Кане корсо италиано
Публикувано: 06 January 2007 - 10:23 PM
Публикувано: 06 January 2007 - 10:42 PM
още когато второто рязане на ушите на Хан,ветеринара във София каза че за първи път вижда такава кожа,каза че се едно шие кожа на вол

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума
Публикувано: 06 January 2007 - 10:44 PM
бащами искаше да слага на Хан но аз нему дадох,а доколкото знам от тази година е задължително да се слага чип,и колко пари ти взеха за слагането

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума
Публикувано: 06 January 2007 - 11:39 PM
Публикувано: 06 January 2007 - 11:46 PM
Цитат
какво става? решихте ли вече от къде да вземете cane corso? преди малко се рових в нета и намерих снимка на пра-бабата на буда по бащина линия в унгария. ето я на снимка
Прикачени файлове
-
b0002.jpg (44.58K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 07 January 2007 - 12:21 PM
отидохме да го премирим но Хан се мърдаше и е около 49-50кг,и качи тези кила мн. бързо
Прикачени файлове
-
DSC00047.JPG (58.33K)
Брой сваляния: 73

Публикувано: 07 January 2007 - 02:52 PM
Цитат
сега се пробваме за 3-ти път дано стане
За какви пари ще го вземеш това куче ако не е тайна? Питам,защото обмислям да си внеса кане или дого от Италия и в момента проучвам какви са цените.
Публикувано: 07 January 2007 - 04:57 PM
Прикачени файлове
-
Cuccioli_4_3m_450x347.jpg (55.4K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 07 January 2007 - 04:58 PM
Прикачени файлове
-
2312040003.jpg (16.1K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 07 January 2007 - 05:22 PM
Прикачени файлове
-
photo_top_gallery12.jpg (26.16K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 08 January 2007 - 02:02 PM
Цитат
като го разкарвам с некой приятел,първата работа която прави Хан е да иде даго подуши,след това нему обръща никакво внимание и леко полека му се доверява,храна от непознати много редко взима
но е стрхотен пазач,когато го пусна на тересата лае по всичко което влиза у наз,онзи ден накарах един приятел да се облече с много дебели дрехи и пуснах Хан в двора и се скрих,фр. влезе в двора и Хан без да лае без нищо направо скочи към него и го захапа и го свали на земята,най-много ме учуди че когато се показах и му казах "Хан тук" той го пусна веднага и дойде при мен,след това му казах "дръж" и той отново го захапа,без да ходи на училище само това което съм го учил аз
Като оставим настрана чудовищната неграмотност на всяко постнато от теб съобщение и откровения ми ужас, че именно кане корсо е попаднало в ръцете на стопанин като теб, искам да ти кажа: ОПОМНИ СЕ!
Всякакви експерименти с агресия под формата на въображаемо "обучение" ще завършат зле. За теб, за кучето, за някой друг. НЕ УЧИ кучето си да хапе! НЕ УЧИ кучето си да е недоверчиво към непознати!
Безумие.
Публикувано: 08 January 2007 - 02:18 PM
него уча да хапе oleeee
и кво да иде при некой непозна....хвърли му малко месо с отрова и айде........и пиосле какво?-имам 2 отровени кучета заради такъв съвет като твоя,но с Хан няма да позволя това да стане никога
едно куче трябва да знае кой му е стопанина и неговите близки,кучето ми е на 9месеца,нито веднаж не е ухапало некой,нито веднаж не е ръмжал по хора,децата ги обожава
ела некоя вечер и се пробвай да влезеш да видим дали ще можеш...но АКО аз съм там кучето ще се държи се едно не е ставало нищо
А пък и да ти кажа отдавна съм се опомнил,но ти неси брат,още живееш в "приказка".

Публикувано: 08 January 2007 - 02:27 PM
Дали не четеш като пишеш или пишеш без да четеш не ми е много ясно, но си противоречиш и говориш несвързано.
-Никога не е ухапал, освен когато е ухапал приятеля ти. Интересно, какво щеше да стане, ако го беше "спрял" със захват на лицето?
-Не го учиш да хапе, само му казваш "Дръж!".
-Кучето ти е на 9 месеца и напада без да изръмжи или да излае? Честито!
-Отровили са ти вече 2 кучета - мога да кажа само - "Браво на теб, умник!" Ако някой иска да ти отрови кучето, ще ти го отрови. И никакво недоверие към непознати няма да ти го спаси.
Виждам, че не вдяваш грам. Жалко.
Публикувано: 08 January 2007 - 02:38 PM
Цитат
Дали не четеш като пишеш или пишеш без да четеш не ми е много ясно, но си противоречиш и говориш несвързано.
-Никога не е ухапал, освен когато е ухапал приятеля ти. Интересно, какво щеше да стане, ако го беше "спрял" със захват на лицето?
-Не го учиш да хапе, само му казваш "Дръж!".
-Кучето ти е на 9 месеца и напада без да изръмжи или да излае? Честито!
-Отровили са ти вече 2 кучета - мога да кажа само - "Браво на теб, умник!" Ако някой иска да ти отрови кучето, ще ти го отрови. И никакво недоверие към непознати няма да ти го спаси.
Виждам, че не вдяваш грам. Жалко.
оф кво съм седнал да се ядосвам с некъв................,неискам пак да ме изгонът,такаче млакни и неми ядосвай,искам кучето ми да е куче,а не мивка...........ясно
спирам да приказвам с тебе щото ти живеш в приказка,а това с пр. искам да виждам каква му е реакцията,и се гордея с това,че той е любимец в къщата и с приатели,а на двора,когато няма никои познат е звяр(е още не е но ще стане).!!!

Публикувано: 08 January 2007 - 03:52 PM