Кане корсо италиано
Публикувано: 16 June 2008 - 10:02 PM

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 16 June 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 10:06 PM
Цитат
Публикувано: 16 June 2008 - 10:07 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 10:28 PM
Цитат
redika, това е притеснително наистина.Мисля, че нещата ще са по-безопасни, ако Ред играе с Мопса в легнало положение...но това няма как да стане. :blink:Но съм сигурна, че той внимава.
Публикувано: 16 June 2008 - 10:36 PM
Съжалявам, ако нещо.... ;)
Публикувано: 17 June 2008 - 09:05 AM
Цитат
Съжалявам, ако нещо.... ;)
Споко, мерси че си отговорила :blink:
redika, ние в събота в последния момент се уговорихме - ние мислехме, че ще сме с по-натоварена програма, а се оказа, че сме свободни и така. За тая събота - нямам нищо против да се видим и с твоя хулиган :blink:, че малката расте бързо и скоро няма да можеш да мачкаш бебе ;) Пък и много взеха да я отракват големите - всеки ден на нови хватки и магарии я учат. Снощи една нейна приятелка я научи, че може и със зъби да си играят и си дърпаха ушите и бузите. За мопса не се притеснявай - те са смелчаци и веселяци - Белла също има пристрастия към тях и към френските булдочета :blink:
Публикувано: 17 June 2008 - 10:57 AM
Цитат
А сега е ред на командата "овца" ;D ;)цункай я умницата от мене :wub:
Белия килим от снимките на Белла и на мен ми направи впечатление ,даже си мислех ,брех тия хора сигурно го постилат специално за снимките ;Dкато знам от разкази останалите бебета какви вагабонти са били :rolleyes:а и някои все още са ;D
А името и си е баш за нея, каквато е хубавица друго по-подходящо не виждам :->)
Bella C.N. , мислите ли да я водите по изложби?
И на финала ,но не на последно място ;)Честито бебе Айк и от мен!много да ви радва и слуша :blink:
Публикувано: 17 June 2008 - 11:05 AM
Цитат
А името и си е баш за нея, каквато е хубавица друго по-подходящо не виждам :->)
Bella C.N. , мислите ли да я водите по изложби?
;DПредставяш ли си - раздигаме другата покъщнина, мятаме килима, снимаме квото снимаме и после обратно ;D То с килима да се отървем - с мед ще я намажа. Тъкмо я похвалих вчера, че спря да градинарства, тя вдигна мерника на един голям фикус и копае там и носи на килима изкопаното.
А по изложби ще се наложи да я водим - обещали сме. Само малко да я помирим с повода :blink:
Публикувано: 17 June 2008 - 11:08 AM
buch снимки на Ред има доста назад...но ето и малко от мен :) Как да откажа като някой иска да гледа моят прелестник :P
Публикувано: 17 June 2008 - 11:20 AM
А и между другото в неделя се разхождах с колата и открих страхотни полянки, така че ако ни омръзне да стоим в къщата може да отидем да се разходим и на там :)
п.с. Там нямам компютър, така че ще чакам да звъннете да ми кажете какво сте решили :)
Bella C.N. писали сме едновременно :) Всъщност не му е чак толкова голяма, но аз понеже съм талантлива фотографка всеки път като го снимам излиза като анимационен герой с огромна глава и малко телце... :) А всъщност си е почти съразмерен ;D
Публикувано: 17 June 2008 - 11:30 AM
Цитат
Това е горчивата истина :'( :

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 June 2008 - 01:05 PM
Цитат
Ми що сте й давали да играе с редки видове :blink: Нашето семейство плюшени мечки и един маймун се преселиха да живеят върху гардероба, щото нощем ги докопваше и щеше да ги изкорми.