Кане корсо италиано
Публикувано: 01 September 2008 - 11:23 PM
Публикувано: 02 September 2008 - 12:04 AM
Цитат
не сте вие! но кучето си заслужава цената. жалко, че не мога да го взема.
Публикувано: 02 September 2008 - 12:06 AM
Цитат
всички кане корсо имат собствено мнение. да ти е жив и здрав акселчо. освен, че всички хълцат :P
Публикувано: 02 September 2008 - 08:35 AM
kiko_an, добре дошли с Аксел! На Белла ушетата са купирани в развъдника, така си я взехме. Не съм убедена, че някой тук ще ти я свърши тая работа, тъй като читавите ветеринари спазват забраната и най-много да попаднеш на някой касапин :-
Стела, на Белла леглото е 1*1.40 м., поръчахме го при тапицер като си избрахме вида дунапрен и дамаската. Отделно, като twoofo имаме в оборот две малки килимчета вкъщи + поларно одеало и голяма хавлия, които си стоят в колата ;)
Публикувано: 02 September 2008 - 08:39 AM
Цитат
явно само на мен ми се е струвало, че 1*1.40м е голямо ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 02 September 2008 - 09:16 AM
Публикувано: 02 September 2008 - 10:23 AM
разкажете ни от къде е ,какво е, що е абе всичко ,ааа и снимки също ;)
Стела ,аз се отказах да взимам на Греко креват, поне на този етап :blink: сега спинка на едно бебешко одеало има си и възглавница, която ми открадна ;D или най-често май над главата ми във формата на ореол :rolleyes: ;D
Публикувано: 02 September 2008 - 10:29 AM
че вече съм цялата в синини и се колегите се чудят кой ли ме бие :rolleyes:
а то магаренцето като тръгне да си ляга, минава през най-прекия път-т.е. мен :(
И относно ореола-май май ще си ходим набити и проскубани ;D и на Айк това му е любимата поза
п.с. Няма ли да пуснеш някоя снимчица на Греко, че се затъжих за малката муцуна :wub:

Публикувано: 02 September 2008 - 10:52 AM
Цитат
Точно!На мен коса вече не ми остана :( ;D
Ако успееш да го свикнеш да спи на негово легло ще е супер :palec:аз това ще го оставя за когато се преместим в другото жилище :blink:там няма да му дам да ми припари до спалнята и няма да има голям избор ;)но дотогава :rolleyes: ;D
Цитат
ще го нащтракам и ще пусна :blink:
Цитат
Ааа тая я му е подарък ,обаче на нахалника не му стигна само една ,та си заграби и друга ;Dще речеш ,че все на възглавници е спал принца ;D
Публикувано: 02 September 2008 - 11:07 AM
Публикувано: 02 September 2008 - 11:12 AM
Съветът ми е да повторите ваксините и да следите дребния. При най- малко съмнение за влошено здравословно състояние- веднага на доктор. Дано се разминете без проблеми. Като се включи Редика, ще разкаже на своите патила.(Реди мисля, че беше от тази агенция?) За жалост, казвам всичко това, за да се подготвите и да сте готови да реагирате навреме. Кутрето ви е от puppymill. :(
Публикувано: 02 September 2008 - 12:29 PM
Ако кучетата, за които казвате наистина са конфискувани - то МНОГО се радвам! Трябва да забранят със закон тая гнусна търговия по зоомагазини и агенции!!!
Искрено ви пожелавам малкото да е ЗДРАВО и да го обичате от сърце..дори и да се окаже не съвсем корсо!
За родословие - не чакайте!
относно ушите : Аз също много повече харесвам кръцнати ушета, но..едно,че е забранено, второ - не съм убедена,че в Бг знаят каква е формата,в която трябва да се купират ушите на кане корсо! Вече сме виждали напълно обезобразени кучета..повярвай ми - цял живот ще те стяга сърцето като погледнеш към кучо!
Публикувано: 02 September 2008 - 12:37 PM

Публикувано: 02 September 2008 - 12:45 PM
След което седнах ,отворих Гугъл ... така попаднах на този форум, седнах и изчетох всичко,пуснах няколко ЛБ и ми бяха дадени няколко сайта на развъдници. После потърсих още в Инет..писах на развъдници в Щатите,Италия,Полша,Унгария,Румъния и Сърбия. После отидох да видя кученце в Сърбия и хоп - вече съм щастлива,че имам разкошно,красиво,умно и здраво корсо :yahoo:
Публикувано: 02 September 2008 - 12:50 PM
Публикувано: 02 September 2008 - 12:52 PM
А за Аксел сега е важно да е жив и здрав и да прави мнооооого бели :P
п.с. Shadow, аз лично се интересувах от породата и наистина попадах само на обяви за продажба на кученца. На този форум попаднах доста късно. Но сега който приятел да ме попита от къде съм взела Айк, че да си вземат и те, казвам да отворят форума в дог.бг и да видят на първа страница развъдниците ;) (малко късно, но и аз влязах в ритъм, така че грешката няма да я повторя)