Кане корсо италиано
Публикувано: 08 January 2007 - 10:25 PM
Публикувано: 08 January 2007 - 10:29 PM
Цитат
Корсите могат да имат ВСЯКАКВА захапка. Теоретично "най-правилна" е ножичната, но се допуска както клеща, така и обратна захапка, ако просветът между челюстите е не повече от 0.5 см.

Публикувано: 08 January 2007 - 10:32 PM
Цитат
Изключително си прав в това, което казваш!!! Мисля, че всеки нормално разсъждаващ човек мисли по този начин.
"обичам-кучетата" пожелавам ти да не стигнеш до там, че да влезеш в новините, като поредния собственик невъзпитал правилно кучето си, което е нахапало n-брой хора!
Публикувано: 08 January 2007 - 10:43 PM
Цитат
Цитат
Корсите могат да имат ВСЯКАКВА захапка. Теоретично "най-правилна" е ножичната, но се допуска както клеща, така и обратна захапка, ако просветът между челюстите е не повече от 0.5 см.
!!
Прикачени файлове
-
ortognatismo_mini.jpg (6.26K)
Брой сваляния: 229
Публикувано: 08 January 2007 - 10:43 PM
Прикачени файлове
-
levaterzogenere_mini.jpg (2.25K)
Брой сваляния: 153
Публикувано: 08 January 2007 - 11:05 PM
Цитат
надявам се повече да непиша тука,а вие тук си живеете в свой свят,в приказка
последното ми съобщения в тоя форум ще е с клипа с кучето
обичам-кучетата Ти маи много не държиш на думата си b)
П.С. Вълка кожата мени нрава не ! bash
Публикувано: 09 January 2007 - 10:37 PM
Цитат
WOW! Наистина много се е издължил от последните снимки, а и като цяло е пораснал, как му е щръкнала крупата l) Какво сте го правили през ски сезона, да не сте го провесвали да съхне с главата надолу b) Много е чаровен Неро! За масата - всяко нещо с времето си.
Цитат
Тук ме хвашащ на тясно, в процес на преговори сме вкъщи, аз съм за момиченце, така че стискай палци да надделея 1super
За обичам-кучетата, това момче спирка няма! То не бяха молби и съвети към него от самото начало, ама нейсе, в неправилни ръце е попаднал Хан.
Вместо да се хвалиш с тия подвизи, като разкъсани котки и насъсквания, ако се замислиш поне над 10 % от изписаното по твой адрес, Хан и неговото обкръжение само може да спечели. Дано наистина не четем за инциденти, че макар отчитайки степен на тинейджърска раздувка, положението с подрастващо куче от такава силна порода, възпитавано по подобен начин сигурно ще доведе до голяма беля.
Не ти щем клиповете, не си взимай друго куче - нито дого, нито кане, кастрирай си и дворната кучка!
Публикувано: 10 January 2007 - 11:28 AM
Цитат
Цитат
Тук ме хвашащ на тясно, в процес на преговори сме вкъщи, аз съм за момиченце, така че стискай палци да надделея 1super
ще мого добре да се появи и една кучка, щото с тези разбойници ако дойде още един, ще стане мнооого еднополова дружинка. bl) bl) bl)
Публикувано: 10 January 2007 - 01:37 PM
Цитат
Цитат
WOW! Наистина много се е издължил от последните снимки, а и като цяло е пораснал, как му е щръкнала крупата l) Какво сте го правили през ски сезона, да не сте го провесвали да съхне с главата надолу b) Много е чаровен Неро! За масата - всяко нещо с времето си.
Цитат
За обичам-кучетата, това момче спирка няма! То не бяха молби и съвети към него от самото начало, ама нейсе, в неправилни ръце е попаднал Хан.
Вместо да се хвалиш с тия подвизи, като разкъсани котки и насъсквания, ако се замислиш поне над 10 % от изписаното по твой адрес, Хан и неговото обкръжение само може да спечели. Дано наистина не четем за инциденти, че макар отчитайки степен на тинейджърска раздувка, положението с подрастващо куче от такава силна порода, възпитавано по подобен начин сигурно ще доведе до голяма беля.
Не ти щем клиповете, не си взимай друго куче - нито дого, нито кане, кастрирай си и дворната кучка!
пф
ква си тима да ми казваш кво да права
никой нищо немоа да ми направи,но както и да е
дого няма да си зема но кане-да,и то нема да е едно или две
па нали знаеш че в живота е най-важно да имаш яко пари и любов
който иска клипчета
да ми пише на лс
При следващо изказване с подобен тон и правопис ще бъдеш отсранен директно, този път няма да има предупреждения. Очевидно този форум не ти е нужен.
мод

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума
Публикувано: 10 January 2007 - 01:53 PM
Младеж, по-добре спри да говориш и започни да четеш! Има доста неща да научиш за живота с кучетата, якото пари и любовта!
Публикувано: 10 January 2007 - 11:19 PM
Освен това като не ти се стои тук какво търсиш още във форумът?? bl) Един умен човек или би се нагодил към компанията или би си тръгнал с достойнство, но това ти не притежаваш явно oleeee