Dog.bg Форуми : Кане корсо италиано

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (255 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кане корсо италиано

#4501 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2008 - 08:26 PM

Да ти е живо и здраво хайванчето! Аз те съветвам да обмислиш пак рязането на ушите. Не е спешна работа, може да отлежи и да сте твърдо решени. А къде живеете?
User's Signature

Качена снимка

#4502 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 09:13 PM

kiko_an, честито  :yahoo:
живо и здраво да ти е  :blink:
разкажи повече за мъника и ще чакаме снимки скоро  ;)
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#4503 Потребителят е офлайн   kiko_an Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 11:23 PM

Благодаря за поздравите. Vlado zoo аз съм от Овче Купел, а относно ушите твърдо съм го решил, защото повече ми харесва. Имате ли представа защо от време на време хълца? Водих го на ветеринар и той каза, че е добре, но Аксел продължава да хълца. И да ви питам лесно ли се възпитават, защото Аксел има собствено мнение по въпроса засега. ;D

#4504 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:04 AM

Цитат

[ И понеже всички до момента явно се стресират от 800-те евро (не знам ние ли купихме най-скъпото куче, ебаси), отбелязвам че цената е отворена за дискусия.

не сте вие! но кучето си заслужава цената. жалко, че не мога да го взема.

#4505 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:06 AM

Цитат

Благодаря за поздравите. Vlado zoo аз съм от Овче Купел, а относно ушите твърдо съм го решил, защото повече ми харесва. Имате ли представа защо от време на време хълца? Водих го на ветеринар и той каза, че е добре, но Аксел продължава да хълца. И да ви питам лесно ли се възпитават, защото Аксел има собствено мнение по въпроса засега. ;D

всички кане корсо имат собствено мнение. да ти е жив и здрав акселчо. освен, че всички хълцат :P

#4506 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 08:35 AM

Ей, братчедчето Сър какъв е хубавец :wub: И ние сме му планували една визитация тоя уикенд, че за миналия не се класирахме.
kiko_an, добре дошли с Аксел! На Белла ушетата са купирани в развъдника, така си я взехме. Не съм убедена, че някой тук ще ти я свърши тая работа, тъй като читавите ветеринари спазват забраната и най-много да попаднеш на някой касапин :-
Стела, на Белла леглото е 1*1.40 м., поръчахме го при тапицер като си избрахме вида дунапрен и дамаската. Отделно, като twoofo имаме в оборот две малки килимчета вкъщи + поларно одеало и голяма хавлия, които си стоят в колата ;)
User's Signature

Качена снимка

#4507 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 08:39 AM

Цитат

Стела, на Белла леглото е 1*1.40 м., поръчахме го при тапицер като си избрахме вида дунапрен и дамаската. Отделно, като twoofo имаме в оборот две малки килимчета вкъщи + поларно одеало и голяма хавлия, които си стоят в колата ;)

явно само на мен ми се е струвало, че 1*1.40м е голямо  ;D
User's Signature

#4508 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 September 2008 - 09:16 AM

Ха, добре дошло на още едно бебе и неговите хора! Овча купел ми е на един хвърлей, ще трябва да го демонстрирате мъника като започне да опознава света. Учат лесно, но се възпитават с постоянство и непреклонност, но "желязната" ръка трябва да е в кадифена ръкавица. Разкажете малко за Аксел  :blink:
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#4509 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:23 AM

Айде честито бебче и от мен! :blink:
разкажете ни от къде е ,какво е, що е абе всичко ,ааа и снимки също ;)

Стела ,аз се отказах да взимам на Греко креват, поне на този етап :blink: сега спинка на едно бебешко одеало има си и възглавница, която ми открадна ;D или най-често май над главата ми във формата на ореол :rolleyes: ;D
User's Signature

Качена снимка

#4510 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:29 AM

Елеонора, на мен ми се иска да му взема легло, за да мога по-лесно да го приуча да си стои там и да не се намърдва докато спя  ;D
че вече съм цялата в синини и се колегите се чудят кой ли ме бие  :rolleyes:
а то магаренцето като тръгне да си ляга, минава през най-прекия път-т.е. мен  :(
И относно ореола-май май ще си ходим набити и проскубани  ;D и на Айк това му е любимата поза

п.с. Няма ли да пуснеш някоя снимчица на Греко, че се затъжих за малката муцуна  :wub:
User's Signature

#4511 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:30 AM

Цитат

има си и възглавница, която ми открадна ;D

;D Да не е таз сърцатата?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#4512 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:52 AM

Цитат

май май ще си ходим набити и проскубани  ;D

Точно!На мен коса вече не ми остана :( ;D
Ако успееш да го свикнеш да спи на негово легло ще е супер :palec:аз това ще го оставя за когато се преместим в другото жилище :blink:там няма да му дам да ми припари до спалнята и няма да има голям избор ;)но дотогава :rolleyes: ;D

Цитат

п.с. Няма ли да пуснеш някоя снимчица на Греко, че се затъжих за малката муцуна  :wub:

ще го нащтракам и ще пусна :blink:

Цитат

;D Да не е таз сърцатата?

Ааа тая я му е подарък ,обаче на нахалника не му стигна само една ,та си заграби и друга ;Dще речеш ,че все на възглавници е спал принца ;D
User's Signature

Качена снимка

#4513 Потребителят е офлайн   kiko_an Икона

Публикувано: 02 September 2008 - 11:07 AM

Така историята на Аксел е доста интересна! Между другото първо се бях запалил по ваймаранер, поръчах си от една жена и тя ми каза, че до 2 седмици ще е при мен, но минаха 3 месеца. На всеки 2 седмици аз и звънях и тя ми казваше, че е конфискуван и такива глупости. Най-накрая си взех парите и пробвах на друго място (между другото го поръчах от puppy-bg.com, така че не правете моята грешка). След това съвсем случайно попаднах на агенция Максимус и от там видях тази уникална порода.Влюбих се на мига и веднага го поръчах от тази агенция. Човекът ми беше казал, че ще доиде за 10 дни. Когато след 2 седмици му званнах да видя какво става и защо го няма кучето ми, той също ми каза, че е конфискувано и че трябва да изчакам още 2 седмици. Направо ми стана лошо. Помислих си, че пак ме баламосва. Но нещо ме накара да му повярвам и наистина не ме излъга. Най-накрая така желаното куче беше мое. Ето това е истоията, близо година чаках, но най-накрая е при мен!!! Единсвеният проблем е че нямаме още родословие, човекът ми каза да почакам 1-2 месеца. Ще видим дали наистина ще дойде. Иначе кучето е от Словакия. Ще гледам скоро да пусна снимки.

#4514 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 11:12 AM

:( Не чакайте родословие....
Съветът ми е да повторите ваксините и да следите дребния. При най- малко съмнение за влошено здравословно състояние- веднага на доктор. Дано се разминете без проблеми. Като се включи Редика, ще разкаже на своите патила.(Реди мисля, че беше от тази агенция?) За жалост, казвам всичко това, за да се подготвите и да сте готови да реагирате навреме. Кутрето ви е от puppymill.  :(
User's Signature

Качена снимка

#4515 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 12:29 PM

мдаммм...вместо да си губите времете в празно чакане - можеше да поровите в Инет и да пишете на ИСТИНСКИ развъдници, да си ИЗБЕРЕТЕ кученце и да сте СИГУРНИ,че имате ЗДРАВО кане корсо...

Ако кучетата, за които казвате наистина са конфискувани - то МНОГО се радвам! Трябва да забранят със закон тая гнусна търговия по зоомагазини и агенции!!!
Искрено ви пожелавам малкото да е ЗДРАВО и да го обичате от сърце..дори и да се окаже не съвсем корсо!

За родословие - не чакайте!

относно ушите : Аз също много повече харесвам кръцнати ушета, но..едно,че е забранено, второ - не съм убедена,че в Бг знаят каква е формата,в която трябва да се купират ушите на кане корсо! Вече сме виждали напълно обезобразени кучета..повярвай ми - цял живот ще те стяга сърцето като погледнеш към кучо!

#4516 Потребителят е офлайн   procopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:31 PM

Така, от Хило останаха само ушите и няколко по-големички колала...
Шегичка... Останаха ~18 кила храна Бош. Ако някой я иска, да звъни на редакционния телефон.
Междувременно, беше ми приятно да се запозная с някои от вас.

#4517 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:37 PM

за съжаление erisha е права.и аз от мерак не исках съвети и действах на своя глава. сега, като чета из форума, започва да ми става ясно, че допуснах грешка. единственото, за което се радвам е че Айк е жив и здрав, много енергичен и умен. Определено второто ми кане (дай боже да имам възможност да се преместя в къща) ще е от развъдник-най-малкото, защото в развъдниците са хората, отдадени на работата си и на породата и заслужават парите повече от разните търговци-измамници. И аз бях говорила с човек от максимус, но мой познат се обади да каже, че има 2 кученца и така дойде Айк.
User's Signature

#4518 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 12:45 PM

за да бъда честна ще кажа,че и аз първоначално гледах обяви и се обадих в "Максимус". Мъжа се държа крайно арогантно : " Добър ден,обаждам се във връзка с обавата за кане корсо.." - и той : " Кво,бе,кво искаш - ще продаваш или ще купуваш?"...Съответно телефона му беше затворен и повече не съм и помисляла да звъня!
След което седнах ,отворих Гугъл ... така попаднах на този форум, седнах и изчетох всичко,пуснах няколко ЛБ и ми бяха дадени няколко сайта на развъдници. После потърсих още в Инет..писах на развъдници в Щатите,Италия,Полша,Унгария,Румъния и Сърбия. После отидох да видя кученце в Сърбия и хоп - вече съм щастлива,че имам разкошно,красиво,умно и здраво корсо :yahoo:

#4519 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:50 PM

Има нещо, което ми е интересно. Как така всички стопани на кучета първо попадат на агенции и борси, пък после на форума? Не следва ли първо да се интересуват от породата, пък после да търсят да купуват?  :(
User's Signature

Качена снимка

#4520 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:52 PM

разбира се че е важно да знаеш от къде идва кучето ти, но от друга страна няма да хвърля Айк на пътя само, защото не е с родословие.Всеки прави грешки, въпроса е да се поправи  :blink:
А за Аксел сега е важно да е жив и здрав и да прави мнооооого бели  :P

п.с. Shadow, аз лично се интересувах от породата и наистина попадах само на обяви за продажба на кученца. На този форум попаднах доста късно. Но сега който приятел да ме попита от къде съм взела Айк, че да си вземат и те, казвам да отворят форума в дог.бг и да видят на първа страница развъдниците  ;) (малко късно, но и аз влязах в ритъм, така че грешката няма да я повторя)
User's Signature

• (255 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни