Публикувано: 12 December 2006 - 01:36 PM
Хехе, тук голяма дискусия се заформила, аз нормално само чета, ама сега да взема да се включа.
Една молба имам, тъй като това ми е породата фаворит за сега, нека не си разваляме форумчето за любимите кучета заради някакви, сори че ще го кажа корсомен-а, ама много неуместни коментари. Предлагам останалите, като по-зрели и уравновесени личности да не му се връзват много-много, че се разваля така приятната ми тема с разправии. Корсомен, снимката на едно куче никога не може да е така показателна за външния му вид, камо ли ръст, тегло и т.н Ако снимам корсо с некупирани уши отдолу нагоре, мога и немски дог да ти го изкарам и обратно. Хубаво е и да престанеш с този бой с кучета, честит ти заслужен бан по случая.
Та, исках да питам pyts, кои са тези бебета, дай някаква информация за тях, моля. Да не би Буда да е сред тях или са "пресни" бебета l)
Аз планирам надявам се в скоро време едно голямо приятелче от тази порода, и се побърках да търся къде ли не, да се записвам в списъци и т.н Ако някой има информация, с която може да ми помогне някак си, много ще се радвам на съдействие.
Разбирам, че майката на Неро, Тангра и Хан е с издадено от Франция родословие или т.е тя е от Франция? A кой е бащата на момчетата, и не разбрах ще му бъде ли издадено родословие, или няма, или не се знае? Как е името на майката по родословие никъде не се споменава май или аз съм пропуснала? Искам да си направя картинка за корсовците в България, а ми е доста трудно, едва ли не си мислех, че сте единствените вашето корсо семейство и сивото корсо от последната изложба, после обаче открих още един сладур, при това светла разцветка, но не мога да се свържа със собственика, а и имам само 1 снимка на кането...
Много ми се иска да ги видя на живо корсовците, възможно ли е да се присъединя към някоя от разходките ви с черните братя? В момента не съм в България, но от следващата седмица, когато кажете. Много ще се радвам, ако сте съгласни zyzy и Chilli. А pyts ако каже къде се разхождат може и там да намина. Дано не станах нагла bl)
"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"