Кане корсо италиано
Публикувано: 15 October 2008 - 10:22 PM
Цитат
твоето мнение и това на доктора са най-важни. другите не са!!!
Публикувано: 16 October 2008 - 11:59 AM
така се е размазал от кеф,че е изгладил всички бръчки ;D ;D ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 12:02 PM
малко е шарена,ама..голяма работа ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 12:17 PM
Цитат
малко е шарена,ама..голяма работа ;D
Малеее, много порастнал Кхан :o
и се е разхубавил :->)
Пу, Пу, да ти е жив и здрав
Много целувки на Кханчоооо :wub:
П.П. И Айк беше към 20кг като беше на 4 месеца. Подкрепям Елеонора-давай към 450гр. По-добре да е слабичък докато израства, но това вече е коментирано назад в темата ;)

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 16 October 2008 - 12:39 PM
омайник е той и голям манипулатор ;D ;D ;D за всички поводи си има специален поглед ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 02:13 PM
posi1234567890 - и аз подкрепям другите. Папкай мамо, голям да пораснеш не е добра идея за подрастващото ви корсо, щом доктора и вие смятате, че ОК, значи е ОК. На мен в парковете и с царевично брашно са ми казвали да храня, иначе ме питат дали не си мажа кучето със зехтин, че така блестяла козината :rolleyes: Дано видим младежа на някоя снимчица скоро ;)
Съжалявам, за закъснението на снимките от Европейското, нямам свободнп време напоследък и довечера ще ги сложа всичките, било то и кофти и не на фокус, и тъмни и т.н понеже не знам кога ще мога да ги оправя. Виждам обаче, че Нора е постнала линк към ТК dogs, където Тамара е сложила страхотни и описателни (с име на кучето) снимки, та моите стават излишни.
Честитки за първите разходки на Сър - айде безаварийно, дето се вика ;) Ритка се губи от известно време и за Ленард нищо не се чува?
Поздрави на цялата корсо гвардия! :yahoo:
Публикувано: 17 October 2008 - 10:29 AM
Цитат
Поздрави на цялата корсо гвардия! :yahoo:
Тук е Леонардо, тук е.....
Расте, рони зъби наляво-надясно...... Като една беззъба бабичка се бори с бисквитките ;D
А гранулите не са проблем - тях направо ги гълта :rolleyes:
Отдавна не сме правили снимки, ще покажа като има нещо ново.
А родословието ни ...... :'( ........ още никакви новини.......
Публикувано: 20 October 2008 - 10:27 AM
Цитат
:wub: за Аня и Кора.
Ленард наистина много е порастнал :o Красавец :yahoo:
ние в събота пък ходихме в гората. Игра голяма падна. На всичкото отгоре бях взела съд за вода на Айк, като си мислех, че там има вода, но се оказа, че са я спряли :(
И така се наложи двама мои приятели да отидат да потърсят и стигнали до къщата на Валя Балканска, та добре че излязло едно момче и дало вода. Ужас, срам голям. Но поне сега знам, че трябва да си нося и водичка. Иначе горкото ми магаре от толкова игра, в неделя излизаше само на тоалетна навън-прибере ли се, мята се да спи и така цял ден ;D

Публикувано: 20 October 2008 - 12:42 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 12:51 PM
Цитат
Супер, честито за кучо и много да те радва :yahoo:
Ще ни разкажеш ли малко повече за него-как се казва, от къде е...и снимки чакаме ;)

Публикувано: 20 October 2008 - 01:25 PM
и очакваме снимки на Парк :blink:
п.п. Нещо ми се загубиха бебета Греко и Сър :( давайте снимки на сериозните момчета и чакаме инфооооооо ;) и за Буда нищо ново напоследък не чуваме :'(