Кане корсо италиано
Публикувано: 16 May 2008 - 04:50 PM
Bella C.N. не се надявай, че като започнете да излизате белите ще намелят...напротив. Поне при нас де...ама до колкото знам и другите споделят този опит :) Колкото повече порастват и размерите им се увеличават, толкова по-сериозни стават белите :) Аз бях изключително изумена като се прибрах един ден и мойто сладко малко бебе беше съборило всичко от плота-кафеварка, гримове и всякакви други работи :) След това включваше котлона, абе въобще не ни е скучно. Чак сега понамаляха беличките, но все още има с какво да се хвалим :) то вече и почти не остана нищо за чупене в кориодра и кухнята, където го затваряме, когато излизаме, но нашият момък е талантлив и редовно ни изненадва с по нещо :)
За утре има ли желаещи за разходка? Времето е на наша страна! Хайде да се видим най-после (говоря за нередовните членове, като ритка и елриша) :)
За утре има ли желаещи за разходка? Времето е на наша страна! Хайде да се видим най-после (говоря за нередовните членове, като ритка и елриша) :)
Публикувано: 16 May 2008 - 05:09 PM
Bella C.N. И аз си мислех, че всичко за чупене е прибрано, но кучо се оказа голям хитрец...постоянно си намираше какво да троши. А и мого лоша шега ни изигра неосъзнаването колко бързо расте - единия ден не стигаше плота, на другия вече не му беше проблем :) Лошото е че той няколко пъти и кабели си хапна, но слава богу не пострада, а ние ги вдигнахме да минават през тавана, за да не изпорбваме кога ще се изпържи :) Тя из цялата къща ли си ходи свободно или си има някъде, където я оставяте, когато ви няма? :)
Публикувано: 16 May 2008 - 06:54 PM
Цитат
Zdravo Marjan i dobro dosal! Lepi sa ti psi - videla sam Balboa Custodi Nos u Balkankinology i mi se puno svijda ovo zuto stence! Kako i Zakira - koliko meseci ima sad - 9-10?
Sliki sa ti dobri - nije problem! Koliko e Srna stara i, svija mi se ovoj tip dlaka, od kombinacija?
Mira
Sliki sa ti dobri - nije problem! Koliko e Srna stara i, svija mi se ovoj tip dlaka, od kombinacija?
Mira
Pozdrav Mira,Bela fala na dobrodoslica :blink:
Zakira ima 10meseci ona e od Tayson(portos-sofia)Zoe del rosso malpelo(Bazo-Ligeia)
Srna e od Pamela Custodi Nos (Tayson-Zoe del rosso malpelo) Rodrigo del rosso malpelo(Conan Dei Dauni-Iris),stara e 8,5meseci i barame nov vlasnik za nejze:-(
Vo ovaa prilika ti cestitam za Cveta na nejziniot uspeh vo Sofia,samo taka prodolzi :blink:
Pozdrav do site
Публикувано: 16 May 2008 - 07:00 PM
Здравейте всички! Благодаря ви много за поддръжката!
twoofo, наистина й треперихме докато й правеха операция! тия час и половина направо не можахме да си намерим мястото. Доктора ни каза да се поразходим из Мола. Абе какъв ти е Мола!
Ти знаеш добре какво е усещането. След опойката горката не можа да се държи на краката, цялата трепереше. Но операцията мина добре, махнаха й жлезата.
Сега е вече весела, и не спира да моли за яденето, че цял ден не я хранихме. Но не й даваме много и тя се влачи зад всеки, който дъвчи нещичко ;D Някак си й отмина тъгата и дъвчи си по-весело ,беззъбката. :->)
redika, ние, нередовните утре още не сме за голямата разходка, трябва малко да ни заздравее оченцето, защото с големите кучета стават луди игри и може да се нарани.
Но това е мечтана разходка за нас. Все нямахме време, когато се събирахте. А и ни нямаше цял месец в България. Нищо, ще дойде дългоочакваният момент някой ден. Сега направо ми се спи, отпуснах се накрая, че цял ден бях в напрежение и притеснение.
Благодарим ви всички за съпреживяването, (ако има такава дума на български ;))
twoofo, наистина й треперихме докато й правеха операция! тия час и половина направо не можахме да си намерим мястото. Доктора ни каза да се поразходим из Мола. Абе какъв ти е Мола!
Ти знаеш добре какво е усещането. След опойката горката не можа да се държи на краката, цялата трепереше. Но операцията мина добре, махнаха й жлезата.
Сега е вече весела, и не спира да моли за яденето, че цял ден не я хранихме. Но не й даваме много и тя се влачи зад всеки, който дъвчи нещичко ;D Някак си й отмина тъгата и дъвчи си по-весело ,беззъбката. :->)
redika, ние, нередовните утре още не сме за голямата разходка, трябва малко да ни заздравее оченцето, защото с големите кучета стават луди игри и може да се нарани.
Но това е мечтана разходка за нас. Все нямахме време, когато се събирахте. А и ни нямаше цял месец в България. Нищо, ще дойде дългоочакваният момент някой ден. Сега направо ми се спи, отпуснах се накрая, че цял ден бях в напрежение и притеснение.
Благодарим ви всички за съпреживяването, (ако има такава дума на български ;))
Публикувано: 16 May 2008 - 07:08 PM
ритка Да разбира се, че няма да стане за утре...да се оправи малката и другата седмица живот и здраве ще се видим :) Сега си я глезете чочка и да и минава по-бързо. Радвам се че операцията е минала успешно. Вече е време да си отдъхнеш :) Целувки на малката глезла.
Някой няма ли да изяви желание да се срешнем утре? :)
Някой няма ли да изяви желание да се срешнем утре? :)
Публикувано: 16 May 2008 - 07:31 PM
Цитат
eleonor_a не знам за теб, но аз вече не си представям как ще издържа докато дойде времето да се похвалим и ние двете с малък бебок! :rolleyes:
точно заради това реших да е малко по-рано взимането на бебчо от предвиденото ;Dто не се издържа :rolleyes:а и с тия бебета дето "бълват" тука всеки ден съвсем :yahoo:
ритка , радвам се ,че с Кази вече всичко е наред! :wub:
Публикувано: 16 May 2008 - 08:17 PM
Цитат
Pyts и аз се запознах с собственика на канетата от Младост защото живея там.Видях само мъжкото казва се Уинстън а баща му е Тайсън.Тези кучета не допускат хора и други кучета до себе си,само мойто куче го подуши сигурно защото е малък още и е от породата му а женската е още по свирепа.
да не би да са други, защото когато се запознах с кучетата, бяха супер спокойни и без да са ме виждали ми позволиха да ги пипам и да се държа с тях така, както се държа с моите.
Публикувано: 16 May 2008 - 08:56 PM
Супеp eleonor_a! :blink:Да не би да се ориентирате към предстоящото кучило на Ariane S. Magnifica и Donald Dell'antico Cerberus?
[b]ритка, пожелавам бързо възстановяване на Кази! :blink:
[b]ритка, пожелавам бързо възстановяване на Кази! :blink: