Кане корсо италиано
Публикувано: 05 March 2008 - 07:45 PM
ZzIT@: Още не е казано къде ще е освен, че е в София.Преди това има в Пловдив и Асеновград, ако не се лъжа :) В сайта на БРФК има датите, но местата за провеждане се определят малко преди изложбата, така че още не се знае за тази в София (или поне аз не намерих). А ти момче или момиче искаш?:)
Публикувано: 06 March 2008 - 10:37 AM
evadog ,ЧЕСТИТА първа разходка! :blink: :blink: :blink:
Много да слушате на вън! ;)
Много да слушате на вън! ;)
Публикувано: 06 March 2008 - 10:51 AM
ето ни и нас в планината ;D
След като се блъснахме в един ски-бегач и момчето се преби заради нас,то бързо скочихме в преспите и затънахме в снега.Оглеждаме се виновно и се чудиме как да се измъкнем ;D
След като се блъснахме в един ски-бегач и момчето се преби заради нас,то бързо скочихме в преспите и затънахме в снега.Оглеждаме се виновно и се чудиме как да се измъкнем ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 11:27 AM
shadow ,ще ми повярваш ли ако ти кажа,че за 4 дена пленер съм направила 10-ина снимки общо и кучо не присъства на тях :rolleyes:
Бях заета да го водя на каишка или ако е пуснат-пуфтя под тежката раница и изобщо не ми беше до снимане:(
АААА, сега се сетих - Опитах се да го щракна при бунгалата,но нещо не стоеше и май нямаме сполучлив кадър..ще погледна пак ;)
Ето една пак чужда(като горната),на която чакаме групата за качване в ратрака ;D
Бях заета да го водя на каишка или ако е пуснат-пуфтя под тежката раница и изобщо не ми беше до снимане:(
АААА, сега се сетих - Опитах се да го щракна при бунгалата,но нещо не стоеше и май нямаме сполучлив кадър..ще погледна пак ;)
Ето една пак чужда(като горната),на която чакаме групата за качване в ратрака ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 11:44 AM
в Рила ;) Спахме в Сепарева баня и се катерихме с колите до някъде и на горе пеш или с трака :)
Публикувано: 06 March 2008 - 11:50 AM
Цитат
в Рила ;) Спахме в Сепарева баня и се катерихме с колите до някъде и на горе пеш или с трака :)
Супер. Лятото бяхме там, и ние спахме на Сапарева баня. С колите до Паничище и оттам пеша до езерата. :palec: Малкият сигурно се е натичал добре.
Публикувано: 06 March 2008 - 12:41 PM
Цитат
ZzIT@: Още не е казано къде ще е освен, че е в София.Преди това има в Пловдив и Асеновград, ако не се лъжа :) В сайта на БРФК има датите, но местата за провеждане се определят малко преди изложбата, така че още не се знае за тази в София (или поне аз не намерих). А ти момче или момиче искаш?:)
:blink: Момченце разбира се..вече си имам момиченце ама от друга порода(болонка)!За съжаление обаче скоро няма да мога да си взема кученце, но щом го направя веднага ще ви запозная с него и се надявам да се присъединя към срещите,които организирате! ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 11:24 AM
Ние Реди го разхождаме по 4 пъти сега - сутринта като станем за 5 мин точно да си свърши работата, към обяд към 12-13ч вече да потича на стадиона, към 5-6 пак на стадиона и към 9-10ч преди лягане да си свърши за последно....ама вече ми се иска да ги намалим разходките, но не става...преди няколко вечери не го свалихме за последното излизане и осра и опика всичко точно в 11ч....То си зависи и от твоя график де...Ние вкъщи поне затова добре се комбинираме и успяваме да ги докараме до 4 разходките :)
кучкарката: 90кг трудно ще достигне.... :) Освен ако нещо не мутира преждевремнно :)
кучкарката: 90кг трудно ще достигне.... :) Освен ако нещо не мутира преждевремнно :)
Публикувано: 07 March 2008 - 06:41 PM
и ние не сме сигурни за утре,но ако има промяна - ще звъннем по телефона ;)
днес се чистихме от глисти..уффф :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
което ме подсеща да попитам - хората дето сме го целували кучо трябва ли пийнеме също нещо профилактично? :kuchence:
днес се чистихме от глисти..уффф :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
което ме подсеща да попитам - хората дето сме го целували кучо трябва ли пийнеме също нещо профилактично? :kuchence: