден на компютъра ;D
И сега за малкия... ;D Срамежлив е...но вече започна да се отпуска и да тичкат след батко си на двора...но когато Ред се опита да го разиграе се крие под мен..все пак занете как разиграва Ред ;D
Сега най-добрият му приятел е Джаки (сивото котенце), с което се гонят и боричкат непрекъснато...бебешка му работа ;D
Страшно лаком е...най-после и аз да имам едно лакомо животинче...много е готино да яде всичко и то с мерак :yahoo: Както вече знаете беше докопал храната на батко си, която беше на масата и как се е качил само той си знае. Съответно още дрискаме след обилното гощение ;D
Остава ни още ваксина на 19.09 и към края на септември ще го представим официално в кучещкото царство :)
Ред все повече започва да свиква с него, но играчките още не си ги дава и ги пази доста категорично :)
Тежим 10 кг, родени сме на 20.06 и името ни по родословие е Dillun Custodi Nоs
pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?
Ред определено ревнува и сега се радва на тройно по-голямо внимание от преди, за да не се чувства пренебрегнат. Опитвам се да не му се карам за нищо свързано с малкия, за да не го свързва с негативи. Когато му изръмжи го оставям...в крайна сметка трябва да си се разберат, а и малкия бяга бързо ;D За сега не сме имали нищо повече от изръмжаване (чукам на дърво!). Като минава покрай малкия обикновенно го побутва с муцуна, а от време на време даже го и целува. :)
А Сър умира от страх милия като излае Ред и се крие зад дивана и от там започва нещо като лаене....много е смешен.
Аз спирам за малкия, че май досадих :) Като се докопам пак до компютър ще пиша.
Благодаря на всички за пожеланията! :wub:
А по повод Чочко...не мога и аз да не се изкажа. Ред също е отгледн с котка, която никак не беше очарована от него в началото. Той постоянно и досаждаше, а тя изпадаще в ужас. Не искаше и да яде...този проблем го решихме като качихме купичките и да секцията, където се чувстваше в безопасност да се нахрани на спокойствие. Сигурна съм, че този проблем е решим, но се изисква време. В крайна сметка решението си ваше и единственото, което пожелавам е кученцето да се чувства добре и да бъде обичан и обгрижван някъде!
Chilliy Аз пак да кажа, че съм абсолютно "ЗА" тази среща и ако мога с нещо да помогна съм насреща. Има ли някаква идея къде да бъде тази среща?
Поздрави на всички от нашето голямо щастливо семейство! :wub: