Малиноа
Публикувано: 18 April 2008 - 08:14 PM
Цитат
Здравейте!Имам женско куче на1.5години,кръстоска между:
майка-Малиноа и баща Немска овчарка.Кучето е много умно и много ми се иска да го пусна на мъжко Малиноа при евентоално разгонване на пролет.Моля обадете ми се?
майка-Малиноа и баща Немска овчарка.Кучето е много умно и много ми се иска да го пусна на мъжко Малиноа при евентоално разгонване на пролет.Моля обадете ми се?
сигурен ли си@

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 27 April 2008 - 06:50 AM
Добре дошла, assaassa :blink: Хм, чак големичко не... по-скоро среден размер - има доста по-големи като размер, но няма по-голям разбойник и разрушител ако не успеете да му вкарате енергията в правилната посока ;D Много енергични кучета, на които ако не им поставите някакви задачки за решаване или да ги впрегнете в работа, в която да могат да вложат цялата си енергия, емоции и внимание ще имате нужда най-малкото от ремонт на апартамента (ако не и от смяна на същия ;D) Страшно привързани и предани кучета с огромно желание да угодят на стопанина (ако знае как да им покаже какво иска от тях) и доста доминантни като характер, което обикновено е проблем ако е първо куче в семейството или при неориентиран и неспособен да се наложи като лидер стопанин... Затова не бих го препоръчала на човек, който не е имал куче преди това, който не е запознат с породата и който няма желание да се занимава специално с кучето (не задължително спорт, а просто някакви съвместни занимания, които ще задоволят желанието на кучето за работа) Иначе по-добро от малиноа няма... всъщност други породи освен малиноа за мен не съществуват - дали не съм леко пристрастна :izcherven:
Публикувано: 01 May 2008 - 12:05 PM
Здравейте отново. Ето го и нашият Бари....леле тези кучета нямат умора, хубавото е че живееме в къща с двор и поне малко успява да си изразходва енергията на вън. Наистина са много умни кучета и силно се привързват към стопаните си. Аз имам дъщеричка и трябва да ви кажа че Бари не разрешава на никой да се доближи до нея или да и повиши тон, а тя естествено е много доволна от това.
Публикувано: 30 June 2008 - 08:00 AM