Кане корсо италиано
Публикувано: 07 August 2008 - 02:07 PM
Ами хайде да се разбираме тогава. :) Предлагам 12.00ч. Съгласни? На централния вход и от там тръгваме по затънтените алейки, та чак до рекичката и от там до боровата горичка...на мен поне този маршрут ми е любим :)
Някой друг няма ли да се включи към сбирката? :)
Някой друг няма ли да се включи към сбирката? :)
Публикувано: 07 August 2008 - 02:17 PM
Естествено, че може. Ние си решаваме къде. Пък ще правим и почивки. На "рекичката" има едно пънче (скоро го открихме това място), където можем да поседнем. Ще вървим по сянка, за да няма "жертви на жегата" и така... :) Но в началото на парка има повече народ и за това ми се иска да се откъснем от тълпата...Ще си изберем маршрута на място, разбира се съобразено с присъстващите, които сега опознават мащабите на външния свят :)
А други желаещи има ли? :blink:
А други желаещи има ли? :blink:
Публикувано: 07 August 2008 - 02:43 PM
Aйдеее честита свобода на Фиона! Огромна ми се струва на тези снимки :o Ние ще се запилеем някъде уикенда така че не ни бройте за софийските паркове :P Приятно прекарване!
Публикувано: 08 August 2008 - 08:24 AM
:o
Ето тези снимки вече наистина доказват Бела колко е пораснала и се разхубавила още повече :yahoo:
Я, апартаментът ви е непокътнат! ;D
Ето тези снимки вече наистина доказват Бела колко е пораснала и се разхубавила още повече :yahoo:
Я, апартаментът ви е непокътнат! ;D
Публикувано: 08 August 2008 - 08:59 AM
Божееее, колко се е променила и какви уши е подострила :o И да - апартаментът изглежда наред - уау! Почти сте се справили и със стойката - браво! За всички желаещи - препоръчвам 2дневната изложба на Старозагорските бани през септември. Миналата година беше страхотно - мястото, организацията, интересни съдии. Може да се комбинира с приятен уикенд в красиво местност ;)
Публикувано: 08 August 2008 - 09:08 AM
twoofo, със стойката и ринговата дресура сме мноооооооого далеч от истината, но упорстваме :blink: Хубавото е, че е доста хладнокръвна госпойцата и струпвания на хора и кучета,както и всякакви шумотевици хич не я трогват по принцип , та поне това не го мислим. Ще видим до тогава дали ще сме готови да се изложим, че освен всичко друго в момента дупето е по-високо от холката, главуната и тя една смешна, ама нали си е наше гардже - най-хубаво си ни е ;D
Публикувано: 08 August 2008 - 09:52 AM
Стела, той може да се катери без никакъв проблем, но понеже не му минава номера ;)явно си мисли ,че като го прави бавно и лекичко става невидим ;Dслава богу през нощта няма никакви мераци, инак щяхме да се будиме с магаренце в/у главите ;D
Ааа да се похваля :blink:сяда безропотно и си чака купичката с храната, ляга под команда направо е като войник ;Dма много бързо схваща :oсамо със стоенето сам ще видиме зор :rolleyes:ама ние сме си виновни...
Ааа да се похваля :blink:сяда безропотно и си чака купичката с храната, ляга под команда направо е като войник ;Dма много бързо схваща :oсамо със стоенето сам ще видиме зор :rolleyes:ама ние сме си виновни...
Публикувано: 08 August 2008 - 09:57 AM
Супер :yahoo:
радвам се, че слуша много.
Не знам защо и Айк си мисли, че като пълзи например, никой не го вижда ;D
А относно темата "магаре в леглото", всяка сутрин се събуждам от лапа върху носа ми и после хиляди целувки за добро утро :rolleyes:
За нещастие като заспя, той веднага се наглася до мен на възглавницата и си подпира муцуната на ръката ми :rolleyes:
Но за сметка на това няма никакъв проблем със стоенето самичък-сутрин като излизам за работа, обикновено той вече спи блажено, напичайки се на терасата и не ме отразява. А като се прибера най-много да има някой изяден тефтер, който в бързината не съм скрила ;D
За сега не налита нито на кабели, нито ръфа мебели, но за сметка на това, където лежи той има по някоя моя блуза ;D явно да му е мекичко :blink:
радвам се, че слуша много.
Не знам защо и Айк си мисли, че като пълзи например, никой не го вижда ;D
А относно темата "магаре в леглото", всяка сутрин се събуждам от лапа върху носа ми и после хиляди целувки за добро утро :rolleyes:
За нещастие като заспя, той веднага се наглася до мен на възглавницата и си подпира муцуната на ръката ми :rolleyes:
Но за сметка на това няма никакъв проблем със стоенето самичък-сутрин като излизам за работа, обикновено той вече спи блажено, напичайки се на терасата и не ме отразява. А като се прибера най-много да има някой изяден тефтер, който в бързината не съм скрила ;D
За сега не налита нито на кабели, нито ръфа мебели, но за сметка на това, където лежи той има по някоя моя блуза ;D явно да му е мекичко :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 08 August 2008 - 10:03 AM
eleanor_a, не е късно да го научите да остава сам и най-добре започвайте с леки тренировки. Няма да забравя никога звуците, които Белла издаваше при първите ни опити да я оставим, но се научи. Иначе единствения й опит да се качи на леглото /с обходна маневра откъм нощното шкафче/ завърши катастрофално и не е пробвала от тогава ;D Само идва да целува спящите :wub: