Кане корсо италиано
Публикувано: 17 December 2007 - 10:37 PM
Много ми се искаше да кача една-две снимки на Рамон, но за съжаление от телефона за нищо не стават. Важното е, че вече минахме и третата ваксина и вече направихме първата разходка (днес всъщност беше втората) :yahoo: Много ще се радвам, ако има някакви съботно-неделни сбирки, на които да се запознаем и полудуваме заедно ;D
Публикувано: 18 December 2007 - 10:28 AM
Супер че вече сте с ваксини и излизате. Първите разходки не го пришпорвайте много момчето. Иначе ние уикендите се разхождаме в един или друг парк и с удоволствие бихме сме запознали с Рамон - говоря и от името на Алира. Тя най-често си играе с Ред на redika в парка зад Хилтън, ако се присъедините може да стане една мини кане-корсо среща уикенда. :yahoo:
Публикувано: 18 December 2007 - 11:06 AM
Рамон за момента го дава доста лежерно, изучава света хладнокръвно, но предпазливо и ми прави впечетление, че предпочита да си играе с деца и малки кучета отколкото с големите батковци. Но предполагам, че това е нормално за неговата възраст... :blink:
Публикувано: 18 December 2007 - 01:04 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 07:29 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 09:11 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 21 December 2007 - 09:14 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 09:52 PM
Цитат
С кучета или без ;D - там сме :yahoo:
Цитат
Аз се чудя как се е докопала до тях (в шкаф) иначе да ти кажа - май не си знае много работата, още чакам да и дойде акъла и някакво чувство за самосъхранение да се пробуди в дебелата глава :huh:
А иначе на Макс май не му е много смешно като му се метне, обаче тя се забавлява страхотно като и се връзва и го дразни очевадно нарочно :P Ама и той се е вдетенил всячески :blink:
Публикувано: 21 December 2007 - 10:32 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 21 December 2007 - 11:09 PM
Цитат
буда си играе с тримесечно бебе кане и досега не го е наранил. много е внимателен и съм 100% сигурен, че знаят какво правят. по цял час безмълвно лежане и хапене на ден пада. а малката ходи да дразни дъртата булонка, която и се връзва на акъла и става голямо надлайване. коглям концерт ;D
Публикувано: 21 December 2007 - 11:18 PM
Цитат
Цитат
буда си играе с тримесечно бебе кане и досега не го е наранил. много е внимателен и съм 100% сигурен, че знаят какво правят. по цял час безмълвно лежане и хапене на ден пада. а малката ходи да дразни дъртата булонка, която и се връзва на акъла и става голямо надлайване. коглям концерт ;D
Буда е вече голямо момче, улегнал е. Вече явно знае, че не е бебе. ;D Докато малката черна госпожичка си е бебешор и знае, че си е бебешор, само не знае, че е тежичка вече.. :wub: Това имах предвид! :blink:
Публикувано: 21 December 2007 - 11:22 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 11:29 PM
Не че тя е гласовита де...
А за хапане не става дума, Алира определено знае до колко може да стисне без да прекали, а и нейната играе е боричкане, а не хапане. Но друга история е блъскането, скачането по него при което той кляка, катери се на гърба му сякаш е кон, захапали една и съща играчка го влачи по пода като изтривалка и го върти в кръг ;)