Кане корсо италиано
Публикувано: 26 January 2008 - 06:42 PM
днес не можах да се присъединя,но другият път ме очаквайте ;)
Публикувано: 27 January 2008 - 08:08 PM
В Сърбия:

Баща:Cherokee di Nero Puro - импорт от Италия ( Ch. rip.Daris di Martinotti x Siria)

Mайка:Sforza Amica(Donar X Opal)

Скоро още една връзка с италиански татко: Dante del Antico Cerberus x Kleto, надявам се на бебешки снимки скоро.
Това е: Dante
В Румъния една много добра комбинация:

Майка: Ch. Maraya della Porta di Pinta (Ch. Conan dei Dauni x Paolina)
Maraya
Баща: Multi Ch. Cesare (Multi Ch. Cheno x Jenin Haredome), - освен че обира първите места по италианските специалки в клас шампиони е и HD A (най-добрата "оценка" на тазобедрените стави), син на трикратен световен шампион - Cheno. Радвам се, че имам негова потомка, а комбинацията с della Porta di Pinta не е за изпускане ;)
Публикувано: 27 January 2008 - 08:52 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 11:02 PM
CLUB CH. ROTHORM JY DREAM PEPPER ( SPAIN) SON OF THE WORLD CH MARGO , MARGO IS THE DAUGHTER OF THE LEGENDARY BAYRON DYRIUM
....THE FEMALE WE USED FOR PEPPER IS ITALIAN IMPORT FEMALE QUENN DELLA PORTA DIPINTA HD-B , QUEEN IS THE MOTHER OF THE EUROPEAN HOPE AT BRATISLAVA CORAL PORTA DIPINTA
PUPPIES ARE EXPECTED IN MARCH
PEPPER ;D

QUEEN

Публикувано: 27 January 2008 - 11:39 PM
Hope to see you and your dogs soon! Not much snow, the roads are clean ;)
Публикувано: 28 January 2008 - 08:28 PM
Хора...побърках се вече....голямо търсене му ударих-голямо чудо...и всичките кученца ми харесват!
Колко още ще издържа докато си взема кучо вкъщи..незнам :rolleyes:
Публикувано: 28 January 2008 - 09:03 PM
Абонирам се за една масова среща на софийските корсо бебета и подрастващи, като подарък за 8ми март ;) И пораснали батковци приемаме, ама как няма някоя друга мадама за дружка :(
Публикувано: 03 February 2008 - 09:48 AM
Снощи спинкахме спокойно,сутринта не ме тормози,но пък умряхме от шубе на първата си разходка.
Почти през цялото време го носих на ръце,а като го пусна - той сяда и не смее да мръдне.Яко стрес!
Изобщо не си и помисли за пишкане или акане ;D
Но за сметка на това снощи направи голяма локва до радиатора ;)
ПС: Приемам съвети как да се приучиме,че навън няма нищо страшно ;)

Публикувано: 03 February 2008 - 11:41 AM
Много преживявания му се събраха - отделянето от кучилото, 3 дни на чуждо място, ветеринарни кабинети - чипове, клетки, пътуване и сега нов дом и още чужди хора. Според мен не прибързвай с разходките, това за него е съвсем нов свят и още стрес, без да е превъзмогнал натрупания. Извеждай го първите дни не за да се разхождате и да тича, а по за 5 мин след спане, ядене, пиене на вода, игра :rolleyes: колкото да му дадеш възможност да си свърши нуждите на правилното място и тогава да го похвалищ. Твърде вероятно е в началото да не върши точно това навън, но постепенно и това ще стане. Просто гледай да му спестиш прекалено много нови неща в началото, нека е на спокойно и сигурно място, не го притискай дори за много гушкане и възклицания и много гости, които да му се нахвърлят. Нека си има място, на което никой не го закача, пък било то и негово одеалце. Иначе клетките имат тази функция на "хралупа", но може да е и собственоръчно изработено легълце ;) Нека там да е неговото място и да знае, че може да се оттегли там като му писне.
И още нещо забравих да ти кажа вчера - когато е стресиран видимо, страх го е, превъзбуден е, всякакви такива неуравновесени състояния - по-добре не го гали и успокоявай точно тогава, внушавайки му че всичко е наред. Възможно е по-този начин да затвърдиш, че неуравновесените му състояния са правилния начин на реакция и ти за това го пооюряваш. По-добре да го оставиш сам да се справи, не се стресирай и ти, остани спокойна в такива моменти - енергията ти се предава и на него, той го разбира по езика на тялото и всичко с което изразяваш безпокойството си и също ще е неспокоен.
За сега - храна, вода и спокойно адаптиране към новата обстановка, подкрепяйки, но не притискайки го .... и малко снимки ;)
Публикувано: 03 February 2008 - 02:53 PM
виж как ми се плези,след като доволно е опишкал терена
Публикувано: 03 February 2008 - 03:29 PM
колко е голям?
С тези очи така те пленяват,че... :wub: