Dog.bg Форуми : Кане корсо италиано

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (255 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кане корсо италиано

#901 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 January 2007 - 04:57 PM

малко снимки worthy dribble

Прикачени файлове

#902 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2007 - 04:58 PM

и още една dribble oleeee

Прикачени файлове

#903 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2007 - 05:22 PM

още съм малък, но само да порасна и ще полетя към звездите:) bravoS bravoS bravoS

Прикачени файлове

#904 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 January 2007 - 02:02 PM

Цитат

Хан не е доверчив към хора,аз така го научих
като го разкарвам с некой приятел,първата работа която прави Хан е да иде даго подуши,след това нему обръща никакво внимание и леко полека му се доверява,храна от непознати много редко взима
но е стрхотен пазач,когато го пусна на тересата лае по всичко което влиза у наз,онзи ден накарах един приятел да се облече с много дебели дрехи и пуснах Хан в двора и се скрих,фр. влезе в двора и Хан без да лае без нищо направо скочи към него и го захапа и го свали на земята,най-много ме учуди че когато се показах и му казах "Хан тук" той го пусна веднага и дойде при мен,след това му казах "дръж" и той отново го захапа,без да ходи на училище само това което съм го учил аз

Като оставим настрана чудовищната неграмотност на всяко постнато от теб съобщение и откровения ми ужас, че именно кане корсо е попаднало в ръцете на стопанин като теб, искам да ти кажа: ОПОМНИ СЕ!

Всякакви експерименти с агресия под формата на въображаемо "обучение" ще завършат зле. За теб, за кучето, за някой друг. НЕ УЧИ кучето си да хапе! НЕ УЧИ кучето си да е недоверчиво към непознати!

Безумие.
User's Signature

Качена снимка

#905 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 02:18 PM

ми да го науча да ходи при непознати,така ли!
него уча да хапе oleeee
и кво да иде при некой непозна....хвърли му малко месо с отрова и айде........и пиосле какво?-имам 2 отровени кучета заради такъв съвет като твоя,но с Хан няма да позволя това да стане никога
едно куче трябва да знае кой му е стопанина и неговите близки,кучето ми е на 9месеца,нито веднаж не е ухапало некой,нито веднаж не е ръмжал по хора,децата ги обожава
ела некоя вечер и се пробвай да влезеш да видим дали ще можеш...но АКО аз съм там кучето ще се държи се едно не е ставало нищо

А пък и да ти кажа отдавна съм се опомнил,но ти неси брат,още живееш в "приказка".
User's Signature

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума

#906 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2007 - 02:27 PM

обичам-кучетата, ти на мен не си ми брат по никоя линия.

Дали не четеш като пишеш или пишеш без да четеш не ми е много ясно, но си противоречиш и говориш несвързано.
-Никога не е ухапал, освен когато е ухапал приятеля ти. Интересно, какво щеше да стане, ако го беше "спрял" със захват на лицето?
-Не го учиш да хапе, само му казваш "Дръж!".
-Кучето ти е на 9 месеца и напада без да изръмжи или да излае? Честито!
-Отровили са ти вече 2 кучета - мога да кажа само - "Браво на теб, умник!" Ако някой иска да ти отрови кучето, ще ти го отрови. И никакво недоверие към непознати няма да ти го спаси.

Виждам, че не вдяваш грам. Жалко.
User's Signature

Качена снимка

#907 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 02:38 PM

Цитат

обичам-кучетата, ти на мен не си ми брат по никоя линия.

Дали не четеш като пишеш или пишеш без да четеш не ми е много ясно, но си противоречиш и говориш несвързано.
-Никога не е ухапал, освен когато е ухапал приятеля ти. Интересно, какво щеше да стане, ако го беше "спрял" със захват на лицето?
-Не го учиш да хапе, само му казваш "Дръж!".
-Кучето ти е на 9 месеца и напада без да изръмжи или да излае? Честито!
-Отровили са ти вече 2 кучета - мога да кажа само - "Браво на теб, умник!" Ако някой иска да ти отрови кучето, ще ти го отрови. И никакво недоверие към непознати няма да ти го спаси.

Виждам, че не вдяваш грам. Жалко.

оф кво съм седнал да се ядосвам с некъв................,неискам пак да ме изгонът,такаче млакни и неми ядосвай,искам кучето ми да е куче,а не мивка...........ясно
спирам да приказвам с тебе щото ти живеш в приказка,а това с пр. искам да виждам каква му е реакцията,и се гордея с това,че той е любимец в къщата и с приатели,а на двора,когато няма никои познат е звяр(е още не е но ще стане).!!!
User's Signature

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума

#908 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2007 - 02:43 PM

Фантастична аргументация! Нямаше как да потвърдиш по-добре казаното от мен: изказа се неадекватно, неграмотно, посредствено... Горкото ти куче.
Айде, оправяй се. Ако можеш.
User's Signature

Качена снимка

#909 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 03:01 PM

какко горкото ми куче ве,кучето ми живее 10 пъти по добре от половина в форума бе
User's Signature

#910 Потребителят е офлайн   kaizer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 03:52 PM

какво е това сравнение с мивка ?? bl)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]http://www.petitiono...ed.cgi?bulgaria - за нашите медици...

#911 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 05:55 PM

c) c) c) rungrey rungrey rungrey rungrey rungrey
User's Signature

#912 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 January 2007 - 08:05 PM

Цитат

Цитат

И ние слагахме чип, подкожно се слага, няма кръв и Макс не трепна повече от обикновено. 30тина лева е из София нормално.

какво става? решихте ли вече от къде да вземете cane corso? преди малко се рових в нета и намерих снимка на пра-бабата на буда по бащина линия в унгария. ето я на снимка

Ами за сега сме се спрели на развъдникът, от кудето е и Буда, добро впечатление ми правят.Само правилното кане-време трябва да настъпи, надявам се скоро 1super
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#913 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 08:20 PM

а какъв пол ще е? dribble

#914 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 January 2007 - 08:24 PM

обичам-кучетата, на теб явно куче не трябва да ти се дава. Съжалявам, но това, което прочетох е пълна безсмислица ! Без да е обучавано кучето напада и ти си доволен ! А ако влезе дете в двора ви ? Или случаен човек ? Кане корсо е страхотна порода, но тя иска ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГОВОРНОСТ ! До тук - нито възпитание, нито отговорност. Кучето е още на 9 месеца, а ти се радваш, че скача и хапе !

Все повече се убеждавам, че в България трябва да има закон, който да не позволява на всеки да има куче. Трябва да има и тестове за стопани, не всеки да взема куче и да си прави експерименти с него.

Да ти е жив и здрав Хан и дълго време да те радва. А ти се вземи в ръце и започни да учиш първо себе си как да общуваш и да изграждаш правилно отношенията си с кучето, така, че то да не е опасно за околните и за теб.

Моля, не ми отговаряйте, без реплики или дуплики.

Благодаря !

#915 Потребителят е офлайн   lacho Икона

Публикувано: 08 January 2007 - 08:38 PM

Здравеите интересувам се от породата но от вси4ко про4етено неразбрах каква захапка имат кане корсо

#916 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 08:47 PM

Цитат

Здравеите интересувам се от породата но от вси4ко про4етено неразбрах каква захапка имат кане корсо

в какъв смисъл каква захапка?

#917 Потребителят е офлайн   zyzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 08:47 PM

Цитат

...
но е стрхотен пазач,когато го пусна на тересата лае по всичко което влиза у наз,онзи ден накарах един приятел да се облече с много дебели дрехи и пуснах Хан в двора и се скрих,фр. влезе в двора и Хан без да лае без нищо направо скочи към него и го захапа и го свали на земята,най-много ме учуди че когато се показах и му казах "Хан тук" той го пусна веднага и дойде при мен,след това му казах "дръж" и той отново го захапа,без да ходи на училище само това което съм го учил аз

За мен това е само плод на фантазията на един тинейджър.

обичам-кучетата, не го приемай като заяждане спрямо теб, но не вярвам и на дума от написаното. b)
Звучи абсурдно и налудничаво и съм сигурна, че всеки, ако се замисли и анализира това което казваш, ще стигне до моя извод.

Най-малкото съм убедена, че нямаш приятел който толкова да е изкукал, че да си облича дрехите и да ходи да се тества някакво куче да му ги къса. l) Да не говорим, че съм повече от убедена, че деветмесечното ти куче може да залае и да заема застрашителна поза когато влезе непознат, но определено е в сферата на фантастиката, да се хвърля и да захапва без предупрежденеие. Еле па по команда. ;)

#918 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 09:17 PM

zuzu, ето това е снимката, за която ти казах b) ouu

Прикачени файлове

#919 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 10:12 PM

утре ви давам линк към клипчето
нито една дума не е лъжа,ама да нема бан пак....................
мога да ви дам линк и Хан как лови котки и я разкъсва
кучето си е куче,като ни дойдат гости,отива подушваги и отива и си ляго да камина или до врата
докато има човек който да познава кучето около него никога няма да се спусне,но ако го насъскам е огън такаче си живейте в тъпия измислен свят

ЧАО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
надявам се повече да непиша тука,а вие тук си живеете в свой свят,в приказка
последното ми съобщения в тоя форум ще е с клипа с кучето
User's Signature

#920 Потребителят е офлайн   обичам-кучетата Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 10:20 PM

Цитат

Цитат

...

За мен това е само плод на фантазията на един тинейджър.

обичам-кучетата, не го приемай като заяждане спрямо теб, но не вярвам и на дума от написаното. b)
Звучи абсурдно и налудничаво и съм сигурна, че всеки, ако се замисли и анализира това което казваш, ще стигне до моя извод.

Най-малкото съм убедена, че нямаш приятел който толкова да е изкукал, че да си облича дрехите и да ходи да се тества някакво куче да му ги къса. l) Да не говорим, че съм повече от убедена, че деветмесечното ти куче може да залае и да заема застрашителна поза когато влезе непознат, но определено е в сферата на фантастиката, да се хвърля и да захапва без предупрежденеие. Еле па по команда. ;)

пф..........
и защо да не заема застрашително поза...........хахаха
знам един човек,него познавам но каракачанка на 4месеца е 10пъти по лудо от Хан
не и пука от нищо,нито от нейния собственик,нито от по големи кучета
квото види се го е залаяла и нападнала...............такаче ще говорим след некоя година по въпроса за агресията
User's Signature

• (255 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни