Кане корсо италиано
Публикувано: 06 August 2008 - 12:01 PM
;D Айк идва с мен. Поне когато е хубаво времето го взимам - страхотно се забавлява по поляните. Тези дни обаче си е вкъщи, защото има доста работа, а той не тръгва никъде с други хора :rolleyes: а аз не мога да съм постоянно с него навън :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 06 August 2008 - 05:02 PM
kiko_an - на първа страница на тази тема са изброени развъдниците, налага се да не се ограничаваш с търсенето в България...
Елеонора - с Алира сме били в Катарино, в бунгалата/къщички - което за мен беше още по-добре ;) Сайтовете за почивка с куче са ми добре дошли - благодаря ви. Много ми хареса къде ще ходи Белла и май и Алира ще посети този комплекс ;D Ще намеря линка за мястото където ходихме на море през май в Лозенец - с 4 кучета ;D shadow - също много полезни линкове! :drugarche:
Не виждам линка към хотела, за който говори Стела? Май съм се преработила :rolleyes:
Ние тази седмица пак трябва да избягаме някъде уикенда та се оглеждам, може би пак на палатки с куче...
Елеонора - с Алира сме били в Катарино, в бунгалата/къщички - което за мен беше още по-добре ;) Сайтовете за почивка с куче са ми добре дошли - благодаря ви. Много ми хареса къде ще ходи Белла и май и Алира ще посети този комплекс ;D Ще намеря линка за мястото където ходихме на море през май в Лозенец - с 4 кучета ;D shadow - също много полезни линкове! :drugarche:
Не виждам линка към хотела, за който говори Стела? Май съм се преработила :rolleyes:
Ние тази седмица пак трябва да избягаме някъде уикенда та се оглеждам, може би пак на палатки с куче...
Публикувано: 06 August 2008 - 05:34 PM
Привет на всички,нова съм във форума завиждам на всички ви искренно притежатели на прекрасната порода Кане корсо.От много време насам искам да се здобия със едно кученце от породата но уви не съм попаднала още на точният вариянт :( ....тук попаднах на развъдника в Сърбия снимките на маничетата за продан които е пуснал CORSOIMPERIUM.Дано и аз най-накрая стана собственик на любимата ми порода :blink:
Публикувано: 06 August 2008 - 05:52 PM
нищо де- щом имаш мерак ще си намериш ;)
вчера извеждах Айк с един джак ръсел териер и много голяма веселба падна ;D
все пак се надявам да дойда и до София с него, за да се види със себеподобни ;D
а иначе аз миналата седмица имах работа в София и последната среща беше в Хилтън, та много се зачудих дали да не пообиколя парка, за да видя някоя сладка муцуна...в крайна сметка не остана време :(
вчера извеждах Айк с един джак ръсел териер и много голяма веселба падна ;D
все пак се надявам да дойда и до София с него, за да се види със себеподобни ;D
а иначе аз миналата седмица имах работа в София и последната среща беше в Хилтън, та много се зачудих дали да не пообиколя парка, за да видя някоя сладка муцуна...в крайна сметка не остана време :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 06 August 2008 - 07:48 PM
Вече никой няма да може да отглежда любимата котка или куче в своя апартамент без съгласието на непосредствените си съседи. Няма да се иска разрешение само за животни в аквариум или клетка. Но инак съседът отгоре, съседът отдолу, съседът отляво и този отдясно ще имат думата дали да запазим домашния любимец.
http://www.trud.bg/s...=...=01&iy=2008
Това е текстът от вестник "Труд", брой от 1.08.2008, който повтаряха из всички тв в прегледа на печата. Както виждате записано е, че текстът се съдържа в Закона за управление на етажната собственост ?!?
Това е най-голямата глупост която съм чувала!Кажете ми,можете ли да си представите,че за да си вземем любимец ще трябва да искаме разрешение от съседите??
http://www.trud.bg/s...=...=01&iy=2008
Това е текстът от вестник "Труд", брой от 1.08.2008, който повтаряха из всички тв в прегледа на печата. Както виждате записано е, че текстът се съдържа в Закона за управление на етажната собственост ?!?
Това е най-голямата глупост която съм чувала!Кажете ми,можете ли да си представите,че за да си вземем любимец ще трябва да искаме разрешение от съседите??
Публикувано: 06 August 2008 - 10:08 PM
tim_tim по тази тема се коментира доста тук http://dog.bg/forum/index.php/topic,17806.....html#new ;)
Успех с намирането на един прекрасен любимец! :) Правилен избор правиш ;D
Успех с намирането на един прекрасен любимец! :) Правилен избор правиш ;D