Кане корсо италиано
Публикувано: 14 March 2008 - 02:16 PM
Приятна разходка и да постнете снимчици да ви видим как сте прекарали! ;)
Публикувано: 15 March 2008 - 12:00 AM
Цитат
ZzIT@ кое е това прекрасно създание? :) :wub:
Аз предлагам да пишем тук какво се разбираме за да не забравим някой и всеки който реши да дойде да го прочете :)
Аз предлагам да пишем тук какво се разбираме за да не забравим някой и всеки който реши да дойде да го прочете :)
Малко новородено каненце.. !:wub:направо не прилича..Намерих снимката в нета и я постнах - уникална е. :blink: Ако можех да го подаржа! :blink: :(
Публикувано: 15 March 2008 - 12:03 AM
Хехехех да не повярва човек, че нашите мечоци са се събирали в човешка и то женска длан....Искам някой ден и аз да държа многоооо такива прелестни създания... :) Пък дори и да не са мои.... :) Айде да се направи и у нас един развъдник да му досаждам с пълна сила на тоз човек.... :) От къде я намери? Пусни линк да погледаме и ние бебоци :)
Публикувано: 15 March 2008 - 12:24 AM
http://images.google...q...sa=N&tab=wi
От тук изкочи малкото пухче!..нз дали го сложих правилно този адрес..не е нещо кой знае какво, но все пак има нещо, не съм тарсила в някакъв определен сайт за по-интересни снимки!Между другото се казвам Вики приятно ми е ;)
От тук изкочи малкото пухче!..нз дали го сложих правилно този адрес..не е нещо кой знае какво, но все пак има нещо, не съм тарсила в някакъв определен сайт за по-интересни снимки!Между другото се казвам Вики приятно ми е ;)
Публикувано: 15 March 2008 - 12:27 AM
Леле явно ми се спи-забравих да си довърша поста! ;D Та за развъдника е супер идея, гласувам с 2 ръце, тъкмо ако успеете да го реализирате до края на другата година няма да се разкарвам до Сърбия за моя бъдещ кучо! :blink:
Публикувано: 15 March 2008 - 02:00 PM
:blink:Ето и аз ще споделя една своя мечта
Публикувано: 15 March 2008 - 09:03 PM
Понеже виждам, че днес сте "много активни" ;D ;) ще продължа да си слагам снимки, а пак после дано има кой да ги види! :blink:
Публикувано: 15 March 2008 - 09:12 PM
Извинявайте за повторението, но интернета замря... :(
Публикувано: 15 March 2008 - 09:52 PM
ОООооо Божее... :wub: сладурииии