Кане корсо италиано
Публикувано: 14 September 2008 - 11:51 AM
Поздравления за всички "канчовци"!!! :blink: :drugarche:
Публикувано: 14 September 2008 - 01:17 PM
А на CACIB в Русе някой планира ли да ходи?
Ние само ще гледаме, щото от нашето Педи-гри ни вест ни кост засега....
Но ако някой дойде ще се радваме да се запознаем
Ние пък сме новодомци - сковах най-накрая колибата :->)
Освен това можем нов номер - теглим батко със скейта :rolleyes:
Но това на състезанията едва ли го оценяват ;D
поздрави
Публикувано: 14 September 2008 - 01:51 PM
morski страхотна е къщурката на бебо, но май ще трябва да я подарите на някой малчуган скоро :P
Моят бебок пък настървено хапе бузките на батко си и Ред вече има няколко ранички от малчугана...а Ред е толкова нежен с него...каква несправедливост :'( ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 02:59 PM
Владо - има се предвид, че кучето е бебе, наистина, не че ми попречи да се забавлявам, сладка картинка бяхте ;) Супер беше, че Фиона не се стресира, а се забавлява в ринга, това е идеално! Просто ти трябва да забавиш темпото, или да се довориш ня друг да я изведе, в идеалния случай някой когото тя познава, ще се оглежда мъничко, но ако човекът е опитен ще я овладее. Имаш идеална база за работа - куче, което не се стресира в ринга и около него, само трябва да я отучиш да хапе повода и скача по теб, и да намалиш темпото в движенията за да не я превъзбуждаш. Много ви се радвам обаче :blink:
procopy - не знам кой ще да е тоз на Гешов, пък и ти нали така и така смяташ че е лудост да се гледа корсо в апартамент, тъй че едва ли очакваш салто от радост да прави догито на терасата. Ако говорим за куче затворено на тераса, кофти начин за отглеждане на куче наистина.
Редика, вчера и хората с Тиара и Чочко (който още няма друго име ;D) от това се оплакваха, Тиара е нахапана по шията от острите зъбки на Малчо, това поведение ще поотмине след бебешката възраст, но нали знаеш, че дори и Ред и Алира си го причиняват - аз бях решила че са я нахапали гигантски комари след престоя у вас ;D
Megian е права за къщурката, супер е, но как ще се напъха Ленър в нея след месец дори B) Ще ни е интересно да се запознаем с Ленърд, ще видим имаме ли пътуване към Русе ;)
Хора, много е хубаво, че вече си имаме компании по изложбите при това с толкова красиви корси :wub: Очаквам на следващата изложба да сме доста по-многобройни :wub:
Публикувано: 14 September 2008 - 04:05 PM
Цитат
можете да помолите twoofo, тя е в много добри отношения с развъдчика на вашето бебе, да ви съдейства за родословието на кучето. едва ли е чак толкова сложно да дойде родословието от румъния до бг.
Публикувано: 14 September 2008 - 06:51 PM
В момента двамата досадници се боричкат в краката ми и постоянно ми местат компютъра и аз го гоня из стаята, за да напиша 2 изречения....големи са досадници ;D
twoofo Мен изоообщо не ме притесява, но просто ми се струва малко несправедливо...големите винаги си отнасят заради малките. :blink: Добре, че аз съм по-малката сестра поне ;D
А на следващата изложба и аз се надявам да сме цяла банда...и май така си се и очертава :) Ще ги разбием ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 07:25 PM
Имам супер новина - научихме се да плуваме( най-накрая!) :yahoo:
Както може и да се очаква - заснела съм момента и съответно ще ви напълня темата със снимки ;D
ПП: Честито на всички,представили породата повече от чудесно! :->)
Публикувано: 14 September 2008 - 07:29 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 07:36 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 07:39 PM
Цитат
Цитат
можете да помолите twoofo, тя е в много добри отношения с развъдчика на вашето бебе, да ви съдейства за родословието на кучето. едва ли е чак толкова сложно да дойде родословието от румъния до бг.
Не знам как трябва да разбирам това. Който има проблеми да се свърже с развъдчика си - независимо аз в какви отношения съм с него! Аз не съм информационно табло, бюро справки или посредник. Взела съм си поука, благодаря. A какви са ми отношенията с някой - само аз и той знаем, не желая да бъда намесвана по такъв начин в подобни истории, докато не съм заявила, че това е моя отговорност. Само като информация - издаването на експортно родословие в някои страни отнема месеци, реферирам към Италия например, знам за куче импорт от Италия, което получи експортното си родословие на 11 месечна възраст. Не знам как е в Румъния обаче.
Елриша, страхотни снимки както винаги и честито ви престрашаване от водата, предполагам че сега вече нищо не стои на пътя на кефа. :yahoo:
Публикувано: 14 September 2008 - 07:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не знам как трябва да разбирам това. Който има проблеми да се свърже с развъдчика си - независимо аз в какви отношения съм с него! Аз не съм информационно табло, бюро справки или посредник. Взела съм си поука, благодаря. A какви са ми отношенията с някой - само аз и той знаем, не желая да бъда намесвана по такъв начин в подобни истории, докато не съм заявила, че това е моя отговорност. Само като информация - издаването на експортно родословие в някои страни отнема месеци, реферирам към Италия например. Не знам как е в Румъния обаче.
Елриша, страхотни снимки както винаги и честито ви престрашаване от водата, предполагам че сега вече нищо не стои на пътя на кефа. :yahoo:
опит да помогнете на момчето, нищо повече. аз ако можех щях да го направя
Публикувано: 14 September 2008 - 07:51 PM
Не мисля, че мога да помогна, нито искам да се намесвам е отношенията между тях - горчив опит ако щеш. Мисля че най-лесният начин е да се контактува с развъдчика директно все пак. Предпочитам аз да си решавам къде и дали мога да помогна, защото да помогнеш значи и отговорност.
Публикувано: 14 September 2008 - 08:03 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 08:18 PM